מדהים

מדהים

מדהים לחשוב שפתאום כל התקשורת או כמעט כל, וכן קדימה אוהבים את ליברמן. לא מדברים כמעט בגנותו , לשם השוואה אם זה היה דרעי כל הזמן היו מדברים עליו. ופתאום רק הליכוד ועבודה מדברים על בעיותיו. מענין עוד הסולם הקבוע. כוונתי לסולם הקבוע בו אתה יכול לבדוק מי הוא הימין האמיתי והכלל הוא מי שהתקשורת הכי לא רוצה........... היום זה נתניהו והליכוד , לא ליברמן. התקשורת אפילו תחגוג אם ליברמן יגרוף 30 מנדטים מול 20. מלבד ארי שביט שהביא דברים שמצוטטים כדבריו של אהרון ברק. ששם חושפים את האמת שהעיתונאים מסתירים חוץ ממנו כולם מהללים את קדימה ומחפישים את הליכוד. הווי אומר, יש ליכוד גדול יש ההיפך ממה שהתקשורת מנסה להכתיב. ההיפך ממה שאדלר מנסה לכפות עלינו.

אתה טוען שטרנד ליברמן הוא פיקציה?

כי לצערי הוא לא, ויש בני משפחה שאני מחרימה כתוצאה ממנו, כי אני נכדה לניצולי שואה ואין לי בני משפחה פאשיסטים. ליברמן לא יקבל 30, גם לא 20, ולדעתי גם לא 15, אבל זה רק כי המחנה שלנו נכנס ממנו, אני מקווה, מספיק ללחץ, בטח אחרי סקרים בהם הוא השווה לעבודה ואף עבר אותה, בשביל לטרוח לבוא ולהצביע. אבל לכם, הליכוד, יש אשכרה בעיה - ליברמן שותה לכם מנדטים. תוכל אולי להגיד שהתקשורת מזינה את זה, אבל לא ממציאה את זה, לצערי כולנו עדים לזה. אם במשפחת מפא"ינקים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר, לא?

יש גם יש תופעה כזו אבל

להזכירך בסקרים הוא קיבל תמיד יותר בסקרים מאשר במציאות. וגם קדימה כך.

לא נכון בכלל.

בסקרים האחרונים לפני בחירות 2006 הוא קיבל פחות ממה שקיבל בסופו של דבר. לגבי קדימה אני מסכימה.

איך "טרנד ליברמן" שונה מ"טרנד קדימה"?

ישראל ביתינו היא מפלגה ותיקה יותר מקדימה, יש לה מצע ברור, המנהיגים שלה אומרים בצורה מפורשת את דעתם. במפלגה זו מלבד לאביגדור ליברמן יש אנשים כגון דני איילון(שגריר ישראל באו"ם לשעבר) ועוזי לנדאו - אנשים המוערכים בגלל פועלם על ידי כל קצוות הקשת הפוליטית. לא היתה אף כתבה בתשקורת שהתייחסה לרשימה של ישראל ביתינו שהיא רשימה איכותית הרבה יותר מרשימת קדימה, כל מה שהתעסקו בו זה החקירות שהמשטרה נזכרת בהן שבועיים לפני בחירות, ודמותו של אביגדור ליברמן כ"בולדוזר" וכמי שיפעל נגד הגיס החמישי בארץ. יש עוד הרבה אנשים ודעות במפגלה הזאת שאף אחד לא יודע - וזאת מהסיבה שהתשקורת עדיין מתייחסת אליה כמפלגה שולית/סקטוריאלית. לעומת זאת קדימה נתפסת כמפלגת שילטון לגיטימית אפילו שאין לה אידאולוגיה, אין לה מצע ברור, הדבר המשותף לכל הרשימה שלה הוא חקירות במשטרה(חוץ מלבני),וחוץ מאשר חורבן גוש קטיף,הפסד צורם במלחמת לבנון השנייה והתקפלות בעופרת יצוקה היא לא עשתה כלום. כל הכבוד לאדלר שמצליח לעבוד על הציבור כל פעם מחדש.

the new L

New member
נדמה לי שישראל ביתנו

היא המפלגה היחידה שעומד בראשה אדם שהורשע בעבירת אלימות.

האם קראת את פסק הדין?

האם אתה יודע בדיוק במה הוא הורשע? אז ראה : בסוף 1999 שנה הוגש כתב אישום נגד ליברמן באשמת תקיפת קטין ואיומים. התקיפה ארעה לאחר שילדים תקפו את בנו של ליברמן, וזה הזעיק את אביו לעזרה. ליברמן איים על הילד כי יכהו בשנית אם יחזור לישוב נוקדים. בספטמבר 2001 הורשע ליברמן בתיק במסגרת עסקת טיעון שבה הודה ליברמן בחלק מהאישומים, שילם 10,000 ש"ח לילד ועוד 7,500 ש"ח קנס. אם זו היתה עבירה רצינית נראה לך שהשופט היה מסתפק בקנס זעום? הרי ליברמן הוא אינו מחביבי הקליקה של בתי המשפט, הוא לא אולמרט ושרון שנגדם יש ראיות על מעשים פליליים והם יצאו(לפחות בינתיים) נקיים. ואתה יודע מה, מישהו שמגן על הילדים שלו, לא מפחיד אותי. מי שלא מגן על הילדים שלו הוא מפחיד אותי!

the new L

New member
אזרח נורמטיבי אמור לפנות למשטרה

ולא להכות ילדים קטנים. הוא לא רק איים עליו, אלא גם תקף אותו.

ומה המשטרה היו עושים?

זאת התממות. המשטרה לא עושה כלום לעבריינים רציניים, היא תעשה משיהו במקרה של אלימות נוער? אנחנו לא בסינגפור או בסקנדינביה להזכירך. ושוב - אם האשמות היו רציניות באמת העונש היה יותר מקנס. ואתה יודע מה - נכון, ליברמן לפני 9 שנים הביא סטירה או שתיים לאיזה פרחח שהרביץ לילדים שלו, ונכון, זה לא יפה. אבל מה הקשר בין זה לבין "לא ראוי להיות ראש מפלגה"?

the new L

New member
דווקא יצא לי

להיות עד לכך שהמשטרה אכן מטפלת באלימות נוער ביד קשה. ולגבי האם הוא ראוי להיות ראש מפלגה - פוליטיקאי בכלל, וראש מפלגה בפרט, אמור להיות אדם נקי כפיים אשר שלטון החוק הוא בראש מעייניו. מי שחושב שזה לגיטימי לקחת את החוק לידיים, מקומו לא בבית המחוקקים. הוא בעצמו לא מכבד את החוקים, אז איך הוא יכול להיות מחוקק?

אם מה שאתה אומר זה נכון אז 95% המפוליטיקאים

לא ראויים להיות פוליטיקאים. אידאליזם זה דבר יפה, אבל לא קשור למדינת ישראל
במצב הפוליטי היום אני יותר בוטח בליברמן מאשר בהרבה מאוד פוליטיקאים מהשמאל, אשר אולי לא הגנו על הילדים שלהם פיזית אבל גנבו הרבה כסף מהמדינה, וסידרו למקורבים שלהם ג'ובים - שזה חוקי...לא?

ולמה נראה לך שבהם אנחנו כן תומכים? ../images/Emo5.gif

בבחירות הקרובות אומרים "לא" לשלטון קדימה נוסף ומצביעים "אמת" בבטחון!

מסקנה לקוייה משיהו

העבודה(מפא"י) היא מעצמת שחיטות הכי גדולה שהיתה בישראל(ביחד עם ההסתדרות). אם את כל כך נגד שחיתות העבודה זה לא המקום בשבילך.

שחיטות? בסוף עוד יתברר שליברמן צמחוני ../images/Emo6.gif

במה בדיוק מושחתים חברי מפלגת העבודה?

הנה רק חלק מהדברים

פרשת העמותות המפורסמת של ברק שנשכחה... עוד תיק "חמור מאוד" שנסגר עקב חוסר ראיות. או חוסר רצון של היועץ המשפטי לממשלה והמשטרה לעבוד קשה. תשאלי את אבא שלך אם אפשר היה להיות עובד מדינה בתקופת מפא"י אם לא היית חבר מפלגה(כמו בתקופת סטלין בבריה"מ) הגניבה הכי גדולה בהסתוריה של ישראל - קופות הפנסיה של ההסתדרות - גם בתקופת שלטונה של מפא"י(העבודה) וכמובן שיש עוד שאני לא אכתוב פה. מפלגה נקייה העבודה היא לא, מה שכן אני מסכים שלשבור את שיא השחיטות של קדימה זה בלתי אפשרי

ודברים שהם לא קשקושים, יש לך לומר?

פרשיית העמותות הטפשית איננה עבירת שחיתות, סתם עבירה על חוק מימון המפלגות.

סתם עבירה על חוק מימון מפלגות??

הוא קיבל כספים שלא כדין - הוא קנה שלטון בכסף!!!! אם הוא היה מסדר ג'וב לחבר שלו בתור מפעיל מכונת קפה בכנסת ומביא לו משכורת של 10,000 בחודש, נכון שזה שחיטות, אבל את תסכימי איתי שזה פוגע פחות במדינה. לא?

חביבי קח מחשב

תעשה חשבון כזה מפלגה שמצד אחד בעד ברית הזוגיות זה ימין או מרצ? מצד שני נגד כל ערביי ישראל, זה שמאל? מצד אחד היא בעד נישואים אזרחיים כגון שינוי ומרצ מצד שני לנתק את החשמל לכל השטחים , זה שמאל או ימין ? מצד אחד לחלק את ירושלים מצד אחר חילופי שטחים, זה שמאל או ימין? עזוב זאת מפלגת יחיד שהוא שולט בה בכיפה. זאת מפלגה שכל המצע שלה זה מלחמה, מלחמה בתוך ישראל , בין ערביי ישראל בין דתיים לחילונים. מפלגה שתעורר את כל השנאה שהציתה שינוי ומולדת. עזוב מפלגות בוטיק , לך על בטוח לך על משהו רציני חזק אמיתי וגדול. ועוד לא דיברתי על זה שהוא לא עשה כלום בכל שנותיו בכנסת.

לקחתי מחשב ../images/Emo13.gif

ברית הזוגיות - לא קשור כלל לימין או שמאל, זה עניין של מדינה דתית מול מדינה חילונית. זה שמרצ היא גם מפלגה חילונית זה לא רלוונטי בנושא הפוליטי-מדיני. נגד ערביי ישראל - מפלגה ימנית בעד נישואים אזרחיים - שוב אותו עניין - מדינה דתית מול מדינה חילונית. זה שמרצ היא גם מפלגה חילונית זה לא רלוונטי. מצד אחד לחלק את ירושלים מצד אחר חילופי שטחים - שטויות. ליברמן נגד לחלק את ירושלים ובעד להעביר את איזור המשולש לריבונות פלסינאית כדי שהם יפסיקו לחלוב ממך ביטוח לאומי. שוב - ימין מובהק. מפגלה שמעוררת שנאה - לדעתי כל מפלגות השמאל הסהרורי - הערבים, חד"ש ומרצ גורמות לי לשנוא את העם שלי, על כך שהוא רופס ועלוב, ודווקא מפלגות ימין גורמות לי להרגיש שיש מישהו שמוכן להגן על האינטרסים שלי ולא של האוייב. מפלגות בוטיק - סתם ססמא ריקה מתוכן " לך על בטוח לך על משהו רציני חזק אמיתי וגדול" - אני הולך ואנחנו הולכים להיות המפלגה השלישית בגודלה הרבה יותר גדולים ממרצ, העבודה, וכל שאר ההמפלגות ה"רציניות" לדעתך.

למעלה