מדוע חזרתי אחורה?

מדוע חזרתי אחורה?

מרגיז,הייתי מקום 2 בדף 2,הרגשתי שהנה אני מגיע וחסר לי רק הגרוש ללירה . היום פתאום אני פותח את האתר ומגלה שבעצם עפתי אחורה עד להיות אחרון בדף 2. מדוע זה קורה?? דווקא המשכתי לפתוח בלוגים עם מאמרים ולקשר אל האתר,גם המשכתי לפרסם מאמרים באתרי מאמרים כדי לקבל קישורים ופתאום עפתי אחורה. אשמח לקבל עצות איך אני מרים את האתר שלה (האתר לא שלי) עוד דף אחד קדימה.

אופיר @

New member
../images/Emo4.gifכמה אפשרויות

ראשית לא מדובר על עונש היות והביטוי לא ירד באופן משמעותי אלא הוא חלק מ"ריקוד גוגל" שמתבצע ברוב המקרים כאשר נעשים שינויים ותוספות לעיתים מעבר ל "התקדמות טבעית" . זה מקרה קלאסי שבו האלגוריתם של גוגל מוריד את הביטוי מעט אחורה כדי "לבדוק" אותו בציציות. במקרים כאלה רצוי להמתין כשבועיים ולראות את השינויים. בהצלחה אופיר

Monopol20

New member
זה נכון !!

אני ההיתי בהמון מילים כמו : לרכבים , פורטל לרכבים , מוסך , מוסך לרכב , מוסך לרכבים , תחנות דלק מוזלות , תחנות דלק זולות , מאמרים לרכבים . ההיתי בדף הראשון . כעבור חודשים נזרקתי לדף השלישי , ועכשיו אני חוזר לאט לאט לדף הראשון . אין מה לדאוג תמשיך בעבודה ותירא תוצאות . תוסיף תוכן לאתר , תפתח ענין בגולשים שנכנסים כדי שישארו באתר כמה שיותר . תקדם תצליח !

המשך.....

קודם כל תודה ושבוע טוב. מה הכוונה מוריד כדי לבדוק בציציות??? וממה שאתה אומר אז אכן יש אפשרות שאחרי שבועיים אני אחזור חזרה למקום בו הייתי?אולי אפילו יותר טוב?

אופיר @

New member
גוגל מזהה שינוי מסויים

וברוב המקרים רואים שינוי לרעה במיקום (לא מדובר על שינוי מהותי ) הביטוי בתוצאות החיפוש אך לאחר זמן מה (לעיתים עד שבועיים) המיקום מתאזן. עד לפני כשנה בערך ניתן היה לראות את השינויים בתוצאות החיפוש באופן מהיר הרבה יותר. לעיתים השינויים היו ברמה יומיומית אך היום המערכת בודקת ומעדכנת את התוצאות לאחר זמן רב הרבה יותר. לעיתים רואים תוצאות רק לאחר חודש. בקיצור - סבלנות ועבודה קשה זה המפתח להצלחה וכך גם גוגל רוצים שיהיה .

למעלה