מדברים שרה

אהרן5

New member
מדברים שרה

בנושא שרה נתניהו נשמטו מספר נקודות: (מישהו הרי היה צריך לעמוד על כך, אז אני התנדבתי...) 1. יש הבדל בין להזהיר מסכנות, ובין לגרום לאותם סכנות. (הבדל פעוט אמנם, אבל עדיין קיים...) הדבר קצת מזכיר לי את השמאלנים המאשימים אותי בכך שאני רוצה לגרום לקטסטרופה, בשעה שאני רק נביא המנבא את האסון הצפוי הקרב לבוא (ואף מציע את הצעות שיש בהן להרתיע כדי למנוע את הרעה). המצחיק הוא שכל שלישי וחמישי מישהו אחר מאיים שהאזור הולך להישרף ולהתפוצץ, ועל מי החליטו להתנפל? על שרה... ==== 2. נתניהו אכן גדול על מדינת ישראל. לו הוא היה מגיש את מועמדותו לתפקיד נשיא ארה"ב אני מאמין שהיה לו סיכוי אדיר להיבחר: הוא אישיות טלויזיונית מקסימה. לפחות היה כך לפני שהיה ראש ממשלה והתקשורת הישראלית עשתה לו רצח אופי. חבל, כנשיא ארה"ב הוא היה יכול להיות מצויין בשבילנו... ==== 3. יש הבדל בין אוף רקורד לאון רקורד. אם הייתם יודעים את האמת כולה על כל הבכירים שלנו הייתם מתפלצים. אם הייתם שומעים כל מילה שהם אומרים בינם לבין עצמם הייתם נדהמים. אנשים מדברים אחרת לגמרי בין חברים וכאשר הם נואמים לאומה. אם זה חדש למישהו, אז שמחתי לחדש. אנחנו חיים בנורמת הרושם. היום הכל זה יחצנים. היום לא בוחרים מנהיג אלא תדמית. אבל, כמו בבגדי המלך החדשים: כולם יודעים שהמלך ערום, רק ברגע שאומרים את זה בקול רם, פתאום כולם מתחילים להצביע עליו ולצעוק: הוא ערום, הוא ערום... מי שערום פה זה אתם... טיפשים. המלוכלך הוא כמובן זה שעשה לה מארב, הקליט אותה ופרסם שיחה פרטית כשנתנו בו אמון. מי שמבקר את שרה משחק לידיו ונותן לגיטימציה להתנהגות מכוערת כזו. אם כבר להלשין אז אני אשמח לשמוע את כל הטינופות מלשינים זה על מעשי שחיתות של זה.... משום מה הם לעולם אינם עושים זאת... היחיד שניסה ונכווה היה נמרודי המסכן... (הלשין על ויצמן וחטף אישום ברצח עד שהבטיח לשתוק)...

עם כל חוסר הכבוד שיש לי לשרה נתניהו

ועם כל כמה שאני לא מסכים עם מה שהיא אמרה, צר לי להודות שדבריה הוצאו מהקשרם בצורה המגעילה ביותר שיש. מה שהיא אמרה זה לא שמבחינתה שהמדינה תשרף, אלא בדיוק להפך, שלאנשים כנראה לא אכפת שזה יקרה. היא אמרה את הדברים בציניות כדי להראות שרק בעלה יכול לדאוג לזה (מה שאני לא מסכים לו), ושמי שלא רואה את זה כנראה שלא אכפת לו שהמדינה תשרף. מי שטרח לקרוא את כל הראיון ו\או לשמוע את כולו ברדיו יודע את זה, וגם יודע שלגמרי חתכו חתכים מהראיון שמעניקים להרבה מילים שם קונטקסט שונה לחלוטין. ובלי שום קשר לזה, לדעתי הדבר האחרון שהמדינה צריכה עכשיו זה את נתניהו. חלאס, זרקו אותו הצידה, הראו לו כמה ´אוהבים´ אותו, אז שישב בשקט ויסתום את הפה. אנחנו כלכך עמוק ב*רא, שהדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה אותו.

הביעה שלציבור יש זכרון קצר

והיום נתניהו מצטייר כאביר על הסוס הלבן שיבוא להציל אותנו. קל לנתניהו לבקר את שרון, כהוא עצמו לא שותף לאחריות על הדברים שנעשים. נתניהו היה זה ששיחרר את השייח יאסין ועל כך נאמר "דברים שרואים מכאן לא רואים משם"

ועוד משהו (כתגובה לאהרן5)

נשיא ארצות הברית? איפה אתה חי? לא כל אדיוט יכול לרוץ. צריך להיות יליד ארצות הברית קודם כל, צריך להיות תושב ארה"ב למשך הרבה מאד שנים, שכחתי בדיוק כמה אבל יותר ממה שביבי שרה אני ואתה צברנו אי פעם ביחד, צריך להיות קודם כל חבר קונגרס לפחות ארבע שנים, ובשביל זה צריך להיות תושב המדינה שאותה אתה הולך לייצג, וצריך גם להיות אישיות פוליטית במדינה הזאת, כדי שהם בכלל יבחרו בך, לא מספיק שמכירים את הפרצוף שלך, אתה צריך קודם להיות בוועדה המחוזית, וכל מיני שטויות כאלה, וכמובן שלא לשכוח שמי שהיה בתפקיד בכיר של מדינה מסויימת, לבטח שלא ראש הממשלה, אין סיכוי שיבחר לשום תפקיד ממשלתי בכל מדינה אחרת. אז מה לעזעזל אתה מברבר על נשיא ארצות הברית? הדבר הטוב ביותר בשבילנו זה הילארי קלינטון. לפחות ביל אוהב אותנו!

gershon17

New member
סליחה אבל שניה

קלינטון לא היה חבר קונגרס למיטב ידיעתי. אני גם לא חושב שבוש הבן היה חבר קונגרס. בעיקר צריך להבחר. כל השאר הוא די זניח.

אתה בטוח? כי אני כמעט בטוח שזה

חובה להיות חבר קונגרס לפני שאתה יכול לרוץ לנשיאות. יכול להיות שהתבלבלתי עם חבר מועצה מחוזית. זאת לא הנקודה, כאמור, לא ברור לי פשוט מאיפה הוא הקריץ את נשיא ארצות הברית בקשר לביבי....

אהרן5

New member
אלעד, התקשורת השמאלנית עושה רצח

אופי למשפחת נתניהו, במסגרת הטרור הרוחני שלה. אתה עצמך רמזת על כך שדבריה הוצאו מהקשרם בצורה מגעילה, ובוודאי שתודה שזה לא היה הפעם הראשונה... אינני יודע מה הם החוקים בדיוק. אבל אם הוא היה רץ לתפקיד, היה לו סיכוי טוב לקחת את קלינטון בהליכה... לגבי ביבי מול שרון - אני מעריץ את ביבי, אבל אני בעד שרון הוא עובד בתיאום מושלם עם בוש ועושה עבודה מעולה. יש לי בטחון שלם ומושלם בשלום של בוש ושרון. רק אל תפריעו להם...

gershon17

New member
ביבי לנשיאות ארצות הברית?

יכול להיות שהאמריקאים בכל זאת לא יסכימו... "סיכוי טוב"... ומיקי ברקוביץ´, אם רק היה הולך ל-NBA, היה מוביל את הקבוצה שלו לשתי אליפויות רצופות?

notafish

New member
תנאי קדם לנשיאות ארה"ב../images/Emo19.gif

1. להיוולד הארה"ב או להיוולד אזרח אמריקאי 2. להיות תושב ארה"ב לפחות 14 שנה 3. להיות מעל גיל 35. זהו. לא קונגרס ולא בטיח. מה שיכול לעזור, אבל, זה: 4. להיות עשיר.

Anne4

New member
לדןפוגןר - מהי ההשתלחות הזאת?!

איזה מן סגנון הזה?! אף אחד לא הכפיש אותך, אז אנא - אל תכפיש אחרים. אם יש לך דבר לומר - אמור זאת לגופו של עניין ולא לגופו של כותב. אינך חייב להגיב לכל כותב, אך בבקשה - אל תכפיש אותו. זכור: המכפיש, מכפיש בסופו של דבר את עצמו!

מה לעשות שאני שונא מציפנים סידרתיים

אהרן הזה טורח למלא את כל האינטרנט שלו במאמרי הסתה ארוכים מלאי סתירות פנימיות, דמגוגיה זולה ובדותות מגוחכות.

טוען רב

New member
אהרון, אתה טיפש

משום מה אפילו השמאלנים לא קנו את התרגיל המלוכלך שעשו לשרה והוא כבר ירד מסדר היום. אתה רק מחזיר אותו לסדר היום ועושה את העבודה המלוכלכת.

אהרן5

New member
קורה

אני בוודאי לא היחיד... ידידי היקר: סדר היום הוא בוודאי לא הפורום הזה... צר לי לאכזב אותך, אבל סדר היום זה משהו הרבה יותר "גדול"... אני לא מפחד משום נושא, ולא מסתיר שום נושא.

טעות בידך....

מאחר וזהו פורום "שינוי", אז סדר היום בפורום הזה הוא "שינוי", ולא הדבר ה- "הרבה יותר גדול" שלך. בשביל זה יש פורום לכל פיפס היום - כדי שכל אחד יוכל לדון בסדר יום שמעניין אותו. בשבילך פורום שינוי הוא לא סדר היום, סבבה, מותר. בשבילי כן - בגלל זה אני כותב כאן!

אהרן5

New member
אני לא טועה

פורום שינוי הוא אכן פורום שינוי, הוא לא סדר היום הציבורי. ההשפעה של פורום שינוי על המציאות היא : אפס. ההשפעה של סדר היום הציבורי על המציאות היא : מכרעת. ההשפעה שלי בכך שהעליתי את נושא שרה לסדר היום בפורום שינוי היא : אפס.

למעלה