מדברים שרה

EverMan

New member
מה אני הלישכה לסטטיסטיקה ?

אני לא זוכר כמה היה בדיוק , אני זוכר שהיה הרבה יחסית לרבין ...

yoavl1

New member
אדון איש יקר!

עניין של מספר זה לא מה שמשנה. זאת אומרת , ברור שזה משנה כי עדיף כמה שפחות הרוגים ופצועים מן הסתם, אבל אני רוצה להזכיר לך משהו משנת 97. אם אינני טועה חודש יולי. סוף יולי. היה דיון בכנסת ונאמו בו אחד אחרי השני, שר הבריאות דאז צחי הנגבי וח"כ חיים רמון מהאופוזיציה. הנגבי התפאר איך שממשלת ביבי הורידה את כמות פיגועי הטרור ואיך שאין פיגועים כמעט. עלה ח"כ רמון, והשיב כי אכן כמות הפיגועים מבחינה מספרית ירדה, אבל זה רק עניין של מזל. זה עניין של הצלחות מבצעיות. כמות המוטיבציה וכמות הנסיונות לא פחתה אלא להיפך. ואמנם כל הכבוד לכוחות הבטחון אבל כמות הפיגועים זה עניין של מזל ולא של מדיניות המלחמה של נתניהו. באופן מדהים, כ-40 דקות לאחר נאומו של רמון, היה פיגוע במדרחוב בן-יהודה או בשוק מחנה יהודה (לא בדיוק זוכר) שגבה הרוגים ופצועים רבים. אז מן הסתם אף אחד לא שמח שדבריו של רמון הוכחו כנכונים, והיו אלה שטענו לקונספירציה דמיונית כי רמון ידע על הפיגוע הממשמש ובא (נו,באמת...) אבל באותה מידה שהיו רק 3 או 4 פיגועים בתקופתו של נתניהו, יכלו להיות 50 או 60 וזה *רק* עניין של מזל.

Ouri_s

New member
די כבר!!!

כל פעם לערב את השמאל....אתה ועוד אחרים מסיתים בצורה שלא תאמן נגד השמאל. אני מבקש ממך ומהאחרים , פשוט די. לא צריך לנגח את השמאל בכל הזדמנות. פעם אחת זה נגמר ברצח , ואנחנו לא רוצים שזה יקרה שוב פעם.

ואת הימין מותר לנגח?

ושמתי לב שכל מה שנוח לו- ענבר מצליח להוציא מזה עובדות וטיעונים הגיוניים. כל מה שהמוסד ואהרן מביאים, כעובדות מוצקות, ענבר מצייץ: "מקרי ביותר..." צבועים שכמותכם.

EverMan

New member
מה הקשר ?

הוא ביקש לא להכליל ועשית זאת שוב ... אהרן לא הביא ולו עובדה אחת שלא הבאתי לה טיעון נגדי הגיוני מאוד ומנומק. המוסד לא מביא עובדות אף פעם אלא שוחק את אותם עובדות שוב ושוב , וכל פעם אני מסביר לו מחדש , ואז הוא "מכריח" אותי לחזור על אותם פרטים שכבר אמרתי לו בעבר ... וכן , אם היית טורח לקרוא את התוכן ההודעה היית מבין את זה... אתה לא יכול לדעת אם האינתיאפדה הייתה פורצת אלמלא ביבי היה בשלטון , ואלמלא רבין היה נרצח , ואלמלא מיליון דברים. הם יוצאים מנקודות הנחה כלשהן , ושאני מערער אותן ואומר שזה לא בטוח ושזה יכול להיות מקרי ביותר אז אתה נוטר טינה נגד זה.. לפחות שתהיה בך ההגינות להפסיק להכליל.

אהרן5

New member
אי אפשר לסתום פיות

גם לא בתירוץ שיהיה פה רצח. אני מתכוון לאמר את האמת העירומה - גם אם היא קשה. השמאל אינו רוצה שאני יאמר אותה? שלא יהיה כזה. יש לכם בעיה עם הראי? תאשימו את עצמכם, לא את הראי.

EverMan

New member
סתימת פיות?

ראית פה סתימת פיות ? אני לא אומר אמת , ובטח שלא אחת עירומה , אתה מבסס טיעונים על דברים שלאו דווקא נכונים וסתם מביא עמדה שהיא לאו דווקא נכונה - אבל אין שם עובדות ואין שם אמת .. יש שם פרספקטיבה... אתה ממש לא ראי , אתה ראי קולקל שלא מראה אמת אלה משהו אחר ... אתה מראה מה שנוח לך ומראה צד אחד של המטבע שגם הוא לפעמים לא נכון ומזוייף למדי.

אהרן5

New member
גם קובע שאני לא ראי... וגם...

שובר אותו... הנה אורי מנסה לסתום פיות: "כל פעם לערב את השמאל....אתה ועוד אחרים מסיתים בצורה שלא תאמן נגד השמאל. אני מבקש ממך ומהאחרים , פשוט די. לא צריך לנגח את השמאל בכל הזדמנות. פעם אחת זה נגמר ברצח , ואנחנו לא רוצים שזה יקרה שוב פעם." הטענה שלו מוכרת. אבל... לא מקובלת. נאמר את האמת כולה, ועם זאת תמיד נסתייג ונזהיר: יש לפתור הכל בינינו. אל לנו לטעות בזיהוי האויב.

EverMan

New member
אתה חושב שאתה ראי

אבל אמרתי לך : אתה ראי כמו שאני קורקינט. אורי סותם פיות ? אורי מבקש ממך ללכת לפי דעות ולא לפי סטריאוטיפים לא נכונים שכל מטרתם ליצור די לגיטימציה כוללת באמצעות המילה שמאל ... הטענה שלו מוכרת - והטענה שלו עלולה להתממש , כי אנשים כמוך לא זוכרים ולא מכבדים את חשיבות רצח רבין.

האינטלגנציה שלך שווה לזו של קורקינט

זה בטוח אתה מקריץ עובדות כל כך שטותיות ולא שייכות, שאני כבר לא יכול לצטט אותך מרוב שיש יותר מדיי בנוסף אתה מתנשא על הימין ומשחק אותה חכם ומשכיל ואני ממש לא בטוח שאתה כזה, אתה פשוט... עיוור.

EverMan

New member
וואו , זה כל כך קשור

לתוכן של ההודעה שלי ... אני מקריץ עובדות שלדעתך שטויות ? בעיה שלך. לדעתך המלומדת מאוד הם לא שייכות אע"פ שאני מסביר לך בדיוק איך הם קשורות - בעיה שלך. יש לך אוסף של אמרות שלי - תהנה , רק בבקשה לא לעבור על זכויות יוצרים. אני מתנשא על הימין - יופי , אז אני אשרף בגיהנום על חטא היהירות. אני "משחק אותה" חכם ומשכיל ? ובכל זה שאתה לא בטוח שאני כזה - בעיה שלך. ואני עיוור ? על זה כבר הגבתי לאהרון .. אני לא זה שסוגר את העיניים שמראים לי את הראי...

למעלה