עונה ../images/Emo9.gif
שם: יעל גיל: 14 דף אישי- בלוג, במה חדשה...: נאמ.. טוב נו, במילא כל העולם יודע עליו..הבלוג החמוד שלי http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=94801 משפט 1 בלבד לסכם את השבוע- יש רק שני דברים אינסופיים, היקום והטיפשות האנושית.... ואני לא בטוח בעניין הראשון"-אינשטיין עבר מהר או לאט?- לאט
הדבר הכי נעים שקרה השבוע- הממ.. באמת ששום דבר מיוחד.. הדבר הכי לא נעים שקרה השבוע- אמרו שבקרוב אסיפת הורים.. אמאאא הבנאדם שהכי אהבתי השבוע- הממ.. איזה מישו חמוד מישראבלוג, והמוכר בספריית וידאו שלנו
הבת אדםP: שהכי אהבתי השבוע- אף אחת מיוחדה.. השיחה הכי מעניינת שהייתה לי השבוע- היו שתי שיחות נפש נחמדות.. אחת עם ידיד ואחת עם חברה טובה.. הדבר שעשה לי את השבוע- אבא קנה לי את הDVD של הסיוט שלפני חג המולד, ועל כך אני סוגדת לאבא... להקת השבוע- היהודים \ לד זפלין שיר השבוע- זה כל הקסם - נמרוד לב המילה הכי מצחיק ששמעתי השבוע- בטטה
מצחיק אותי כל פעם מחדש.. הדבר שעשיתי הכי הרבה השבוע- ניגנתי בגיטרה.. הדבר שחשבתי עליו הכי הרבה השבוע- שאלה טובה באמת..
ספר השבוע- מישהו לרוץ איתו
מקצוע אהוב- לשון, סתם כי הלך לי טוב במבחן השבוע היה חם או קר? חם
מאכל השבוע- סקיטלז.. (צר לי על מי שלא מכיר את הסוכריות המופלאות האלה
) מה קופץ לכם בראש- קנגורו
מוזיקה- חיים יום הולדת- עבר בית ספר- חייבים? חיים- מוות מדוזות-P: סנטה קלאוס.. כלבים- שנאוצר (חהחהח שנאוצר זה מצחיק
) טלפון[\פלאפון]- טיפש! שמש- בלאכס אני- טיפשת. שאלון- חביב
משפחה- מי? אוכל- שמנה
אינטרנט- מיי לאב. ניקיון- נאמ. המלצת השבוע- תקראו את מישהו לרוץ איתו.. ספר מעולה צפיות לשבוע הבא- לא לצפות לכלום..