מדוע בלי שמות?

דניאל1938

New member
מדוע בלי שמות?

מוחי הצר והמדובלל לא קולט מדוע כותבי סיפורים תמימים וישרי דרך צריכים להתחבא מאחורי ניקים שמקומם יפה אולי באתרים אינטימיים כאלה או אחרים, אני דניאל וקראו לי בבקשה דניאל, לא האדון מההר, לא האיש מהכביש, לא קלינט איסטווד ולא רחב ה.. קשה איתי? אני בוטה מידי לאתר זה?

שלום דניאל 1938 ../images/Emo13.gif

ניק פירושו חרך, סדק או מצב וגם קיצור לניקניים שהוא שם חיבה או כינוי. וזה בדיוק העניין - אלה שמות חיבה שלנו, משהו שמראה צד נוסף שלנו שלא ניתן לנו דווקא ע"י הורינו ושהו אולי אולי גם משאלת לב שלנו באיזשהו אופן. זה אומר עלינו הרבה יותר מאשר שמנו הרשום בתעודת הזהות. ואכן, הוא גם מאפשר לנו להציץ דרך חרך או סדק לעיתים, אם אנחנו צריכים והוא גם סוג של מצב - מצב של חיבה, של פתיחות משום שיש בו כיסוי המאפשר גילוי. קשה איתך? בוטה מדי? מספר סיפורים יודע את הדברים הללו ע"פ התגובות שהוא מקבל מהקהל. אז מה אתה אומר? בברכה,

שמות זה כל הסיפור

היי דניאל. שאלתך טובה וראוייה להתייחסות. נכון אנו לא בצ'אט אינטימי ואין לנו צורך להתכסות מאחרי רעלת מילים. אלא, שלגבי דידי אני מוצא שזה יפה, אני מוצא שזה מאפשר הצצה לעולמי הפנימי. אומר לך בכנות: כשהחלטתי להרשם לפורום ישבתי מול המחשב כמה דקות ושאלתי את עצמי איזה שם אבחר לי. שים לב הגבירה מן האגם זו בחירה משמעותית עבור בעלת הניק - ולדעתי יכול להיות מאוד מעניין לעשות ערב שבו ננסה להבין מה מסתתר מאחרי הכינוי שאנו בוחרים לעצמנו. וכדי להקשות עלינו יותר אני מצרף קטע ממדרש תנחומא שמדבר על שמות. אולי יש בקטע כדי לבהר משהו.............. ומעבר לכך, אתה לא בוטה בעיני. אם חשת, שאתה בוטה זו החלטה שלך לחוש כך. ואתה לא קשה. אתה מעלה שאלה שהיא קשה לך וזה בסדר אני חש שבהחלט יש לזה מקום כאן. שמותיו של אדם - מדרש תנחומא פרשת ויקהל אתה מוצא שלושה שמות נקראו לו לאדם: אחד מה שקראו לו אביו ואמו, אחד מה שקוראים לו בני האדם, ואחד שקונה הוא לעצמו: טוב מכולם מה שקונה הוא לעצמו.

שמות - ואולי שרשור לשמות ולמה בחרת

שם ראשון , קיבלתי שנולתי ע,י אחי, ולא נשאלתי. שם שני קיבלתי על ידי אנשים שלא הכרתי, כשלארץ עליתי ובת כ9 הייתי, לא ידעתי פירושו של שם , ואיליו לא התחברתי במשך שנים רבות, רציתי להחליף , אך התרגלתי. כשלמדתי להישתמש באינטרנט, השם שנבחר היה עי" הבת שלי, החליטה שהוא מתאים, אז קיבלתי. כשהתמחתי קצת , בגלישה, ולמספרי סיפורים, התחברתי, אז החלטתי - שחרזדה יהיה שמי, כי אליו כמספרת , התחברתי.

NAVVAN1

New member
איך יהיה קשה, ועוד לא הקשת דרכת

איך יהיה קשה ועל דלת מחשבתי לא היקשתה איך יהיה קשה ,כשאן בשר אומצה מדמם לנעוץ שניים ,יין להרוות שפתיים סיפור מקשיב אני נייקי לרגלי,חרב למתני בוטה? חורה? לא שונא טועה? מטעה ? כן שונא מחכה בצד הדרך, מתחבא עקבות רגלי למספרים תמימים ישרי דרך אשר דרכם סרחה ספר סיפור רע, ותגלה סיבת מסכת השודדים אותה אני עוטה נייקי שלך מגן על שלוות ליבך נייקי לי שלי חרב , קובעת רעל אמתחתי סוד שלי, שמי שמך גם הוא סןד לי מגן על אפשרות שלי לתקן לך, מבלי שתייחס זאת למשהו אישי.

למעלה