מדהים!!!

ראליסט

New member
מדהים!!!

שמענו לא מזמן שהיועץ המשפטי לממשלה החליט לסגור את התיקים של אהוד ברק ושל הרצוג,בעניין עמותות ברק (למרות שהחליט להציג כתב אישום כנגד טל זילברשטיין). עדיין אף אחד בפורום הזה אינו תוקף את "המערכת המשפטית השמאלנית"??? אולי זה בגלל השעה המאוחרת? כי אני דווקא שמעתי,שהשר "הנכבד" איילון,כבר "מבטיח" לנו,כי בתמורה,יתנגד להסרת חסינותה של גברת בלומנטל. עוד חוכמולוג קטן ועלוב.
 

רונאל1

New member
אילון = עוד עסקן קטן ולא רלוונטי

ימין וחוק לא הולכים ביחד. אל תהיה מודהם, זאת המציאות וזו הפכה לצערנו להיות אקסיומה.
 

עמרי ר

New member
בהחלט מדהים!!!!

איך שהשמאלנים יודעים לעשות ספינים מסחררים על ידיעות חדשותיות. כשמספרים לנו על שחיתות מימין אתם מציפים את הפורום בשנינויות על השודדים והעבריינים שמרכיבים את הליכוד, אבל כשהחבר'ה שלכם נתפסים בקלקלתם - אתם מקשקשים לי על בני אילון... איפה כל המטיפים בשער, הריאליסטים והרונאלים, אבירי היושר ונקיון הכפיים? הרי כולנו יודעים שה-ש.ג נתפס, אבל ראש הנחש הרקוב, הטפלון ברק והפודל שלו הרצוג, נשארו נקיים למרות שהם מאוד-מאוד מלוכלכים. איפה הפה הגדול של רונאל משיקגו, שמוציא פלפולים נפלאים כשמדובר בבלומנטל או בגלעד שרון? לא נשאר לך מהתחכום המופלא שלך גם עבור הפלולה וחבורתו? כולנו הרי יודעים שכל שחיתות שלא תמצאו בליכוד, במפא"י חתמו מזמן פטנט על השיטה. אלא מה? השחיתות של האנשים "שלכם" היא בסדר, כל עוד היא למטרה הקדושה של תפיסת השלטון. איך אמר ה"ריאליסט" (עלק)? "מדהים!!!!"
 

רונאל1

New member
הגם לך יש אי אמון במערכת המשפט?

אני מבין שגם אתה חולה במחלת הבכיינות הימנית שמתאפיינת באלרגיה חמורה לבתי המשפט של מדינת ישראל ולמערכת אכיפת החוק שלה. על סמך מה אתה קובע שברק והרצוג "מאוד מאוד מלוכלכים"...? אתה ראית את חומר הראיות? ישבת עם הפקליטות? הפה הקטן שלי אומר, אדון רוזנקרנץ, שאתה צבוע כרגיל. מפ"אי הייתה מושחתת אבל היא לא קיימת וכל הדוגמאות שלך באות מעידן מפא"י. בליכוד לעומת זאת יש שחיתות בלתי פוסקת כל הזמן ואתה מתמם. שחיתות היא שחיתות היא שחיתות. היא לא בסדר לא מימין, שם היא מתרחשת לאחרונה בדרך כלל ולא משמאל. ד"ש לטלי הלוזרית!
 

עמרי ר

New member
איזה ילד קטן ומסכן :)

רק לראות את הסגנון שלך והחתימה. איזה כיף שאתה בשיקגו, אומלל קטן. אני אניח למשתתפי הפורום האחרים להגיב לגיבובים שלך מעתה ואילך. רק תשאר שם!
 

ראליסט

New member
כואב לך שברק יצא נקי???

לא נורא.קח אקמול או איזה אופטלגין. בינתים קרא בידיעות,מי ח"כ שאומר "השלטון הנוכחי הוא המושחת ביותר מאז קום המדינה" רמז :זה לא ח"כ מהשמאל,לא מהערבים,לא משינוי,לא מהדתיים,לא מהחרדים,ולא מהאיחוד הלאומי. עוד רמז:את התשובה תמצא ב"שבע ימים".
 

um21

New member
הבעיה היא

שהיועץ המשפטי כותב שהוא סוגר את התיק בגלל שתיקתם של האנשים האלו ובגלל שלא יכל לעשות חיקור דין בחו"ל לא בגלל שאין אשמה או מספיק ראיות יש ראיות פשוט אי אפשר להשיג אותם כרגע לכן הוא סגר את התיק
 

ראליסט

New member
אתה מעיז לדבר???

הרי מי ששותק זה בניו של ראש הממשלה שרון! בשתיקתם הם לא מפלילים את שרון. אז שאתה ,שתומך בליכוד ,שתדבר??? שלא להזכיר כאן את השתקנית הקטנה ,הגברת בלומנטל. ונראה מה יעשו החכי"ם חזן וגורלובסקי,עוד שני מאפיונרים של הליכוד,שנחשדים בזיוף הצבעה בכנסת.עבירה שדינה שנות מאסר רבות. תראו מי שמדבר...
 

ראליסט

New member
פשוט אתה ...

בהחלט לא מקבל את שלטון החוק.למה שלא תאמר זאת בפשטות? הרי לא רק ברק והרצוג יצאו נקיים מפרשת העמותות,גם לביבי היתה פרשת עמותות משלו,והוא יצא נקי לחלוטין. בית המשפט לא קיבל את העתירה כנגד מינויו של צחי הנגבי לשר לבטחון פנים. אז אתה וחבריך מהליכוד הם הצבועים!!! אתם מקבלים את חוות הדעת של בית המשפט והפרקליטות,כשנוח לכם. "הפלולה וחבורתו"??? כנראה שכשנכשלים,עוברים לתקוף אנשים מסוימים דרך המראה שלהם. ברור.הרי אתה תומך בביבי,רק בשל מראו ודרך דיבורו.מה הפלא???
 
למעלה