מדהים

מאגר

New member
שמעון יקירי לא לכל בית יש תמונה כשם

שלא לכל בית יש מרפסת וחיפושי אחרי תמונות מעבר ילדות ורחובות שאני מכיר טוב רב הבתים הפרטיים אינם מצולמים לדוגמא בית אבי בו עברתי את רוב ילדותי שעדין עומד במקומו אך בתמונות אינו מופיע וכן כל הבתים הפרטיים באותו רחוב.

נכון

אבל, אם הגענו עד הלום זו כבר רק שאלה של זמן. נראה אותך סוגר מרפסת...

nicegirl1

New member
..

הבתים הפרטיים לא מצולמים כי זה פשוט חיבול בפרטיות של האדם נכון שמעון

fireman

New member
בתים פרטיים לא צולמו ולמיטב ידיעתי

גם לא יצולמו..... אני נתקלתי בצלם של זומאפ כשהוא צילם את הבניינים בסביבה שאני גר בה... לטובת הבריאות והביטחון האישי של הצלמים שלהם, כדאי להם מאוד לא לצלם בתים פרטיים, אי אפשר לדעת איך אנשים יגיבו לעניין הזה.

רשויות מקומיות

אינני יודע מי מסתתר מאחורי האתר הזה ולאיזו מטרה הקימו אותו. מה שכן, נראה לי שראש מח' הנדסה ברשות מקומית, טבעי שירצה שכל החזיתות של כל הבניינים יהיו מתועדים אצלו במחשב. בתצו"ת [תצלומי אויר] כבר מזמן נעשה שימוש.

fireman

New member
הבעיה היא לא עם החזיתות

אלא עם התיעוד הזה של המבנים ככה באופן חופשי לכל המעוניין...אחלה אתר לפורצים וגנבים בשביל להכין שיעורי בית.

גולי מ

New member
קצת פאראנואידי, לא?

בשביל לראות תמונה, אתה צריך להקיש כתובת. כלומר, פורץ פוטנציאלי כבר צריך לדעת לאן הוא רוצה להגיע, ומין הסתם הוא יודע איך נראית החזית.

fireman

New member
אני לא יודע עד כמה זה פרנואידי

אבל פורץ נחמד יכול לשבת לו בביתו, מול מאגר של אלפי וילות....לבחור לעצמו איזה רחוב באופן רנדומלי ולהתחיל "לסייר" בו באופן וירטואלי....לראות מאיפה אפשר להכנס לכאן ומאיפה אפשר להכנס לשם. אני יודע שיש לי שכן, שאם הוא יקלוט מישהו מצלם לו את הבית זה עלול להסתיים ברצח.

למעלה