מדוע ? בעיקר נשים...

נ אוווה

New member
מדוע ? בעיקר נשים...

בקרתי במספר פורומים. המענינים אותי כאלמנה בת 59 עוד מעט. שאלתי? מדוע ברוב הפורומים. הכותבות הן בעיקר נשים? מדוע גברים אנים מגיבים לרוב? דעתן של נשים , מוכרת לי. הייתי מאד רוצה לשמוע להבין מדוע גברים רבים ,אינם כותבים בפורומים? אשמח לתשובה הגיונית . נאוווה

גברים בפורום../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה נ אווה. הגעת לפורום הנכון. פה כותבים גברים ונשים שימי לב מי מפרשן לנו כל שבוע בצורה נהדרת את פרשת השבוע, מי שולח לנו בדיחות נהדרות,מי שולח מצגות משגעות--- גם גברים וגם נשים והכל בטוב טעם. הרבה חיבוקים ונישוקים.

ערב טוב לחברי הפורום../images/Emo140.gif

שי, - מה שאני אומר עכשיו, אתה יכול להאמין או לא, אבל היום בדיוק חשבתי לאן נעלם שי? זכרתי את כל הצלילים הנהדרים שנהגת להביא לנו. מקווה שהכל בסדר אתך,ולא תיעלם שוב לתקופה כה ארוכה. מה שהבאת היום מתנגן לי ברקע. נאוווה - קודם כל - ברוכה הבאה לפורום שלנו,
באשר לשאלתך, אז נכון כמו שציפי אומרת שיש גם גברים בפורום שלנו, אבל אין ספק שהרוב הוא נשים, אולי זה בגלל שרוב הגברים בגילנו פתוח פחות לשינויים (כמו שימוש במחשב למשל), אולי בגלל שחלק מהגברים עדיין בקטע של המצ'ואיזים, אולי בגלל שהם מתביישים לשתף בחוויות אישיות, כי זה לא נאה, זה לא גברי וכו', אלו חלק מהסיבות האפשריות שעלו לי כרגע,, אבל נראה לי שזה נושא בהחלט מעניין, וכדאי לשמוע מה יש לכל חברי הפורום שלנו לאמר על השאלה הזו. הכפפה נזרקה - מי מרים? שבוע נהדר לכולם.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה אווה וערב טוב כולם../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה אווה,
שמחה שהגעת לפורום שלנו כדי להנות מהאווירה האינטימית הנעימה והחברים הטובים. שאלתך היא לעניין. אני שואלת ככלל היכן הגברים כולם? אני הולכת להרצאה של 40 איש, אין מניין של גברים בקושי 6-7, ערב שירה בציבור כנ"ל, יש נושאים שאני רואה יותר גברים, אך הרוב המוחלט בכל מקום הוא תמיד נשים. מכאן ברור שגם באינטרנט העממי (לא כמקצוע טכנאות) הרוב הן נשים, והן גם כותבות. זו לדעתי התשובה לשאלתך. קבלי מאיתנו זר פרחים למאורע.

עמליה3

New member
שבוע טוב לחברינו

אחרי שבת עמוסה בשמחות:שני נכדי שנולדו באותו השבוע חגגו יום הולדת ואנחנו עוברים מבית לבית להדלקת נרות יום הולדת. לשאלת השאלות מדוע יש יותר נשים מגברים פה: לכו לשעורי התעמלות, לחוגים ,לערבי זמר,להשתלמויות,למכללות ועוד. הרוב הקובע נשים ומעט מאד גברים. אני חושבת שגברים יותר אדישים. כשאני גולשת ושולחת דואר בעלי צופה בטלויזיה או קורא עיתון. ואני גולשת, מאזינה למוסיקה ורואה טלויזיה וגם מדברת בטלפון בו זמנית. ואחר כך אומרים שאנחנו המין החלש. לאורחת החדשה שלנו זר פרחים ממני.

אדזה

New member
שבוע טוב

שבוע טוב לכל החברים,שמחה לראות את הפורום היום במיטבו,חי,תוסס ומהנה,גם אני הייתי עסוקה אתמול והיום בהרבה מטלות משפחתיות ורק עכשיו מוצאת זמן לקרוא את כל הדברים הנהדרים פה.אז קודם כל רוצה לברך את נאווה החדשה ואולי תמשכי אחרייך גם גברים שירצו לבלות איתנו בפורום.ולך עמליה הרבה מזל טוב לימי ההולדת של הנכדים-כן ירבו.תודה לשי על ההומור,והמוזיקה שריגשה אותי וביקשה עוד.תודה ציפי שאת עימנו ותודה מיוחדת על נושא הציור של נחום גוטמן,כל שנות ילדותי עלו וצפו פתאום לרגל הציורים שלו וכמובן שיש כאלו שבכלל לא היכרתי.לאריקה,ליעלי- יש כל כך הרבה תודות לומר היום,כמובן גם להודה על ההבזקים להטענת המוח ולמי עוד?לא זוכרת.אז שיהיה לכולם שבוע טוב

אדזה

New member
רוקסן

נו,איך יכולתי לשכוח את רוקסן,כפיצוי - תמונה -מקווה שאין לך אותה כבר.

אדזה חמודה, הנה לא שכחת,../images/Emo140.gif

ובסוף גם זכיתי לתמונה חדשה ויפהפיה, תודה לך. עמליה, מזל טוב וברכות לימי ההולדת של שני הנכדים שלך.כן ירבו השמחות. לילה טוב וחלומות נעימים לכולם, ושיהיה לנו השבוע שמתחיל מחר, שבוע נהדר ומקסים, ושנשמע רק בשורות טובות.אמן. נ.ב. אדזה, גם המלאכית הזו העתקתי ממך, זוהי מלאכית שתשרה שינה טובה ומתוקה על כולנו.

ערפה

New member
כי הגברים.......

נאווה שלום!לדעתי ולא מתוך מחקר:1) הגברים הגולשים עושים זאת באתרים אחרים, 2) מתקשים רובם להביע את רחשי לבבם בכתב 3)מספר האלמנות גדול ממספר האלמנים. (לא בטוחה שמותר לצחוק בנושא אבל בכל זאת... רק לאחר לכתם אנחנו חשות בחסרונם.) יום נעים וכפיי לכולם.

למעלה