מדהים

• פותח הנושא ity2
  • פורסם בתאריך

vmisha

New member
וואו../images/Emo70.gif איזו מיומנות! ../images/Emo45.gif

גדול

מיקיFZR

New member
היגוי הפוך "עובד" במהירות גבוהה יותר.

אתה לא יכול לפנות עם אופנוע בהיגוי הפוך במהירות נמוכה כמו שבסרטון. חוקי פיזיקה. תשאל את ניוטון או את אלברט.

דדינגו

New member
טעות חמורה. בסרטון הזה יש היגוי הפוך

בכל פניה ופניה, ואפילו הרבה יותר מבד"כ. עצם העובדה שהאופנוע נוטה לתוך הפניה בכל פניה בסרט (והוא אחושילינג נוטה כמו ששמתם לב) מראה שיש היגוי הפוך: כי הרי רק בהיגוי הפוך, כשמתחילים ע"י היגוי לצד ההפוך מהפניה, הכוחות הפועלים על האופנוע מפילים אותו לתוך הפניה. העובדה שאחרי תחילת הפניה הגלגל הקידמי נוטה לתוך הפניה באמת קשורה למהירות ולרדיוס, אבל הכל מתחיל בהיגוי הפוך. גם זה שהרוכב לא שומר על כתפיים מקבילות לכידון (או אפילו שוכב לתוך הפניה עם ברך באספלט) אלא יושב "החוצה" מהפניה קשור למהירות והרדיוס.

בועז בר

New member
לדעתי אתה ו-מיקיFZR טועים... ../images/Emo3.gif

היגוי הפוך מתחיל לפעול במהירות מאוד מאוד נמוכה, הרבה פחות מאשר בסרטון. עד כדי כך נמוכה, שכשאתה ממש לפני עצירה ברמזור, הפקודה האחרונה לכידון לפני שאתה מוריד רגל לקרקע - היא של הפניה קלה של הכידון לכיוון ההפוך מזה שאליו אתה שולח את הרגל. איך שמתי לב לדבר הזה? כשרכבתי על התל"גים של פיאג'ו - יש אפשרות להפעיל את נעילת הפרונט שניה לפני שאתה ממש עוצר - במצב הזה, של פרונט נעול, מצאתי את עצמי שוב ושוב תופס היגוי ימינה [רגיל להוריד את רגל שמאל לכביש] או שמאלה אם רציתי להוריד את רגל ימין... המסקנה שלי היא שמבלי להיות מודעים לכך אנחנו מבצעים את פקודות ההיגוי האלה מתי שצריך, גם במהירות אפסית, פשוט כי זה עובד. אגב, באותו דפוס פעולה מוטמעת - ריסקתי פעם טרקטורון, כשבעיקול השביל ביצעתי מתוך הֵרְגל היגוי הפוך...

דדינגו

New member
איפה הבנת הנקרא כשצריך אותו. אני בחיפוש כאן

ממש לא טוב, אחרת מזמן היו לי הוכחות...

White Trash

New member
זה נכון שהיגוי הפוך לא עובד במהירות נמוכה

אבל מה שרואים בסרטון זו לא מהירות מספיק נמוכה

ב ו Z י

New member
תת-רמה, אצלנו השוטרים היו עוברים את המסלול

הזה עם גרנדינק עם 100K על השעון בלי אוברול בדקה וחצי.

gray

New member
ראית מה השוטרים שלנו עושים על הBMW

לא מביישים בכלל.

iec

New member
../images/Emo45.gifשבוע שעבר ראיתי אחד כזה בר"ג עושה

שקית בורקס של 2 קילו ב-3 דקות!!! מדהים!!!

gray

New member
מספר הרוכבים בארץ שיכולים לברוח מהם

על ערד סדום למשל קטן מאוד, גם אם הרוכב על כלי ספורטיבי והשוטר על הבימר שלו. לא כל השוטרים חדלי אישים בכל תחום, גם אם יש הרבה יותר מידי כאלה, לא כולם כאלה.

למעלה