מדהים היה בביט

illyp

New member
מדהים היה בביט

ואו היה ממש מדהים ואחרי שכול כך התבכנתי שאין יל כרטיס הצלחתי להיכנס ואו אני מאושר

ההופעה היתה טובה,

אם כי קצרה. מזה הקהל הזה?!
אם היו נשארים, היה עוד הדרן! והמקום עצמו די מאעפן. 1. מי שישב מאחורה, כמוני, היה די גרוע. גם לא ראו טוב, וגם היתה שם תנועה כאילו זה תחנת רכבת. 2. אסור היה לעשן שם! כן, זה ממש עניין את האנשים שם.

Tinch

New member
אין לי מה להגיד לך חוץ - מתבורך!

לא פיספסתי כלום, אה? יופי. :)

lollapalooza

New member
זה אף פעם לא מעניין אותם...

אני תמיד טוענת שיחד עם ההרגל המגעיל של עישון, אנשים מקבלים גם את ההרגל המגעיל של חוסר התחשבות משווע. אתה והמזה שלך! אותם שירים, אגב?

+/-, - ../images/Emo4.gif

כאמור, ההופעה היתה קצרה. יחסית. לעומת ההופעה בבית קשת(הראשונה בסיבוב), שהיא היחידה שהייתי בה לפני הנוכחית, היו כל הביצועים שהיו בביט, + עוד הרבה. אתמול הקהל פשוט יצא אחרי ההדרן הראשון. האמת, שכפי שנראה יש לא מעט הופעות, ובתכיפות די גבוהה בסיבוב הזה. אני ממש מקווה שברי לא עושה שוק מעצמו. בסופו של דבר, חלק מהביצועים בהחלט היו יותר משופשפים מאשר ההופעה הראשונה. אבל בתאכלס, התנאים היו קצת מעיקים.
מקווה שההופעה באינדיקה, האחרונה שבה אהיה, תיהיה יותר מוצלחת. ושיעשו את "ניצוצות". אני רוצה לראות מה הם עשו ממנו. אגב, אני הולך עם אמא שלי להופעה הזו.

illyp

New member
לגבי ההדרן השני

אתם טועים לא היה אמור להיות הדרן שני המנהלת סימנה שנגמר ובחוץ התחילה המוסיקה שוב

illyp

New member
שוב והפעם ברור

צודק זה רק אתה הטענה שלי היתה שלא היה אמור להיות עד הדרן ההוכחות הן: א)המנהלת שם סימנה שזהו נגמר ב)התחילה המוסיקה מחדש בבר שמעתי שהוא פשוט לא רצה לעסות את ההדרן השני כי היה לו חם אני מבין אותו עכשיו זה היה ברור ?

למעלה