מדגם מייצג!

שתיהן רוסיות ושתיהן מדהימות ברמות../images/Emo70.gif

למארינה יש יתרון קל, אך אין מה להשוות כל אחת תותחית בתחום השירה שלה! חחח...בטח בפריז בחדר- הן דיברו בלילה ברוסית וריכלו על כולם...חח..סתם...

הצביעו למארינה!-כי הגיע הזמן לשבור את השרשרת!

אני קורא לכל מי שאוהב באמת את מארינה!!!- להצביע לה כמה שיותר ביום שישי הקרוב. מארינה היא פרפורמנסית מהמעלה הראשונה!!! האמינו לי שאם היא תיבחר היא תביא הרבה הברה כבוד למדינה הזו-זכרו מה שאני אומר!!! יותר מכל אחד אחר מהמתמודדים של כוכב נולד אם כל הכבוד להם...ויש כבוד. ובטוח שהיא תתנהג בכבוד, תהיה ייצוגית, יותר מהרוקיסט הפרוע והצרחן שבחרתם בשנה שעברה- שרק פתח פה ג'ורה על כל העולם!!! בושה וחרפה! או ה"מעוך"-סעדו- שכשאני מפליץ זה נשמע יותר טוב מהשירה שלו. דייייייייייייייי!!!!! חאלס!!!!!!!!! מספיק הרסתם לנו את העונות הקודמות עם בחירות של "כוכבים" על הפנים! סוף, סוף יש לנו הזדמנות למשהו קצת שונה, ייחודי, כן נכון מרינה היא שונה אבל שונה לטובה, היא מביאה את האמירה האישית שלה, מעיזה, לא דופקת חשבון כמו כל האחרים שמתלקקים לשופטים ובמיוחד לצביקה פיק. אבל אני לא רוצה לפתוח פה! אני רק אומר שביום שישי כולנו מצביעים למרינה!!!-כי הגיע הזמן לשבור את השרשרת!!! אודה לכל מי שמעוניין לעזור למרינה לעלות עוד הודעות כאלו ולעודד להצביע למרינה. נ.ב- גם אם חלילה מרינה לא תזכה, אני יכול להבטיח לכם שאנחנו עוד נשמע ממנה הרבה, המון דלתות ייפתחו בפניה-כי היא משהו מיוחד!

למעלה