מדונה - חדשות.

הילוש...

New member
מדונה - חדשות.

לפני הכל בעוד כחודשיים זה קורה אני הולכת לקעקע את המלכה על זרועי לנצח. אך אני מבולבלת קצת ואיני יודעת בדיוק איזה תמונה לקעקע , אני חושבת שאת השער של האלבום אירוטיקה בשחור לבן נראה לי מהמם. חשבתי אולי את השער של סיפורי שינה בצבעוני. או אולי תמונה אחרת . אולי תעזרו לי ותיעצו לי מה לקעקע עליי איזו תמונה שווה לקעקוע אתם יודעים זה צריך להיות מושלם. ועכשיו לחדשות: 1- כאמור אלבום האוסף החדש: "ליידי היטס" ייצא בנובמבר. 2- קלטת וידאו ו די וי די של ההופעה האחרונה והמאלפת של מדונה ייצא בנובמבר. 3- בקרוב דיסק שיכלול רמיקסים מיוחדים לכמה שירים של מדונה . - פרטים בהמשך. 4- זוכרים את התכנית התעודית ש- VH1 עשו על מדונה : "מאחורי המוזיקה" , אז התחנה פותחת בסדרה חדשה של תכניות ובניהם תכנית על מדונה מהשנה האחרונה כולל ראיונות עם הצוות של ההופעה האחרונה ובכלל חייה של מדונה בשנתיים האחרונות. בקיצור מדונה מאחורי המוזיקה 2002. התכנית תשודר בבכורה בערוץ בדצמבר. מה עוד? מה עוד? כמובן הסרט שיצא לפועל, האלבום, הוידאו, וזהו כרגע. אז יש למה לחכות ומחכה להצעות לקעקוע. MADONNA- BIGER THAN LIFE

MadonnaFan

New member
וואו, נהדר!

תתחדשי! רגע, נחשוב קצת... הממ... זה צריך להיות ציור די פשוט נכון?... הממ... אני אישית מאוד מאוד אוהבת את השער של RAY OF LIGHT, המממ... את יודעת מה, אחרי שאני אגמור את התגובה הזאת אני אחפש קצת באינטרנט רעיונות, כי אין לי סורק... סוף סוף, VH1, מחדשים את עצמם! כל התוכניות שלהם על מדי הן מלפני שלוש שנים לפחות! הגיע הזמן באמת לצלם תוכניות חדשות... בכל פעם שכתוב במדריך שידורים תוכנית על מדונה בVH1, אניי מתלהבת, מכוונת קלטת ושמה בוידאו ונמרחת על הספה ו... שוב אותה תוכנית. בענין הרמיקסים- אני אישית בכלל לא חובבת רמיקסים משום סוג... את הרמיקס של WIFLFAG בכלל לא אהבתי, וגם לא את הרמיקס של Don´t tell me... אני פשוט לא אוהבת שמשנים שירים יפים! @מעין@ ~לא~סובלת~רמיקסים~

MadonnaFan

New member
אוקיי...

אני נורא נורא אוהבת את התמונה הזאת... בצבעוני... אבל זה בטח די קשה לעשות אותה כקעקוע לא? אני חייבת לרוץ ללמוד לבוחן עכשיו, מאוחר יותר אני אחזור לחפש תמונות...

תעשי קעקוע קלאסי

כזה עם תמונה קלאסית של מדונה למשל כמו בקאבר של TRUE BLUE או תמונה כמו שהיא נראית ב VOGUE או ב IC אסור לפי היהדות לקעקע את הגוף אבל תעשי מה שתרצי חוץ מזה לאוסף לא יקראו HIT LADY יקראו לו GHV2 יענו GREATEST HITS VOL.2

MadonnaFan

New member
הילה!

אני מקפיצה בשבילך! אוי לבושה! המנהלת מקפיצה הודעות! *קופצת ממגדלי התאומים*

MadonnaFan

New member
אה, זה מעניין! (סרג´יו קונסטנצה,

""גבעת חלפון אינה עונה") זה פשוט לא הקפיץ... האם עכשיו הוא יואיל להקפיץ? עכשיו כשאני ושבת על זה, אולי הוא מקפיץ רק הודעות מהיום? *נאנחת* נוורמיינד.

למעלה