מדוע אנו כאן?

מדוע אנו כאן?

אשמח לתשובה מדוע אני כאן בעולם הזה איך זה נוצר? ומה קורה אחרי שמתים.?

HASHEM1

New member
אל תהיה מצחיק

אם באמת חשוב לך מעבר לעובדה שאתה רוצה לעורר פרובוקציה קווזי-אינטילגנטית, לך תגלה לך לנצרות, איסלאם, יהדות, בודהיזם, קונפוציוס, הינדואיזם וכל מיני חרטטיזם. לפי שם המשתמש אני מבין שאתה מבין ששנינו מבינים מה אני חושב, אבל לך תנסה באמת, להתעסק בזה לשם ההתעסקות זה כמו להיות כיסא לשם הכיסאות. כיסא לפחות ממלא את תפקידו, כשיושבים עליו (למעט כסאות שיושבים עליהם: ח"כ, חברי הסתדרות, עובדי הנמלים ועוד מיני חברי בנק יהב) בהצלחה.

nas636

New member
מדוע אנחנו כאן: שאלת השאלות

אתה תבחר את התשובה לפי ההגיון שלך והשכל הישר. א) במקרה היה פיצוץ גדול ונוצר יקום. במקרה נוצרה השמש. במקרה גם כוח המשיכה מתקיים. במקרה נוצר כוכב עגול ויפה שסובב סביב השמש ו-4 עונות מתקיימות. במקרה קיימים: חמצן, מים,כוח משיכה אמרנו...ועוד. במקרה נוצרו צמחים, בעלי חיים. במקרה אתה פה שואל: "מדוע אנו כאן"? ב) בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ...................... ג) לא לכל השאלות יש תשובות, יש דברים שלא נבין לעולם. וישארו בגדר תעלומה. תשובה א' - זוהי תשובת המדע, אין תכנון, הכל נוצר מעצמו. תשובה ב' - היה פה תכנון של אל חכם במיוחד, אני לא אומר דווקא שהתנ"ך אמיתי אבל ב' זאת תשובה שה' תכנן וברא הכל ויש מטרה. תשובה ג' - עזבו אותי מי ברא איך ולמה.... אחת מאלה אתה יכול לבחור ואם בא לך להוסיף עוד סעיפים, למה לא... תחיה את החיים שלך על פי הדרך שאתה תסלול לעצמך.

למעלה