מדהים

מדהים ../images/Emo12.gif

ללא ספק אחת התמונות המדהימות ביותר שראיתי, ותאמינו או לא זה מהפלייט(עם "קצת" עזרה מתוכנת עריכה או משהו) !!!

p i c k l e

New member
חחחח....לך תעבוד על מישהו אחר אבל

התמונה באמת יפה....יפה מאודדד

p i c k l e

New member
גם לי יש תמונה נחמדה...../images/Emo54.gif

תראו את הטייס הערבי הזה.....תנו לו כפיים על זה שלא שבר את המטוס לחלוטין....רק קצת...את מערכת הגלגלים האחוריים ....הגלגלים הקדמי לדעתי קצת התעקם מהמשקל ו....הטייס בטח מובטל עכשיו...חחחחחחחח מסכןןן.....שיהיה זה רק עוד טייס ערבי.....לא שחס וחלילה יש כאן נימה של גזענות או משהו פשוט...פשוט הם צריכים קצת לעבוד על הנחיתות...

LoL1111

New member
בואנה אחי..חזק!

שתי התמונות פשוט מדהימות.. והטייסים הערביים השתבחו עם השנים (נאלצו להתמודד עם הטייסים שלנו(= חחח) או כך לפחות חשבתי עד שראיתי את התמונה הזאת.. לא חבל על המטוס?!..שיתנו לי אותו..לפחות אני יודע להנחית נורמלי..

p i c k l e

New member
דרך אגב...

נזכרתי במשהו.....לפעמים לי ולאבא שלי יוצא ללכת לבן גוריון ולראות מטוסים מחוץ לגדר ואני מתכוון ממש הגדר מול הקצה של מסלול 12 אם אני לא טועה....וזה ממש מגניב אני מציע לכולם ללכת ולראות על מה אני מדבר זה ממש מהמם ומטוסים עוברים בגובה ממש נמוך לקראת הנחיתה ומרגישים את כל הרוח שהם עושים ואת הרעש...טוב לעניינינו.... אני ואבא שלי עומדים על הגדר פתאום אנחנו רואים מטוס שהכנפיים שלו כלפיי מטה קצת....תסתכלו קצת על תמונות מהחזית של מטוסים כמו גלובמאסטר ותבינו על מה אני מדבר והמטוס עשה ממש הרבה עשן...ומלא רעש.....נראה כזה מטוס שהגיע מרוסיה....אחרי הכל זה מטוס רוסי....ו....הצלחתי לצלם אותו במקרה הייתה לי מצלמה והתמונות אני מיד אסרוק ואביא לכם אז המטוס ממש מגעילללל ועושה מלא רעששש....והיה שם קטע כזה שהוא התקרב אז ממש פחדתי על האוזנים ולא ידעתי מה לעשות....אם לצלם או לסתום את האוזנים אז החלטתי לצלם כי לא רואים דבר כזה כל יום....אה ועוד משהו אם אני לא טועה שם המטוס המגעיל הזה זה "אליושן" או משהו כזה....

JuveFan

New member
זה לא מטוס "גלאקסי"?

גם אני נוסע עם אבא שלי כמעט כל שבוע לבן גוריון, מאז שאני בן 11 (10.5 שנים...). וכן, המטוס המגעיל הזה הוא איליושין. איליושין 76.

p i c k l e

New member
אה אוקיי אני פחות מבין בזה אבל

תודה על התיקון וסליחה לגביי זה שקצת גלשנו מהנושא של סימולטורים אבל לפעמים זה סוחף אז לכל מי שזה לא נראה לו אז סליחה והנה מיד 4 תמונות שצלמתי בבן גוריון של האיליושן הזה אם אני לא טועה נוחת

p i c k l e

New member
המטוס ממש נראה מרחוק ואפשר לראות

את העשן השחוק שהוא עושה....חבל שאי אפשר לשמוע בתמונה את הרעש...

p i c k l e

New member
דלגתי על כמה תמונות...פשוט רססתי

את המטוס עם המצלמה אז יש לי איזה 15 תמונות שלו

p i c k l e

New member
הנה המטוס מאחורי הגדר כבר...

יש לי עוד הרבה תמונות של מטוסים מבן גוריון ואפילו פעם אחת יצא לי לראות גלאקסי או שזה היה גלובמאסטר שהמריא מ 26 אבל אין לי תמונה שלו ואני זוכר שזה היה יום כמעט בלי טיסות ואני ואבא שלי ועוד שני חברים באנו כבר ללכת ויש שם ירידה כזאת מאחורי גבעה ופתאום אנחנו שומעים שריקה כזאת ויש לו מנועים דיי שקטים במיוחד ביחס לאיליושן המגעיל הזה והוא פשוט עולה מאחורי הגבעה מן מפלצת ענקית כזאת שחורה עם סמל של חיל האוויר האמריקאי וחבר שלי צלם אבל התמונות ממש מטושטשות אז אפילו לא פתחתי לעצמי...אבל זה חוויה ללכת לשם גם אם אין את כל המטוסים המיוחדים האלה שלא רואים כל יום...

p i c k l e

New member
ועוד תמונה אחת בלי קשר לאליושן

שחשבתי שם כבר שרשור שלא קשור לסימולטורים אז שיהיה עוד תמונה אחת....אני בטוח שלא יזיק.... אז רק הסבר קצר זאת תמונה שההורים שלי צלמו לי שהם טסו לרודוס...

JuveFan

New member
יש לך טעות

המטוס שצילמת נוחת בנתב"ג הוא אכן איליושין 76. מטוס ה"גלובמאסטר" שצירפת קישור לתמונה שלו (עם כל האבק מאחורה) זה מטוס "גלאקסי" שמשמש בעיקר את צבא ארה"ב ולהובלת מטענים.

p i c k l e

New member
זה לא טעות פשוט רציתי להדגים למה

אני מתכוון שאני אומר כנפיים כלפי מטה והייתה לי תמונה זמינה של הגלאקסי הזה אז שמתי וזה היה רק להמחיש למה אני מתכוון....

singera

New member
התמונה שבקישור היא אכן C17

גלוב מסטר כי: לגלקסי אין כנפוני קצות כנף בגלל שהוא מאוד ישן

למעלה