מדהים

• פותח הנושא ity2
  • פורסם בתאריך

liquidspice

New member
ולא כולם רס"ב ולנטינו יוסי....

תרצה או לא, הם אנשים כמוני וכמוך. רוכבים על אופנועים גדולים ומגושמים. לזכותם נסיון רכיבה של הרבה שעות וקורסי רכיבה מתקדמת. זה עדין לא הופך אותם למהירים יותר מרוכב מיומן בעל אופנוע ספורטיבי. ואם היו להם כאלה סופרסטארים, היינו שומעים עליהם בקליקה. כל ההאדרה הזו מיותרת. מה שכן, הם בהחלט חדשות רעות לרוכבי ה GPZ, שפעם בסיבוב מצערת, הם היו נעלמים למשטרה....

gray

New member
תשאל את המדריכים שהדריכו אותם איך הם

לא אמרתי מהירים יותר, אמרתי לא תברח מהם, יש הבדל.

liquidspice

New member
בלבלת אותי...אם אני מהיר מהם, אני גם בורח מהם

אלא אם אתה מתכוון למחסום בהמשך הדרך או מסוק שמתצפת עלי ואז אין ממש קשר מי מהיר ממי.

gray

New member
שאלת את המדריכים?

הרי כל תשובה שאתן לך רק תאריך את הויכוח סתם, תשאל את מי שיודע ואתה לא יכול להמשיך להתווכח אחרי שהוא עונה לך.

מתי 100

New member
מיס הילה היקרה

אני מכיר טוב מאוד את השוטר שרוכב בתמונה שלך ובלי לפגוע באף אחד (חלילה), הוא יכול לעשות, בקלות רבה, בית ספר לכל הרוכבים שאת מכירה כולל לזה שרוכב איתו בתמונה. אגב, הם חברים טובים. את היית שם וראית בעינייך (עדשתך).

אביקם מפרו ריידינג. שאל אותו

הוא זה שאימן את השוטר

iec

New member
סקופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהשוטר המהיר בעולם נמצא בישראל!

ליצן במדים.

kangal

New member
../images/Emo6.gif

".....השופט נהרי מציין כי מהפרוטוקול עולה כי השוטר א' הוסמך להפעיל את מכשיר הממל"ז ב-1 בספטמבר 2008 - שלושה חודשים אחרי שמדד את החשוד במהירות של 211 קמ"ש....."

למעלה