|מדוזה|
שאלון-שבועי

RoCk StaR 1

New member
הכוונה

זה שאת כותבת נגיד "שיר השבוע", "הדבר הכי מהנה שקרה השבוע" וכאלה, והשאלה בין איזה יום לאיזה יום זה
לא שזה כזה משנה, כן? רק שבד"כ שבוע זה בין ראשון לשבת |:

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאה. המ.

ניתנת לך האפשרות לענות על זה גם ביום שבת, אנ לא יועת, אם זה מפריע או לא מאורגן, אז לא תהיה לי בעיה לדחות את זה לשבת. [מישהו מעוניין לדחות אותו לשבת?] זה פשוט חוסר הסבלנות שלי לחכות ממש עד יום שבתP:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נו שיהיה...

שם: עדן גיל: ביום שישי אהיה בת 16 וחודשיים P: דף אישי- בלוג, במה חדשה משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- איכסה איכסה איכסה איכסה של שבוע! עבר מהר או לאט?- לאט הדבר הכי נעים שקרה השבוע- שהוא נגמר הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע- כל השבוע הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- לא היה הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע- דפי
השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע- לא הייתה הדבר שעשה לי את השבוע- שהוא נגמר להקת השבוע- מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר השבוע- אסף אמדורסקי- יקירתי המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- לא נראה לי הייתה הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע- למדתי? :\ הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע- מתי הוא ייגמר? ספר השבוע- לא קראתי :\ אין זמן. מקצוע אהוב- איכ השבוע היה חם או קר? היה חם מידי :( מה זה החורף המאפן הזה? ;[ מאכל השבוע- לא יודעת מה קופץ לכם בראש- מוזיקה- חיים יום הולדת- עוד יותר מידי זמן :X בית ספר- זונות ;[ חיים- מוות ? מדוזות- ים כלבים- נושים
טלפון[\פלאפון]- אה? :X שמש- יעל P: נו מה? אני- עונה על שאלון שאני בכלל לא רוצה לענות עליו ובטוחה שאנשים לא ייקראו אותו ממילא שאלון- לפעמים כייף. משפחה- דפי אוכל- תורנות מטבח בגדנ"ע D: אינטרנט- כייף ניקיון- אין כוח המלצת השבוע- ביום חמישי יוצא הסרט "הארי פוטר וגביע האש"!!! לכו לראות וקחו ממחטות ;[ צפיות לשבוע הבא- שייגמר. ושאלך לראות את הסרט ^^

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאם את רוצה,

את יכולה להסתפק בכך שאני קראתי אותו, כל אחד יכול בעצם, כי אני קוראת את של כולם! זה מעניין. *שבוע טוב*

MayLuvsDoug

New member
לההלה.. פרנץ!!11ק' יכשלגי../images/Emo98.gif

שם: מיי. [וכל הניקים הקבועים.=| גיל: 14 ו-8 חודשים פחות יום. דף אישי- בלוג, במה חדשה... - בלוג. www.israblog.co.il/173425 משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- לימודים. =\ עבר מהר או לאט?- לאט מאוד. הדבר הכי נעים שקרה השבוע- נמ. 90 במתמטיקה!!1 ביששכשגגכגכ הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע- אני לא יפרט. =\ הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- גיל גלאד עומרי ורועי הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע- מעיין מאי שירן שירע וניצ. וקלרי. השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע- ועידה בפון עם גיל ומעיין.
הדבר שעשה לי את השבוע- 90 במתמטיקה כבר אמרתי?
להקת השבוע- MAY EAT PIZZA!!!111 הלהקה שלי ושל מאי. XD שיר השבוע- Jimmy eat World- The middle המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- שנוזלי קדוש. הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע- דיברתי עם גיל בפון. ו... למדתי. הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע- נמ. ספר השבוע- הארי פוטר 4. קראתי לפני הסרט. מקצוע אהוב- מתמטיקה. סקלוני באבנים. ואז תמותו. השבוע היה חם או קר? חם יחסית. מאכל השבוע- סיני. מה קופץ לכם בראש- מוזיקה- פיונרל פור אה פרינד. הדיסק! מחר!!!1 יום הולדת- היום הראשון של חופש פסח.
בית ספר- היסטוריה. איכס. חיים- מצאתי.
מדוזות-P: זה כזה תכלת. כלבים- הם נובחים בחוץ עכשיו. טלפון[\פלאפון]- לודע. שמש- בע. אני- איכס. שאלון- גמכן טיפש. משפחה- נמ. אני אוהבתותה בזמן האחרון. אוכל- =| אינטרנט- לייף ניקיון- לא אני
המלצת השבוע- אל תקראו את הארי פוטר 4 לפני הסרט.. צפיות לשבוע הבא- אממממממ ת"א.

Bimbell

New member
../images/Emo103.gif שאלון! ../images/Emo103.gif

שם: מור. גיל: 17 ושלושה חודשים. דף אישי- http://stage.co.il/Authors/50359 משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- "money money money..." עבר מהר או לאט?- מהר. הדבר הכי נעים שקרה השבוע- פיתוח קול שיעור ראשון בחיי! הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע- עיצבנו אותי ביום שישי ושבת. הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- עמי. הבת אדם שהכי אהבתי השבוע- שירן. השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע- עם הדר על העתיד שלנו. תמיד יש איתה שיחות עמוקות. הדבר שעשה לי את השבוע- מממ..אני אגיד משבוע שעבר-שעבר כי גם ככה לא עניתי. ע-ב-ר-ת-י ת-י-א-ו-ר-י-ה ר-א-ש-ו-נ-ה!!!! להקת השבוע- Travis. שיר השבוע- בדרך הביתה- השמחות. המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע- עבדתי והרווחתי כסף. הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע- סרט גמר. ספר השבוע- "חכמת הבייגלה". מקצוע אהוב- אזרחות. השבוע היה חם או קר?- אני לא חושבת שיש הגדרה לשבוע הזה מבחינת מזג אוויר. מאכל השבוע- טוסט. ובכלל, גבינה צהובה. מה קופץ לכם בראש- מוזיקה- יוני בלוך. יום הולדת- הדר ודנה. בית ספר- צחוקים. חיים- חברים. מדוזות-P: שקוף. כלבים- קטנים. טלפון[\פלאפון]- טלפון- מעצבן. פלאפון- סרטן. שמש- סרטן. חח.. אני- בין עננין לבין שמיים. שאלון- נחמד. משפחה- אוכל. אין לי מושג למה, זה עלה לי לראש. אוכל- חחחח.. "פיצה האט"? אינטרנט- בלוג. ניקיון- חדר. המלצת השבוע- הסרטים: "אני והחבר'ה", "ניחוח אישה". צפיות לשבוע הבא- להצליח בהיסטוריה, לקבל ציון טוב בחיבור, ללכת לבאולינג, לראות את "הארי פוטר".

yaelhr

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: יעל גיל: 14 דף אישי- בלוג, במה חדשה...: נאמ.. טוב נו, במילא כל העולם יודע עליו..הבלוג החמוד שלי http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=94801 משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- יש רק שני דברים אינסופיים, היקום והטיפשות האנושית.... ואני לא בטוח בעניין הראשון"-אינשטיין עבר מהר או לאט?- לאט
הדבר הכי נעים שקרה השבוע- הממ.. באמת ששום דבר מיוחד.. הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע- אמרו שבקרוב אסיפת הורים.. אמאאא הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- הממ.. איזה מישו חמוד מישראבלוג, והמוכר בספריית וידאו שלנו
הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע- אף אחת מיוחדה.. השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע- היו שתי שיחות נפש נחמדות.. אחת עם ידיד ואחת עם חברה טובה.. הדבר שעשה לי את השבוע- אבא קנה לי את הDVD של הסיוט שלפני חג המולד, ועל כך אני סוגדת לאבא... להקת השבוע- היהודים \ לד זפלין שיר השבוע- זה כל הקסם - נמרוד לב המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- בטטה
מצחיק אותי כל פעם מחדש.. הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע- ניגנתי בגיטרה.. הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע- שאלה טובה באמת..
ספר השבוע- מישהו לרוץ איתו
מקצוע אהוב- לשון, סתם כי הלך לי טוב במבחן השבוע היה חם או קר? חם
מאכל השבוע- סקיטלז.. (צר לי על מי שלא מכיר את הסוכריות המופלאות האלה
) מה קופץ לכם בראש- קנגורו
מוזיקה- חיים יום הולדת- עבר בית ספר- חייבים? חיים- מוות מדוזות-P: סנטה קלאוס.. כלבים- שנאוצר (חהחהח שנאוצר זה מצחיק
) טלפון[\פלאפון]- טיפש! שמש- בלאכס אני- טיפשת. שאלון- חביב
משפחה- מי? אוכל- שמנה
אינטרנט- מיי לאב. ניקיון- נאמ. המלצת השבוע- תקראו את מישהו לרוץ איתו.. ספר מעולה צפיות לשבוע הבא- לא לצפות לכלום..

למעלה