מדוע גלשן טוב ממצנח...

amitceder

New member
מדוע גלשן טוב ממצנח...

ובכן, היום, בשעה 1630 , לא התאפקתי עוד, אמרתי שלום לבוס בעבודה וקפצתי מרחק 5 דק' נסיעה ממת"מ לחוף הסטודנטים, על האופנוע, עם כל ציוד הKITESURF. רוח צפונית 15 קשר - קלאסה. טופ, מרכיב את הציוד (כן, זה מורכב כמעט כמו להרכיב גלשן) - נכנס למים אחרי שכמעט חתכתי את הציצי של אחת המתרחצות עם החוטים באורך 20 המ' בניסיון להניף. הצלחתי לעמוד יפה, לחדד קצת לרוח, ואפילו לקפוץ קצת באוויר. הבעיה היחידה שעוד לא כ"כ הבנתי איך מאיטים עם הדבר הזה ברוחות כאלה. אז אחרי שכמעט נמרחתי על החוף בדרך חזרה - ובסחיפה חזקה דרומה, החלטתי להוריד את הקייט לחוף וללכת את הדרך צפונה כה"שרוכים" נכרכים מאחורי. כשבאתי לפרוש שוב - אבוי לזוועה - החוטים מלאים בפלונטרים מכאן ועד להודעה חדשה. בשביל רבע שעה במים שילמתי בשעה על החוף בניסיון מתסכל לפתוח את הקשרים. כשסיימתי כבר היה חושך. מסקנה - כנראה שגם במים - גלשן טוב ממצנח !!! מוגש כחומר למחשבה מטעם האגודה להצלת הגולש...

amitceder

New member
כתבת ידיעות אחרונות

בתגובה - אכן - מסמך אנושי מזעזע.

natyh

New member
והרי הראית לך מזמן

את זה!!! מה אתה חושב : שלי לא הסתבכו חוטים ??? נתי

חגי

New member
נתי - נראה לי שאני צריך פגישה איתך

מחפש מקום חדש על הגלובוס להתנחל בו ב- 40 השנים הבאות ונשמע שיש לך קצת סיפורים וידע בעניין

natyh

New member
העסק הכי טוב היום על הגלובוס

הןא רצועת עזה !!! כל מתנחל יעשה פי 7 תשואה על ההון העצמי בזמן הפינוי . העיסקה הטובה הבאה יהודה ושומרון מחוץ לגדר .... בהצלחה . בתי

natyh

New member
אבל בענייני גלישה

המקום לגלישה הוא חוף פפינו המלפפון מדרום לאיפנמה בריו ברזיל זה המקום לעסוק בגלישת אוויר או בהוראת טנדם לתיירים . ראה כאן . או תמיד תוכל להשתקע בפינלנד בחברתו של זאן אריק לותר מ קייטווינג . נתי

גלעד HPAT

New member
אם תרצה, למטה מעט טיפים:

אני לא יודע עם איזה kite אתה גולש אבל 15 קשר זה לא כל כך נורא (אלא אם אני קובע כך לאור הרוחות החזקות באילת..) בכל מקרה דרך טובה להאט היא לחדד בכוח (לתקוע את הקרסול האחורי עמוק לכיוון המים - דגש על העקב ולא על כל כף הרגל - דגש חשוב!) דרך שניה המצריכה פחות מיומנות ופחות אלגנטיות היא פשוט כמעט להתיישב עם - כן האיבר המיועד לכך - התחת, על המים. המגע עם המים מאט אותך ומאפשר לך לחזור לשליטה וזאת בלי לאבד את כיוון הגלישה וניהוג הקייט. ברוחות ממש חזקות ו/או במהירות גבוהות, מצאתי שזו דרך נפלאה וזה גם חוסך נייר טואלט לפחות ליומיים שלושה - תלוי במליחות המים.. גלעד אה, כן ועם גלשן באמת אפשר לגלוש הרבה יותר מהר מקייט.

amitceder

New member
גלעד, אני יורד לסיני

ביום שלישי, יש מצב להשאיר אצלך רכב, או לפחות שתגיד לי איפה אפשר להשאיר אותו בלי שיגרר/ינזק מוודנליזם מקומי?

למעלה