מדבר עם אבא!!!

מדבר עם אבא!!!

- כרגיל לילות דודי בע"מ... - אכן לא נרדם, מביט בכוכבים, העשבים שרים, מנסה לראות סימן... - שיפזר ת`ערפל, שהאפלה תסוג אחור, שאראה כבר אור... - כולם ישנים, אפילו הכלב, שעת האזנה בגלים...אלוהים??? - אני אוהב ת`שעות האלו, יש בי שקט פנימי ואוויר קיץ לילי, מתבדר לו... - שערי... - אלו שעות בהם אני מסכם ת`השרדות של אותו יום...נותן ציון...לשבח... - ומתחיל ת`לילה...חושב על היום הבא, חושב על כל התקופה, משנן לעצמי... - את כל המסע מגיל אפס ועד גיל 23 ועוד קצת... - עושה חשבון נפש מתמשך, עד מתי ימשך...מנסה לעכל כל פעם מחדש, מבין... - שלא אשיג דבר חדש...השינוי כבר חל...ועתה אלוקים מחל... - תיקון חצות לו מתחיל ולדמעות סולל הוא שביל! - מחכה כבר לעבור לצפת שם אמצא את מקומי...זהו כל רצוני, עבודת ה' באהבה - פותח את הזוהר...הראש נופל בפנים...האותיות מהוות מזור לנפשי! - חשבתי ימי מקדם שנות עולמים, אזכרה נגינתי בלילה, אשיחה עם לבבי... - ואחפש רוחי, הלעולמים יזנח אלוקים, ולא יוסיף לרצות עוד? - הלנצח גמר חסדו? אומר לדור ודור!... - יושב על עדן חלון, מוזיקה שמיימית ברקע, להקת שבע... - בוכה...והראש מנסה לסגור קצוות, וסוגר מעגלים מן העבר, - דופק ת`ראש בקיר, כי כבר ניסיתי בדברים אחרים, שואל בשם כל המלאכים... - האם יתכן מסע יסורים החל מבואה של נשמתי לאוויר העולם...ומקץ השירות, - הצבאי...ועד עתה??? - לאן??? מה עכשיו??? - אני כבר לא שואלה למה! - אני מודע לזה המסע, שהגיע עתה לצומת דרכים מסועפת לאלפי כיוונים... - ערפל כבד מונע מאנוכי לראות קדימה אך אני ממשיך להביט הלאה... - רואה רק כיוון אחד, ירידה לנשמתי לצורך התחברות אל שורשה, ומציאת... - השלווה בחיי, וקרוב הגאולה אמן! - אני מודה כל יום על כך ששורד...כי אני לוחם...כי אני מאמין שישנה, - תכלית...בקץ ההבנה...לזה המסע... - שוב דמעות זולגות לי...אני חושב על שהיה, על מי שהייתי... - עדיין בתהליך הרכבה עצמית מחודשת של זהות וחיפוש תכלית... - נקודה בחיים, של אי ודאות כל כך מוחשית שזה כזה ...שיט!!! - אך בוטח בכל ליבי שהכל מסבב לי בוראי, ואך לטובה!!! - אני כותב כבר ספר שני, הראשון בעריכה לשונית... - קראתי את שניהם...מדקלם 365 עמודים מתוך שינה...ובכל יום... - ועדיין, זה קשה להבנה...אני מודע לכל מה שעברתי והשלמתי עם הכל... - לא מופתע כשמדובר בחיי...ועתה בדרך חדשה ולא מוכרת לבד מחפש את שאבד!! - מדבר אל הבורא כל יום מנסה לכוון על גל אחר כדי שיקלוט... - זה שלשה חודשים אני חוזר בתשובה - בדרכו של ר' נחמן מהלך לו אנוכי... - החלתי לומד תורה, לומד קצת קבלה, עולם באמת מופלא - חכמה נצחית... - משתדל לבצע את מה שנכון להמשך דרכי ותיקוני... - הולך לאט ובטוח...מגלה סתרים שהם קצהו של אור...וזו רק נגיעה קטנה... - גם פה יש מכשולים, ואני נלחם באמונה גדולה כשבליבי רבי אחד... - נ..נח..נחמ..נחמן מאומן ואלה נחמד! הוא עוזר לי ליצור שלום... - בנפשי, ולמילה זו משמעות עמוקה מכפי שהכלל מכירים ברובד השטחי... - מרגיש כאילו מלאך המוות...יצא למשימה...רמס את זהותי ונפשי...כדי... - שארכיב הכל מהתחלה ותוך כדי אגלה את השינויים שמרגישים עתה מעיי... - כי הנפש במחלקת התאוששות, הגוף דוקא מקדים, המודעות לא נפגעה, והבנה - יש! - תודה לאל... - לידה...זוהי חוויה הכרוכה ביסורים קשים, אני נולד מחדש...לאותם חיים, - להמשיך במסע, אדם אחר, כיוון אחר, דרך חדשה - כלום לא ברור... - אני חי על אמונה ותקווה חזקה - מאמין שיש תכלית - ומקווה להשיגה... - תנצלו כל רגע בחיים שיש לכם, להתקרב לאבא שבשמים וכן! - נסו להפיק מהשינוי את הטוב שבכם - שגודל בתקופות כאלו... - וכאשר כל אחד ואחת מכם יגיע לנחת ושלום תוך ליבו ונפשו...אל תפנו עורף - זכרו תמיד היכן הייתם...ותמשיכו לעזור אדם לרעהו - מפה הכל מתחיל!!! - אוהב אתכם דודי נהג כמנהגו של הבורא - אל תחפש את חסרונות זולתך ואת נקודת התורפה שלו. חפש את הטוב שבו. כך תוכל לחיות בשלום עם כל אחד - אפילו עם עצמך... ואהבת לרעך כמוך...

למעלה