מדהים

יש לך תלונת על כך ש"ישראל ביתינו" מתוייגת

כ"מפלגת ליברמן"? לך אליו. הוא זה שבחר לשווק את עצמו כמפלגת "אני אטפל בכם".

לא הוא, התקשורת.

את נותנת יותר מדי קרדיט לליברמן, הוא לא שולט על כלי התקשורת, להפך הוא מנסה להראות פן אחר כשנותנים לו לדבר הבעיה שאיתו מחפשים רק כותרות והצהרות ולא באמת תוכן. אני חושב לעם מגיע לדעת את העמדות של האנשים במפלגה השלישית בגודלה ולא רק "בלי נאמנות אין אזרחות" - זה יפה ונחמד אבל מה לגבי נושאים כמו חיזוק סמכויות המשטרה, ברית הזוגיות, השקעות בפריפריה שכתובים במצע של המפלגה ברוצה רחבה ומפורטטת ומעולם ליברמן לא נשאל אליהם בראיונות

התקשורת עשתה לו את קמפיין הבחירות?

שוב, יש לך תלונות על כך שעיקר הקמפיין שלו זה "בלי נאמנות אין אזרחות רק ליברמן מבין ערבית אנחנו נטפל בכם" ולא ברית הזוגיות? לך אליו!

לי אין טענות אליו הוא עושה מה שפינקלשטיין

אומר לו, כדי לגרוף כמה שיותר קולות. לי יש תלונות לתקשורת שהיא אינה אובייקטיבית כלל בנושא שלו ולא שואלת אותו שאלות שהיא שואלת את כל המפלגות הגדולות.

Metacor

New member
מה קרה לפלורליזם?

אני לא מדבר אפילו על זה שככל הנראה ההגדרה שלך לפשיסט לא נכונה. את מוזמנת להסביר מדוע ליברמן פשיסט. ולנתק קשרים כי אנשים תומכים בליברמן? אין לי בכלל מה להגיד על זה מרוב שזה טיפשי.

neti01

New member
התקשורת רוצה את ליברמן כי הוא שמאל במסוה ימין

הוא מושך קולות ימניים אבל הוא באמת עם דעות מרכז-שמאל. הוא בעד חלוקת ירושלים, הוא בעד מדינה פלשתינאית, הוא נגד החרדים. הוא מדבר ימין, ועושה שמאל. הוא בעצמו חוזר ואומר שאין לו שום בעיה לשבת בממשלת שמאל! הוא הולך לגנוב את הימין כמו שאריק שרון עשה!

למעלה