איפה השירשור של בריסקה?????????????
S Sweet Russian Girl New member 18/1/05 #25 את חושבת??? טוב אני ישים איך אני יכולה לקרוא לתמונות שלי??? אוף אני חייבתמצלמה דיגיטלית הייתי מצלמת עכשיו תמונות מזה יפות !! אבל אין לי רוצה מצלמה דיגיטלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה לצלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צלמת בנשמה!
את חושבת??? טוב אני ישים איך אני יכולה לקרוא לתמונות שלי??? אוף אני חייבתמצלמה דיגיטלית הייתי מצלמת עכשיו תמונות מזה יפות !! אבל אין לי רוצה מצלמה דיגיטלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה לצלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צלמת בנשמה!
U U z b e k New member 18/1/05 #30 היו שם האתרים שביקשתי../images/Emo10.gif עולם חסר רחמים ד"א מישו מצליח להיכנס להודעה שיש שם יותר מ1000 תגובות לי זה פשוט לא נכנס
היו שם האתרים שביקשתי../images/Emo10.gif עולם חסר רחמים ד"א מישו מצליח להיכנס להודעה שיש שם יותר מ1000 תגובות לי זה פשוט לא נכנס
S Sweet Russian Girl New member 19/1/05 #36 ../images/Emo7.gif../images/Emo45.gif ככה למחוק את אומנות שלי??
U U z b e k New member 18/1/05 #29 תודה החלמה מהירה גם לך ולכולם חח ראסמי כשקר בחוץ או חולים זה המקום הכי טוב שקיים בעולם:] כי אין הרבה מה לעשות זה כיף כזה
תודה החלמה מהירה גם לך ולכולם חח ראסמי כשקר בחוץ או חולים זה המקום הכי טוב שקיים בעולם:] כי אין הרבה מה לעשות זה כיף כזה
S Sweet Russian Girl New member 19/1/05 #37 אוף../images/Emo4.gif שמתי 4 תמונות ביצירות של חברי הפורום אבל אני שמה עוד 3 ואנילא מצליחה מה קרה??
L LiLush PiKa New member 19/1/05 #38 יאבבההה ברוך השם היא נגמלה, יש לה כבר קורת גג אבל שום דבר לא יפצה אותה על הכאב והאובדן
L LiLush PiKa New member 19/1/05 #40 חחחח ניזכרתי להכנס לפורומים שלא הייתי מלא זמן... P: התמכרתי יותר מדי לאייסיקיו :O