מדונה!!!!

ורד18

New member
מדונה!!!!

טוב אז ככה כמה דברים יש לי לספר לכם: דבר ראשון שהיום אני חוגגת את יום הולדתי ה-17 ולצורך העיניין קנו לי חברות את האוסף החדש והוא ממש מדהים וגם השמיעו לי בבית ספר שיר של מדונה והקדישו לי אותו. ודבר נוסף- היום בשיעור אנגלית המורה דיברה אתנו על הבחינה בעל-פה והיא אמרה שאנחנו צריכים לשאול 10 שאלות 10 שאלות על נושא שנותנים לנו והיא נתנה דוגמא שצריך לראיין זמר או זמרת ואני חשבתי בדיוק שאני ממש אשמח לראיין את מדונה כי יש לי המון שאלות לשאול אותה ואז היא פתאום עושה: נגיד שאני מדונה מה הייתם שואלים אותי? וכל הכיתה הסתכלה עליי ושאלו אותי מה לי יש לשאול אז כמובן ששאלתי שאלה או שתיים (לא היה זמן כדי שאני אשאל את כל השאלות שאם הייתי פוגשת את מדונה הייתי שואלת אותה). וזהו.... תהנו מהחיים!

MadonnaFan

New member
המממ...

זה אני או שיש סתירה בין הניקניים שלך לגיל שלך?
אולי שתכתבי כאן את השאלות שרשמת? נכון שמורות לאנגלית הן עם של מפלצות?! אז הרבה הרבה
, ובכלל
בחיים (ובבגרויות. בררר) ואת יודעת, כל האיחולים הרגילים, אין לי חשק להיות נדושה, אבל שיהיה לך עוד הרבה מדונה ושיבוא עלינו במהרה בימינו דיסק חדש ופ33ות!
מעין נ.ב מי שעוד לא הצביע שיצביע לסקר החדש!

ורד18

New member
אכן יש סתירה

וכמובן שיש לכך סיבה: כולם בשכבה שלי יותר גדולים ממני ויחגגו השנה את יום הולדת ה-18 שלהם אז סתם כתבתי 18 כי אני לא רוצה להרגיש קטנה אבל השם ממש לא קשור למציאות חוץ מהעובדה שקוראים לי ורד- אבל שנה הבאה הוא יהיה נכון
וחוץ מזה תודה על הברכות!!! דווקא המורה שלי לאנגלית היא ממש מעולה והשאלות ששאלתי זה כל מיני כמו לדוגמא: איך את חושבת שהמוות של אמא שלך כשהיית קטנה השפיע על מעשייך בעתיד ועל הקריירה שלך? (בנאלי אבל מה לעשות לא רציתי לשאול שאלות שאנשים בכיתה שלי לא יבינו על מה אני מדברת). בי בי ותודה, ורד17! (בשבילך מעיין!!)

ענת פ.

New member
אוקיי קודם כל ../images/Emo49.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב! זהו. עכשיו... (זה למעיין בכלל) המורה שלי לאנגלית היא אחד מהאנשים המתוקים ביותר שיש...יש לי מחר מבחן באנגלית באסה לי ומזל טוב שוב פעם(זה לא יכול להזיק)

libi k

New member
מצטרפת ל../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo108.gif

למעלה