|מדוזה|
שאלון-שבועי

../images/Emo121.gifלהלהלה הו חסלט

שם: גימלטריה טרהלהלהלהלה גיל: 15+ דף אישי- בלוג, במה חדשה... - http://xurheyv.deviantart.com/gallery משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- יאמיייייייייי
עבר מהר או לאט?-מהר הדבר הכי נעים שקרה השבוע-חע, המורה שלי לבס הפציץ אותי בשיעורים כי הוא אומר שהוא רואה שזה כלי שממש מתאים לי
כפרעליו הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע-שכואב לי משהו בעקב של הרגל... צריך ללכת חסנדלר... ככה זה כשהולכים יחפים
הבנאדם שהכי אהבתי השבוע-מממ ג'סיקה כפרעליו הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע-מממ הרכזת מגמה שלנו?
השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע-מממ עם יעלה
הדבר שעשה לי את השבוע-העובדה שעמית ריף בא להופעה וירד על כל הנגנים
להקת השבוע-מממ בלה פלאק שיר השבוע- האחרון בדיסק... לא זוכר אפילו איך קוראים לו המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע-לא יודע
הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע-ניגנתי? הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע-מפגש
ספר השבוע-אין מקצוע אהוב-תאוריה
ופיתוח שמיעה השבוע היה חם או קר? חמקר מאכל השבוע-חע הדבר המוזר שהיה אתמול בערב, היה בזה קצפת וסלט פירות והמון דברים טעימים לשם שינוי כי באו מלא תורמים לבצפר... מזל שנישארתי
מה קופץ לכם בראש-כלום מוזיקה-בלה פלאק יום הולדת-בלונים בית ספר-מוזיקה חיים-חפר מדוזות-P:-שקיות ניילון כלבים-חתולים טלפון[\פלאפון]-ציבורי
שמש-ירחר אני-אתה שאלון-מגינב? משפחה-בית אוכל-יאמי אינטרנט-איטי ניקיון-חדר
המלצת השבוע-בלה פלאק... האמא של להקות הפיוז'ן צפיות לשבוע הבא-שיעברו כל המבחנים בסבבה

חצילע

New member
נמ.

שם:נועם P: גיל:14 עוד אממ...לא זוכרת
בקרוב משו. דף אישי- בלוג, במה חדשה... - אפשר לא?
משפט 1 בלבד לסכם את השבוע-אמ.זה מילה מסכמת
עבר מהר או לאט?-לאטטטטט אחושילנג. הדבר הכי נעים שקרה השבוע-הייתי בעזריאלי? יאי 96 באנגלית
אמממ.גיטרה?
היום?
הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע-לא משנה הבנאדם שהכי אהבתי השבוע-אפחד הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע-אפחד השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע-אמ.? הדבר שעשה לי את השבוע-גיטרה?
להקת השבוע-מוניקה
עולהלעלהלהללהללהלה.שש.|: שיר השבוע-חוי,אינלי מושג. המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע-חחחחחחחחחחחחחחח שכחתי |: הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע-אמממ. הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע-לא משנה. ספר השבוע-לא יודעת. מקצוע אהוב-בלימודים? אמממ.אנגלית? :0 השבוע היה חם או קר?חם.גשםםםםםםם בואאאאאאאא רד עלייייי. וואי איזה אופרה תקעתי. מאכל השבוע-אני רוצה מסטיק. מה קופץ לכם בראש-שעוד שנייה המדף צריך ליפול עליי. מוזיקה-אביב גפן יום הולדת-בקרוב? בית ספר-חרא חיים-אמ מדוזות-P:חוי כלבים-יאמ טלפון[\פלאפון]-נחמד שמש-רע אני-בלע שאלון-נמ משפחה-בע אוכל-מסטיק אינטרנט-רע ניקיון-בלע המלצת השבוע-תאכלו גרנולה. לשבוע הבא-גם שם תאכלו גרנולה.

חצילע

New member
גלעד D:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שש.תירגע;[ באלוהים אתה עוקף את קרן;[[ איזה ראש של דרדס;[

../images/Emo121.gifהוו הוו קרן לא יודעת מה זה

ראש כחול, אני יכול ללמד אותה על זה, היא סתם אהבלה... ראית כמה זמן לקח לה להבין מה שאמרתי לבר...

חצילע

New member
היא לא אהבלה D:

היא פשוט...קרן D: יש לה ראש כחול,אתה לא יודע איך היא נעלבה שאמרתם לה את זה^^ חחחחחחחחחחחחחחחחח

..

שם: דנית גיל: 16 דף אישי- בלוג, במה חדשה... - משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- חודש ארגון עבר מהר או לאט?- מהר הדבר הכי נעים שקרה השבוע- המחנכת החמודה שלי ילדה =) הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע- לא זוכרת היה אחלה שבוע.. הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- גלעדי הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע- רונית הרכזת של השכבה!! כל יום שרצינו להשתחרר היא דאגה לזה.. השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע- עם חנה הברסלבית שחזרה בתשובה ויושבת לידי היא ממש משעשעת!! הדבר שעשה לי את השבוע- המורה ילדה.. להקת השבוע- portishead שיר השבוע- Portishead- Glory Bow המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- "נצח" חח עזבו.. הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע- צחקתי הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע- איזה מגמה אני מחליטה בסוף.. ספר השבוע- אייל סטיק טו 11 דק' מקצוע אהוב- מתמט' השבוע היה חם או קר? חמים ונעים מאכל השבוע- חזרתי עכשיו ממסעדה אז פטוצ'יני מה קופץ לכם בראש- מוזיקה- לה לה לה יום הולדת- שמח בית ספר- פרטי חיים- חרא מדוזות-P: בר?!
כלבים- גדולים טלפון[\פלאפון]- ארז שמש- ירח אני- סתם שאלון- שבועי משפחה- טובה אוכל- אין
אינטרנט- מהיר ניקיון- יסודי המלצת השבוע- אל תסתכסכו עם דוסות חשדומטיות.. צפיות לשבוע הבא- מתכונת באנגלית האו פאןן

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifיאא נפתח לי כזה

חלון כי יש יותר מ35 הודעותP: איזה כיף לי^^

קבבוש

New member
הנני כאן :)

שם:אורטל (קבבוש) גיל:עוד חודשים 18 דף אישי- בלוג, במה חדשה... - משפט 1 בלבד לסכם את השבוע-מטריייףף עבר מהר או לאט?-סופר מהר הדבר הכי נעים שקרה השבוע-אח שלי בא לביקור מגרמניה הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע-המורה החליט לתת עונש כיתתי מבדקים כל שיעור בלי שהוא מלמד בכלל תחומר בעעעעעעעע הבנאדם שהכי אהבתי השבוע-אחיין שלי הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע-אמא שלי :-* השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע-עם עצמי לפני שינה הדבר שעשה לי את השבוע-אח שלי בא לביקור להקת השבוע-כנסיית השכל שיר השבוע-"היינו עושים אהבה" המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע-קשה לזכור- ואה ואה הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע-פיפי
הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע-אח שלי ספר השבוע-"כל החיים לפניו" ספר משעממממםםם מקצוע אהוב-מחשבת ישראל השבוע היה חם או קר?- חםםם מאכל השבוע-מרק ירקות חדשים ומחודש מה קופץ לכם בראש- מוזיקה-ללב היא חודרת... יום הולדת-הנה בא.. עוד חודשים לה לה לה בית ספר- מחשבת ישראל חיים-עוברים מדוזות-P: אהההההה כלבים-מתוקונקונים שלי ... טלפון[\פלאפון]-אובססיה שמש-הלה בשיעור מחשבת שורפת לי את הגב אני-נשרפת בשיעור מחשבת שאלון-סבבוש משפחה-נשמה אוכל-טעים יאמי יאמי אינטרנט-איסיקיו ניקיון-קורה לפעמים המלצת השבוע-תנו חיוך הכל לטובה :) צפיות לשבוע הבא-לקבל את המשכורת הראשונה שיהיה לכווולללם שבוע מדהים !!

barbar27

New member
|מדוזה||אשלג|אענה../images/Emo24.gif

הגיע הזמן
שם: ברר. גיל: 11. 111. דף אישי- בלוג, במה חדשה... - http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=171106 משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- היה טוב וטוב שהיה[?] עבר מהר או לאט?- לאט. הדבר הכי נעים שקרה השבוע- המ.המ.המ. היום, העבירו אותי מקום. יאי. הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע-המ.. אני חושבת שאמשמור את זה לעצמי בנתיים.. הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- המ.המ.המ. גיל, א.[המעריץ המסתוריP:] המ. לא זוכרת עוד. הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע- ווי יותר מדיי
השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע-גיל הדבר שעשה לי את השבוע- המהמ. כל מיני. להקת השבוע- סקורפיונס. שיר השבוע- שעתיים אחרי של אפרת, ואיימ סטיל לאבינג יו של הסקרפיונס[ותשאלו את הדר. טוב לא.] המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- זְ'רְזְ' הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע-המ. דיברתי עם גיל? לא יודעת. הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע-אשמור זאת לעצמי:) ספר השבוע- המקרה המוזר של הכלב בשעות הלילה. מקצוע אהוב- מתמטיקה, מדעים ומחשבים. השבוע היה חם או קר? חם מאוד ומאכזבבבב. גאד, אנחנו בדצמבר! צריך כבר להתחיל עם הגשם וזה. מאכל השבוע- ממליגע. זה כזה אוכל רומני שסבתא מכינה שזה כזה תירס עם דברים ויש לו כמה מצבי צבירה כאלה
יאמי
מה קופץ לכם בראש- מוזיקה- יוני בלוך יום הולדת- מזל טוב? בית ספר- בית וספר עליו חיים- הכל מדוזות-P: יאמי? כלבים- הוו. נששמות. טלפון[\פלאפון]-הממ. SMS שמש- יעלP: אני- איכ. שאלון- יאמי משפחה- אוכל אוכל-יאמיP: אינטרנט- פורום ניקיון- יום רביעי. המלצת השבוע- תקנו קקטוסים. צפיות לשבוע הבא- שיהיה טוב יותר, שיעבור מהר יותר, ושיהיה כמה שיותר חורפי. יאמי.

RoCk StaR 1

New member
../images/Emo11.gif

שם:אילי גיל:14 דף אישי- בלוג, במה חדשה... -
-אני חייבת לציין משהו,השבועות שלך לא מוגדרים. השבוע שעבר לפי השאלונים השבועיים זה מיום חמישי ליום חמישי?- משפט 1 בלבד לסכם את השבוע-היו עליות והיו ירידות. עבר מהר או לאט?-מהר הדבר הכי נעים שקרה השבוע-הסמינר בירושלים. הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע-כל שלישי-רביעי-חמישי היו נאכס. השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע-היום עם דניאל. הדבר שעשה לי את השבוע-בעיקרון לא היה שבוע משהו, אבל הסמינר והציפייה להופעה היום בערב. להקת השבוע-יוני. שיר השבוע-Led Zeppelin-Black Dog ספר השבוע-לא קראתי בכלל השבוע \: מקצוע אהוב-השבוע? היסטוריה. השבוע היה חם או קר?חם
מאכל השבוע-פרנץ טוסט
מה קופץ לכם בראש- מוזיקה-שומעת. יום הולדת-ליהי והדר. בית ספר-קקי. חיים-שמש. מדוזות-P:קיץ. כלבים-שיניים. טלפון[\פלאפון]-ליהי. שמש-יעל. אני-אילי שאלון-לא הולך. משפחה-אהבה. אוכל-כנ"ל XD אינטרנט-מכורה. ניקיון-נטע. המלצת השבוע-תחליטו החלטות, אתם שולטים על מה שאתם מרגישים. צפיות לשבוע הבא-בהתחשב שהשאלון פורסם אתמול, היום זה שבוע הבא, אז ההופעה של עברי לידר עוד מעט ויומולדת לחברה טובה שלי.

RoCk StaR 1

New member
אה,כן

בהנחה שמישהו קורא את זה[כן בטח|:], אל תתפלאו אם חסרות שם שאלות. מסתבר שאני סנילית ויש שאלות בשאלון השבועי שכל פעם מחדש אני לא יודעת\לא זוכרת\לא רוצה\אין לי כוח לענות עליהן.

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאני לא בטוחה שהבנתי

אותך, התכוונת לאיזה יום בשבוע אני עושה את השאלונים? אם כן, אז ימי חמישי בדרך כלל, אלא אם כן יש כל מיני בעיות וזה יוצא יום לפני או אחרי.

למעלה