מדהים!

torso2

New member
מדהים!

למי שמתעניין היום יש 4 משחקים פשוט *מדהימים* בסנוקר. נדיר שבשלבים מוקדמים של הטורניר יפגשו כל השחקנים הטובים אחד מול השני...ועוד אילו משחקים... דינג הסיני נגד ג'ון היגינס. סטיבן הנדרי נגד סטיבן לי. רוני אוסילבן נגד מת'יו סטיבנס ושון מרפי (אחד האהובים עלי) נגד ניל רוברטסון. היום מ-17:00 עד 19:00 ומ- 21:45 עד 00:30 ביורוספורט לא להחמיץ.

torso2

New member
סתם תהיתי..

אני משחק פול ונהנה לשחק אותו הרבה יותר מאשר סנוקר... אבל בשידורים בטלוויזיה אני די משתעמם מ- 9ball או 8ball אחרי שעה/שעה וחצי אבל סנוקר אני מסוגל לראות 8 שעות היום בלי להשתעמם ומבלי למצמץ... סתם עניין אותי אם יש מישהו כמוני או אולי ההפך?

9ball master

New member
אני נהנה לראות.....

את כל הענפים, אבל אם אני עייף אז אני עלול להרדם תוך צפייה בסנוקר (זה כבר קרה...) מה שמאד לא סביר שיקרה לי בצפייה במשחקי פול שונים...

torso2

New member
אולי..

זה גם בגלל שמשחקי סנוקר הרבה יותר ארוכים?

xflil

New member
אני

הרבה יותר אוהב לשחק סנוקר ולראות סנוקר /: הרבה יותר משעמם בכל מקרה לראות פול מאשר לשחק פול

על טעם וריח...

לשחק אני מעדיף פול, בקצת לצפות אני מעדיף סנוקר, בקצת הכל עניין של טעם, ולפעמים של תקופה אפילו. מבחינת משחק - פול הרבה יותר זורם וקליל, אתה לא מגיע למצבים "בונקריסטים" כמו בסנוקר שיכולות לבוא הרבה מכות רצופות שלא קורה בהן כלום. מבחינת צפיה - סנוקר מכיל הרבה יותר אופציות ווריאציות, כל פריים הוא עולם ומלואו, וב-95 אחוז מהמקרים מי שניצח את הפריים, הוא הבן אדם שבאמת הגיע לו.

torso2

New member
רוני אוסילבן

ניצח את דומיניק דייל 6-0 ובתוך כך שבר את שיא המהירות במשחק שהוא הטוב מתוך 11. המוצרט של הסנוקר... רק בבקשה ממנו שיתמיד ביכולת השנה, אותו אף פעם לא משעמם לראות בניגוד למשל לגראם דוט הנוראי או פיטר אבדון האימתני.

חבל שלא הודעת שזה ספויילר בכותרת...

עכשיו לא יהיה כיף לצפות בזה כשאני יודע תתוצאה...):

לראות את רוני אוסליבן משחק זה יותר

שווה מלצפות בכל משחק פול שיש ועוד בESPN אם האיכות שידור הגרועה שלהם לפחות ביורוספורט גם רואים את המשחק "|נקי וברור" וגם יש שידורים חיים..

torso2

New member
סליחה סליחה!!

לא חשבתי על זה...להבא אני אדע בכל אופן מסכים איתך במאת האחוזים, אני כל כך נהנה מהשידורים ביורוספורט של הסנוקר ובמיוחד מצמד החמד מייק & מייק. ולראות את רוני אוסליבן משחק ככה - אין שום דבר שמשתווה לזה לדעתי בעולם הביליארד, רק אולי כמעט אפרן רייז בשיאו(לדעתי). אני ממש מקווה שהגמר יהיה בינו לבין דינג, כי בכושר ששניהם משחקים זה הולך להיות גמר מדהים.

Anin17

New member
אני אוהב לשחק סנוקר בלבד

שונא ונמנע מלשחק פול בטלוויזיה נהנה לראות סנוקר ומתעייף במהירות ממשחקי פול

למעלה