מדהימים (גם הערבי)

pageup

New member
מדהימים (גם הערבי)

אני חייב לומר לכם שאתם מדהימים,לא יאמן פשוט ניפלאים. כל חיי הערבי הזה זיין לי את השכל בקשר לקשר של מאיר אריאל לאהבתן הכנה ניסה להחדיר אותה בי אך ללא הצלחה,רק עם הבנה שהזמר חייב לזכות להערכה שלי ושל כל אחד. את הערכה הזאת הזמר המנוח זוכה לה כאן וכמה טוב שתגידו את כל מה שאתם חושבים ללא שום ריסום עצמי כי זה מה שתצפו לקבל מהערבי מדהימים !!!!!!!!!!!!! כל הכבוד

הסבר קצר למה ערבי

למה שאני מרבה להתערבב להלך יחף ללא סנדלים ומדי פעם לפעם מיאדה אבנים אז כך סתם הפכתי בכיתה ה בערך ב6 בערב מיהודי תמים לערבי חמור סבר אוהב טבע כבשים טרסות עצי זיתים נחלים נהרות וזולות במקומות נסתרים אך למרות שחברים קרובים מכנים אותי ערבי בשקט בשקט אגלה לכם אני יהודי

איו משבחים אדם

אין משבחים אדם בפניוו שמה יעלב ויקפל את הזנב ממש משורר?{ מבטל בתנועות ידיים} משורר לא הייתי אומר{אך אומר לך תודה בינתיים}

holly shit

New member
מה אתה מנסה לומר?

שכאילו אמרתי את זה בציניות? אז דווקא לא. קראתי פה את כל השיחות שלכם ולא הבנתי למה אתם כ"כ מתנפלים עלין. רואים לפי השירים של מאיר שנשים תמיד היו אצלו בראש ולקחו חלק חשוב בחיים שלו, אז אפשר לפרש חלק משירים באופן דיי ארוטי אני אישית רואה לזה פירוש שונה לגמרי אבל כל אחד ותפיסת העולם שלו. אני לא מבינה למה כ"כ התנפלתם עלין הוא אמר דברים חכמים ורואים שיש לו ידע וכבוד כלפי מאיר. את כל זה אמרתי בעקיפין אז יניב, תרגיש חופשי להמשיך לכשכש בזנב (בצניעות כמובן). ד"א, אני מאוד אוהבת את הפורום שלכם ואני גם קוראת בו המון.תמשיכו כך

מודה אני{הורדת קצת את הלחץ}

בואי נתמקד בשורה מטרמינל אחר כך יותר קל הלחץ על העין השטופה מתיי אנו משתמשים במשפט לשטוף את בעיניים? בשיחה עם חברים כשעוברת גברת עם איזה זוג רימונים אדמדמים בשלים וחבר או שניים אותה מסתירים אז בדרך כלל אומרים זוז זוז וואלק תראה איזה יופי תן לשטוף תעיניים ובכן העין נשטפת בדרך כלל על ידי נשים עכשיוו מתברר ששטיפת העיניים גרמה לו ללחץ {סימי לב לעוד משפט} וכל האינטרקונטיננטליה מדגדגת לי כאן וכאן וכאן{מודגש} למה הוא משתמש 3 פעמים במלה "כאן"? צריך רק להקשיב לו כשהוא שר וכבר מבינים שהוא מתכוון לכאן את יודעת אני יכול לגלוש לזה עוד שעות אבל אפסיק כאן קראי את מילות השיר שוב ותנסי לחבר את מה שכתבתי כאן ואם תרצי אוליי אשב ואכתוב לך באופן מקיף יותר דרך אגב מודה אני על התגובה שלך אך כנראה שיש פו אנשים שחברו יחדיוו ושונאים כל אחד חדש יוססססנט מחק לי הודעות שלא היה בהם שום דבר שהיה צריך להמחק אפילו הודעה שבה צירפתי לינק לאתר של מאיר שמפרשת באופן דיי דומה את השיר טרמינל הוא הוריד מהפורום בכל אופן תודה

yossnet1

New member
אל דאגה ידידי

אני לא מבזבז זמן על לשנוא אותך... כשמוחקים הודעה אז גם התגובות אליה נמחקות וכנראה בגלל זה נמחק הקישור שאתה מדבר אליו שכבר הופיע פה יותר מפעם אחת. אין לי דבר וחצי דבר נגד הפרשנויות שלך אבל כשחצי מחברי הפורום כבר הפכו בהודעות שלך לקופים, חמורים , מוצצות ועוד זה כבר עבר את גבולות הטעם הרע. (אני אמשיך למחוק הודעות בסגנון הזה ובסגנון ששלחת לתיבת מסרים שלי או שכתבת בפורום השני של מאיר) יש פורומים עם עמודים שלמים של תקנונים, פה(ותוכל לקורא את זה בהודעת המנהל) הכלל היחיד זה לשמור על כבוד החברים. לסיכום, אתה מוזמן , כמו כל אחד אחר, לכתוב פה ושישהיה לך יום טוב. הלינק שרצית

holly shit

New member
נכון..יש את הביטוי

לשטוף עיניים כשמסתכלים על בחורה אבל אתה אולי שוכח את הפרשנות היותר צפויה בשיר שהוא נכנס לשירותים לשטוף את העיניים מכל הלחץ שיושב עלין.

למעלה