מדוע זה קרה?

arzamaya

New member
מדוע זה קרה?

ענית שלום, שמי 5621 מימין שם משפחה 514 ת.ל. 05,09,1969 שנת 1998 היתה שנה הרסנית מבחינה בריאותית בשבילי,לקח לי שנתיים לצאת מזה. מדוע זה קרה? תודה.

עינת

New member
arzamaya היי../images/Emo24.gif

נראה כי בשנת 1998 חוית שנה מלאת ארועים פתאומיים ושינויים אשר גרמו לחוסר שקט והתרגשות יתר.המצב הנפשי לא היה יציב והפעילות ההורמונלית התגברה בגוף ,לאור הקשיים שעברת בחיים ולאישיות הקופצנית והרגישות היתרה שניחנת בה קרוב לודאי שלקית בהתמוטטות עצבים שלקח לך זמן להתאושש ממנה. האם זה העניין? בכל מקרה הנפש היתה במצב מאוד מאוד חלש ולכן היתה זו שנה הרסנית.אני ממליצה לך בחם לפנות ליעוץ אישי שיעזור לך להבין ולהכין עצמך לבאות כיוון שהרגישות לא פסה לצערי אבל בהחלט ניתן להערך לקראתה ולעבור את הדבר בלי טראומות מיותרות. מחבקת אותך בחם
שפע הרבה בריאות ו
עינת

arzamaya

New member
תודה עינת ו...

אכן הדברים מדויקים כמעט במאה אחוז, תודה לך. מאחר ועלי לעשות שינוי מיקצועי רציתי לשאול אותך על איזה מקצוע (פרקטי) היית ממליצה לי. תודה

עינת

New member
יקירה ../images/Emo140.gif

כל עבודה שתאפשר לך תנועה תהיה נכונה עבורך,כיוון שלשבת במקום אחד ולעשות משהו מונוטוני אינו עבורך.יש בך חוסר מנוחה שטבוע בך ולכן הייתי ממליצה לך על הדרכת טיולים ברחבי העולם או אפילו קידום מכירות. בהצלחה
שפע ו
עינת

yna

New member
המון תודה לך עינת...ווידוי

עינת שלום, רציתי להתוודות על משהו, שמי ירון ובתחביבי אני עוסק בנומרולוגיה. אנשים אומרים לי שאני מנתח מפות בצורה טובה מאוד ואני אף מרגיש כך. הסיבה שכתבתי לך מלחתחילה היא שפשוט רציתי לקבל חוות דעת מיקצועית ולא להסתפק בניתוח אישי. 1998 היא שנה שבהחלט חזיתי לגבי שינויים ותהפוכות וזאת בגלל שהשנה האישית שלי היתה 5 המחזור היה 5 והפיסגה היתה 5 וזאת בנוסף ל...5 בשם הפרטי וביום לידה. אבל לעולם לא הייתי מעלה על דעתימה שקרה. הנמרולוגיה לימדה אותי שיצירה מתרחשת בשלבים מ..1 עד 9 . השלב החמישי 5 מביא את השינוי הנחוץ למה שהאדם בנה בשנים(שלבי יצירה)המוקדמים. השינוי שאני קיבלתי הוא הרס כללי של כל מה שבניתי לכן הדבר אינו ברור לי, מפני שבשנים שקדמו לאירוע עסקתי בחינוך ילדים ונוער ממשפחות מצוקה. במבט לאחור "הטעות היחידה" שעשיתי היתה שעבדתי שעות מרובות, אבל יחד עם זאת ישנם הרבה אנשים המכורים לעבודתם והם אינם מתמוטטים. האם זאת היתה הקארמה שלי, האם חוסר של 8 במפה שלי מונע ממני להתקדם ולבנות את עצמי. אלה הם מקצת התהיות שאיתם אני מתמודד.. רציתי לשתף אותך בדברים אלו,אינך חייבת להגיב אך אשמח לקרוא את תגובתך. המון תודה , ירון

עינת

New member
ירון ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני צוחקת כיוון שלתומי הייתי בטוחה שמדובר בבחורה (בתשובה השניה לגבי העיסוק,נכנסתי לכרטיס האישי לבדוק באיזו לשון עלי לפנות אליך,זכר או נקבה). בכל מקרה זה שלא העלת על דעתך שזה מה שיקרה מאוד ברור,אתה יכול להיות נפלא עבור אחרים,אבל אינך יודע שבעבור עצמך אינך כלי נקי וכל הידע עובר סינון? לעולם אל תנסה אפילו לנתח מפה לעצמך או לקרובים אליך ביותר - זה פשוט לא יעבוד (איני מדברת על דברים כלליים אלה על הדקויות). כנראה שלמדת נומרולוגיה קבלית (על פי עולם המושגים בו אתה משתמש)ויש אי אלו דברים שאני חולקת עליהם בגישה הזו.בכל מקרה אם אכנס לרגע לעולם המושגים בו אתה משתמש,אומר לך שנכון עבדת עם ילדים ומשפחות מצוקה עיסוק נפלא כשלעצמו אבל הוא אינו היעוד שלך ולכן מה שיצרת,היה יצירה לא לך. אגב לדעתי עליך להתפתח בתחום הנומרולוגיה ובכלל בתחום הרוח. עוד דבר שכנראה אינך יודע הוא שגם המזל האסטרולוגי שלך - מזל בתולה מסומן במספר 5.מייד כשראיתי 5 יום לידה,5 מזל אסטרולוגי ו 5 שם פרטי לא היה לי ספק שהמדובר בהתמוטטות נפשית וכשניגשתי לבדוק את הפסגה ,שנה וכ"ו כבר לא היה לי ספק בכך.(ומעבר לכל אלו ,יש ארועים בחיים שכתובים ולצערנו אין באפשרותנו להתחמק מהם גם אם נתאמץ מאוד). חוסר השקט שלך,הקפיציות וחוסר היכולת לשבת במקום אחד הם שעוצרים את התקדמותך ולכן הצעתי לך עיסוקים שיש בהם תנועה מתמדת וחוסר שגרה.כשתעסוק בתחום שמתאים לך ותתחבר ליעוד תוכל להתקדם. שמור על עצמך
שפע ו
עינת

למעלה