מדהים!

SugarMm

New member
מדהים!

אהלן גולשים! חזרתי עכשיו ממקום אחד ברחובות, ובאמת שבדרך היה לי נורא כיייף! קרה לי משהו מסוג הדברים שפשוט כייף לראות איך זה מתקדם-ככה מעצמו! נסעתי בדרך לחזרה מרחובות, ואז עצרתי ליד הסופרמרקט,וחשבתי לקנות לעצמי מים ואולי איזה חטיף לדרך... ניכנסתי, לקחתי, והגעתי לעמדת הקופה המהירה. כשאני מחכה לתור שלי, אני מביט סביב, ואני קולט בחור מאוד נחמד שעובד שם. חשבתי "וואי היה נחמד אם היינו ניפגשים יותר קרוב" חחח קניתי ויצאתי אל האוטו. פתאום אני ניזכר שראיתי משהו במבצע, ואין לי רצון ללכת לקנות מחר, אם כבר אני כאן, והחלטתי לחזור - במוחי פועל הדימיון "אולי זה הבחור"?? חחח אני ניכנס, הולך לעבר המוצר, וברגע שאני מחפש לקחת, אותו הבחור בא ממולי ומסדר שם. אני כזה הסתכלתי עליו, בלי שהוא מבחין, וחושב "זה באמת כל כך פשוט!!!!". כמובן שלא אמרתי מילה, פשוט יצאתי. הייתי כל כך מאושר בדרך, כי לרגע קלטתי כמה באמת הדברים פשוטים ממה שחשבתי! הנה, ממש קלי קלות, ואפילו יכולתי להרגיש שיש בינינו משהו-סתם ככה, כי זה היה כייף להרגיש. בקיצור, אני נורא התלהבתי מחיזוק התובנה הזאת אצלי, ואני מאמין ששלי כבר אצלי, והכל בא לקראתי! אוהב אתכם!

SugarMm

New member
דבר נוסף ששכחתי לציין

שהנה, הדברים מסתדרים מעצמם! לולא היה קורה משהו, וגם אם לא, אני ראיתי שהגעתי למקום מסויים, ראיתי מישהו מסויים, ואם זה היה באמת יכול לקרות, זה היה גם גורם לי או לו להביע זאת בדרך ישירה, או שהיה נופל לי משהו מהמוצרים והיינו מתחילים לסדר חחחחח אוי איזה דמיון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ע ו פ ר ה

New member
דברים קורים כל הזמן

השאלה היא אם אנחנו מספיק ערים לראות אותם. נהניתי לקרוא את הסיפור שלך. הדברים פשוטים. אנחנו אלה שמסבכים אותם. באהבה עופרה

kikona126

New member
מזכיר את הסיפור על האיש שהלך לפגוש

את אלוהים... יש לי אותו בבית, אני אקליד אותו למחשב בסופש... כי זה ממש מתחבר לסיפור שלו ולמה שאת כתבת...

למעלה