מדוכאת ודואגת...

חבובי

New member
מדוכאת ודואגת...

הי לכולן, אז עשיתי היום שוב בדיקת דם, ובצהריים התוצאות: בטא 64... ואמירה של האחות "הבטא לא הוכפלה כראוי, תחזרי שוב על הבדיקה בעוד יומיים..." בשביל מה?? כבר עבר שבוע שלם מאז הבטא 13 המצחיקה שלי, ואני כבר לא מבודרת לחלוטין.... אני מדוכאת דואגת ומתוסכלת. אז מה זה אומר? זה הסוף? הלכתי ברחוב עם עצמי ובכיתי, ועכשיו אני בוכה מול המחשב. ואין לי כוח לכלום. רק לבכות...

בבקשה אל ../images/Emo7.gif,קבלי ../images/Emo24.gifאוהב

ועוד משהו את יכולה להזכיר לי את תוצאות הבטות,כדי שאוכל להבין

חבובי

New member
לעוד לא אמא - תוצאות הבטא שלי

עד עכשיו: 13 אחרי יומיים 28 אחרי 5 ימים 64 ומצפה להקפצה והכפלה והשלשה.....

נועם@בת

New member
אמנם לא הכפלה אבל עליה

קשה לדעת מה קורה ואין ברירה אלא לחרוק שיניים ולחכות לתוצאה של מחר. תוצאה כזאת יכולה להוציא בנאדם נורמלי מדעתו }-:. מחזיקה לך אצבעותש הבטא שלך תפגוש בסיבוב את לוח הכפל ותתישר על פיו
.
נועם

סנונית 1

New member
קבלי ../images/Emo24.gif לעידוד ואל תבכי

חכי עד הבדיקה הבאה ותחשבי חיובי, אין לי מושג בעניים בטא אבל כמו שהאחות אמרה חכי ושיהיה המון המון בהצלחה להכפלה יפה.

nika4

New member
גם אני עברת משהו דומה...

ביום ה-14 היה לי בטא 60 ועוד יומיים 109 לא הכפיל את עצמו! ועוד יומיים כן הכפיל ואחיות אמרו אין לי מה לדאוג... וראו שק הריון ודופק ואחר כך ... מה לעשות עשו לי גרידה בשבוע 10 להריון - העובר הפסיק להתפתח. אמרו משהו גנטי אבל אני בכיתי מהרגע הראשון שנודע לי שבטא לא הכפיל את עצמו! אני מה זה מבינה אותך!!!! דואגת לך אבל לבכות - אולי זה עוזר? ואולי אני סתם פסימית ואת תנצחי? בהצלה בכל מקרה...

נועה 35

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול לעידוד

מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר ותוך ימים ספורים תגלי שאת בהריון!

hyb

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול

מקוה שהבדיקה הבאה תראה את התוצאה המקווה ותוכלי לפזר אבקה על כולנו בינתיים עדיין מחזיקה אצבעות

טיפטיפ29

New member
אויש, כל כך מבינה אותך

אין לי כל כך מה להגיד בשביל לעודד, יש לי נסיון רע עם בטא (לכולנו כאן, לא?) אבל אני יודעת שמה שהרופאים אומרים זה שאם היה בטא זה סימן טוב. (הרופא שלי אמר, שאשה שנכנסה להריון, גם אם הוא לא תקין, יש לה 25% יותר סיכויים מלכל אחת אחרת להכנס להריון תקין) אז כך שגם אם זה לא יצליח, יש לך משהו להאחז בו. אם עשית את זה פעם אחת, תצליחי שוב. אז אל תדאגי, בטא 64 זה כבר יותר טוב מ: נמוך מ- 10 השגרתי, המתסכל, המדכא, המשעמם....

חבובי

New member
בוקר טוב לכולן, קצת מעודדת יותר....

היתי אתמול בלילה (21:30!!!) אצל רופא הנשים שלי, והוא ממש (!!!!) הרגיע אותי. הוא אמר דברים שהיו חדשים לי, וגם כאלה שכבר ידעתי, אבל תמיד מרגיע יותר לשמוע מאיש מקצוע: אז ככה: אמנם לא היתה הכפלה, אבל היתה עלייה יפה, וזה יכול תמיד להפתיע (כמו שנועם אמרה). כמו כן הוא אמר ש"אישה שנקלטה פעם אחת תעשה זאת שוב ושוב" אז גם אם חלילה ההריון לא יתפתח כראוי, בע"ה יהיה טוב!!! ולסיום אמר לי: "למה את מלחיצה את עצמך עכשיו? אם תצטרכי יהיה לך מספיק זמן אח"כ, אז למה להתחילה מעכשיו???"
אז אני מעודדת יותר, אמנם עדיין חוששת ודואגת, אבל מעודדת... ותודה לכולכן על התגובות המחממות את הלב!!!

sab sab

New member
חבובי, אני מתפללת בשבילך ומאחלת

לך שההריון הזה רק ילך ויתחזק!!
חמסה|
אני יודעת שקשה אבל תשמרי על מצב רוח אופטימי למרות החששות המובנות

גולה1

New member
חבובי חמודה, יש לי דמעות בעיניים

בגללך. אני מחזיקה לך את כל האצבעות שבעולם והלוואי שתהיי אמא בקרוב.

למעלה