המון תודה לך עינת...ווידוי
עינת שלום, רציתי להתוודות על משהו, שמי ירון ובתחביבי אני עוסק בנומרולוגיה. אנשים אומרים לי שאני מנתח מפות בצורה טובה מאוד ואני אף מרגיש כך. הסיבה שכתבתי לך מלחתחילה היא שפשוט רציתי לקבל חוות דעת מיקצועית ולא להסתפק בניתוח אישי. 1998 היא שנה שבהחלט חזיתי לגבי שינויים ותהפוכות וזאת בגלל שהשנה האישית שלי היתה 5 המחזור היה 5 והפיסגה היתה 5 וזאת בנוסף ל...5 בשם הפרטי וביום לידה. אבל לעולם לא הייתי מעלה על דעתימה שקרה. הנמרולוגיה לימדה אותי שיצירה מתרחשת בשלבים מ..1 עד 9 . השלב החמישי 5 מביא את השינוי הנחוץ למה שהאדם בנה בשנים(שלבי יצירה)המוקדמים. השינוי שאני קיבלתי הוא הרס כללי של כל מה שבניתי לכן הדבר אינו ברור לי, מפני שבשנים שקדמו לאירוע עסקתי בחינוך ילדים ונוער ממשפחות מצוקה. במבט לאחור "הטעות היחידה" שעשיתי היתה שעבדתי שעות מרובות, אבל יחד עם זאת ישנם הרבה אנשים המכורים לעבודתם והם אינם מתמוטטים. האם זאת היתה הקארמה שלי, האם חוסר של 8 במפה שלי מונע ממני להתקדם ולבנות את עצמי. אלה הם מקצת התהיות שאיתם אני מתמודד.. רציתי לשתף אותך בדברים אלו,אינך חייבת להגיב אך אשמח לקרוא את תגובתך. המון תודה , ירון