מדונה זה היפהופ

DJ$upreme

New member
מדונה זה היפהופ

הנה כמה עובדות על השיר החדש של מדונה: 1) עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו או לא 2) הוא בהחלט היפהופ (זה לא חדש אצל מדונה, האלבום המעולה BEDTIME STORIES הכיל לא מעט השפעות מהיפהופ) 3) יש לו רימיקס של מיסי אליוט 4) הוא מאוד פוליטי 5) יש לו קליפ מדהים (לטעמי) שמדונה החליטה לגנוז (כמו פישי) אפשר לראות את הקליפ ולשמוע את הסינגל על כל גרסאותיו ב - http://www.madonnainter.net/

אליןלין

New member
בד טיים סטוריס היה האלבום

ששם סוף לאספנות הכפייתית שלי לגבי מדונה. נו מור "בראבו" נו מור "פופקורן". אין יותר קסטות סינגלים מחו"ל, סרטים וקריאה בלתי נגמרת של כל המילים לכל השירים. כל הקלסרים עם הכתבות ננעלו בארון ושם הם עד היום. והכל בגלל "סיקרט". השיר היחיד שאהבתי מהאלבום היה בדטיים סטוריז, שזה בכלל שיר שביורק כתבה למישהו, שמדונה לקחה ממנו בזדון, אחרי שביורק לא הסכימה לכתוב לה באופן ישיר ורשמי. לזכות השיר עומד קליפ שהוא אחד מהאהובים עלי עד היום. מאז אותו יום שראיתי את סיקרט, קורט הפך להיות המדונה שלי, באופן רשמי ומוחלט. (סתם, לא קורט, תמחקו את זה. זה כבר היה אחרי קורט. אני חושבת שבאותו רגע אייס טי הפך להיות המדונה שלי. לא תמחקו בעצם גם את זה. מאז לא היתה לי מדונה אחרת. אין כמו מדונה, אין מה לעשות)

DJ$upreme

New member
כרגיל אני אחלוק עליך

לטעמי SECRET הוא אחד מהשירים הטובים של מדונה, ודווקא השיר הכי בלתי נסבל באלבום הוא לדעתי BEDTIME STORIES בעצמו. עם זאת, הוא לא טוב כמו ארוטיקה, IM BREATHLESS אן LIKE A PRAYER.

אליןלין

New member
"כמו תפילה" היה עינוי מרגש בשבילי

שחררו לרדיו את הגרסה עם המקהלה, שאין באלבום, וכל יום ישבתי בהיכון עם הדאבל קסאט מחכה שיהיה כבר השיר. במקביל כל יום ניג'סתי למוכר בחנות שואלת מתי כבר יגיע החדש של מדונה - וכשהוא הגיע - לא היה סוף לשמחה. למרות שגרסאת המקהלה לא מופיעה באלבום, עדיין זה עשה לי את זה. שעות על גבי שעות עם "הו פאד'ר" ועם "לאב סונג" (דונט גו גט מי וואן אוף יור לייז!) שלא לדבר על שיר מערכת היחסים שלה עם שון פן שזכה לניתוחים אין ספור (יור נוט אינלאס וויד מי אנימור) מחכה שיראו כבר בערוץ השני את הקליפ של אקספרס יורסלף... עם החתול, והחלב, הוווווווווו...... אחח.. כמה נדיר היום להרגיש ככה... מעניין אם זה אני או הזמנים, או שניהם ביחד? עכשיו במקום לשבת ולקרוא את הליריקס ומי המפיק ולהזכר שהוא גם עשה את זה ואת זה, אני עסוקה בלכתוב עבודות לאוניברסיטה...

enwhysea

New member
אם אני זוכר נכון

כל הבנות בכיתה שלי הקליטו את "לייק א פרייר" זה ע"י הצמדת טייפ לטלויזיה בסופרבול... והיו השוואות של מי ההקלטה הכי טובה....

tomoshe

New member
לצערי אני נאלץ להסכים איתך

secret הוא אחד השירים של המדונה שהכי שורדים את מבחן הזמן, הכי לא נמאסים והכי מענינים מוזיקלית. ורק בשביל להוכיח שגם אני הייתי פעם טיפש עשרה מתלהב : תומאס מתלהב ממדונה?

Emc2

New member
להקשיב טוב טוב למה שהיא אומרת

היא לאורך כל השיר לא אומרת אפילו פעם אחת את המילה LIFE, אלא את המילה LIE. רמיזה כלשהיא?

hevel

New member
מדונה זה היפהופ! (עם קצת עזרה של..

מיסי!!!) כן כן!!! מיסי היתה המורה של מדונה לראפ!
הנה הכתובת

hevel

New member
אפרופו מדונה, ראיתי באיזה קליפ שלה

שיש לה קעקוע שכתוב בעיברית "לאו" אז בקיצור, למה???? למה היא קיעקע את עצמה במילה לאו???????? אבל זה מגניב שיש אופנה לכתוב מילים בעיברית בקעקוע, זה כמו שנאור קיעקע "מחשבה" מיפנית

אליןלין

New member
לאו - אמור להיו צירוף אותיות קבלי

שמשמעותו התכוונות להשתחרר מהאגו. (וכולנו רואים איך מדונה משוחררת מאגו...)

or001

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ידיעותיך בשפה העברית" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עשה לי טובה, אפילו את המשפט הנ"ל כתבת עם שגיאה.......

baduist

New member
תיקון.

לגביי סעיף 2, לא רק "מהיפ-הופ", אלא גם "על היפ-הופ". היה אלבום חשוב. וגם ענק.

baduist

New member
מה שכן

מבחינה מוסיקאית אומנותית וואטאבר, השיר החדש וגם הרימיקס פשוט זוועה. אני מתבייש במיסי ממש. מדונה איבדה את זה, יש פוקסים לפעמים, ולא הרבה מעבר. היא מתפשרת, מוותרת, ומעל הכל נשמעת רע. הבחורה מאז ומעולם לא היתה זמרת, והיה לי את הביצ'יות והכשרון להתקשר שהביא אותה לשיאים שאני יכול רק להעריץ, ועכשיו היא סתם עושה הרבה סתם. מתקדמת רק בגלל התנופה ממקודם. חבל, ומעבר לגימיק של מדונה עושה ראפ (רמי קליינשטיין עשה את זה קודם והאמת? יותר טוב:), אין פה כלום. הלחן פשוט מחריד, ההפקה נשמעת כאילו לקחו כמה סאונדים מהאלבום הקודם וזרקו אותם באקראי (ברימיקס זה נשמע אותו דבר רק מהאלבום של מיסי:), והשירה לא מספקת את הסחורה משום בחינה. ואני עדין פה, כי אני באמת אוהב את מדונה, ואת מיסי, WELL אני חולה על הטוסיק שלה.:)

למעלה