מדברים שרה

אהרן5

New member
מדברים שרה

בנושא שרה נתניהו נשמטו מספר נקודות: (מישהו הרי היה צריך לעמוד על כך, אז אני התנדבתי...) 1. יש הבדל בין להזהיר מסכנות, ובין לגרום לאותם סכנות. (הבדל פעוט אמנם, אבל עדיין קיים...) הדבר קצת מזכיר לי את השמאלנים המאשימים אותי בכך שאני רוצה לגרום לקטסטרופה, בשעה שאני רק נביא המנבא את האסון הצפוי הקרב לבוא (ואף מציע את הצעות שיש בהן להרתיע כדי למנוע את הרעה). המצחיק הוא שכל שלישי וחמישי מישהו אחר מאיים שהאזור הולך להישרף ולהתפוצץ, ועל מי החליטו להתנפל? על שרה... ==== 2. נתניהו אכן גדול על מדינת ישראל. לו הוא היה מגיש את מועמדותו לתפקיד נשיא ארה"ב אני מאמין שהיה לו סיכוי אדיר להיבחר: הוא אישיות טלויזיונית מקסימה. לפחות היה כך לפני שהיה ראש ממשלה והתקשורת הישראלית עשתה לו רצח אופי. חבל, כנשיא ארה"ב הוא היה יכול להיות מצויין בשבילנו... ==== 3. יש הבדל בין אוף רקורד לאון רקורד. אם הייתם יודעים את האמת כולה על כל הבכירים שלנו הייתם מתפלצים. אם הייתם שומעים כל מילה שהם אומרים בינם לבין עצמם הייתם נדהמים. אנשים מדברים אחרת לגמרי בין חברים וכאשר הם נואמים לאומה. אם זה חדש למישהו, אז שמחתי לחדש. אנחנו חיים בנורמת הרושם. היום הכל זה יחצנים. היום לא בוחרים מנהיג אלא תדמית. אבל, כמו בבגדי המלך החדשים: כולם יודעים שהמלך ערום, רק ברגע שאומרים את זה בקול רם, פתאום כולם מתחילים להצביע עליו ולצעוק: הוא ערום, הוא ערום... מי שערום פה זה אתם... טיפשים. המלוכלך הוא כמובן זה שעשה לה מארב, הקליט אותה ופרסם שיחה פרטית כשנתנו בו אמון. מי שמבקר את שרה משחק לידיו ונותן לגיטימציה להתנהגות מכוערת כזו. אם כבר להלשין אז אני אשמח לשמוע את כל הטינופות מלשינים זה על מעשי שחיתות של זה.... משום מה הם לעולם אינם עושים זאת... היחיד שניסה ונכווה היה נמרודי המסכן... (הלשין על ויצמן וחטף אישום ברצח עד שהבטיח לשתוק)...

EverMan

New member
זה מקרה מלוכלך

בהחלט , לא צריך לערב את אישתו בכלל בנושא הזה ... "נתניהו אכן גדול על מדינת ישראל". נתניהו דמגוג על מדינת ישראל , הוא אדם שכבר הוכיח עד כמה הוא שקרן ועד כמה הוא נחשי ועד כמה הוא הרס את המדינה בקדנציה שלו.

אהרן5

New member
זהו אכן מקרה מלוכלך מאוד

נתניהו שקרן?... מה אתה אומר... מי לא?... אה, נתניהו הכי שקרן... באמת, מתי לאחרונה פורסם "מדד השקרים"?.... שטיפת המוח של הטרור הרוחני של השמאל מדברת מגרונך. תלמד לחשוב לבד.

EverMan

New member
לההה !

כל דבר שביבי הבטיח הוא לא קיים ! תבדוק בעצמך .. את הבחירות של 99 מה הוא הבטיח ומה הוא קיים ומה לגמרי סתר.

אהרן5

New member
אני בחרתי את ביבי כדי

שהוא יפסיק את גל הטרור... והוא קיים. זה מספיק לי...

EverMan

New member
עד כמה שזכור לי

בתקופה של ביבי היו כמה וכמה פיגועים יותר מאשר בכל הקדנציה של ברק לפני פרוץ האינתיפאדה.

Moledet972

New member
תגובה לענבר...

- דבר ראשון הבחירות שבהם ביבי ניצח היו ב-1996. בתחילת תקופתו של נתניהו היו אמנם מספר פיגועים, אך בשנים 98´-99´ לא זכורים לי פיגועים רבים. תספור כמה פיגועים היו בתקופות רבין ופרס. אפילו תבדוק כמה הרוגים היו בשנה שלאחר אוסלו לעומת בשנה שלפני אוסלו (כדי שלא תחשב, פי 3).

EverMan

New member
זה לגמרי לא קשור ומקרי ביותר.

אין כל קשר בין תקופת רבין ופרס בה הפיגועים נעשו על מנת למנוע את חתימת השלום של קיצוניים פאנטים שניסו להיכנס גם ברגלי ערפאת , לבין פיגועים ממסדיים של הרשות כנגד ישראל. ב98-99 היו המון פיגועים בהתחשב בכך שצה"ל היה מכתר כל עיר ועיר בגדה וברצועה. חבל שאתה לא זוכר ... זה מאוד נסיבתי מה שאתה אומר ... בתקופת אוסלו היו פיגועים כדי למנוע את השלום. לפני אוסלו היו פיגועים מסיבה אחרת לגמרי וע"י אנשים שונים. ההשוואה פשוט לא נכונה.

.המוסד

New member
מעניין שבהארץ התפרסמה סדרת

כתבות שבה אנשי אמ"ן מודים שמלכתחילה היה שיתוף פעולה בין אש"ף לחמאס ולא שיתוף פעולה אירגוני, אלא שיתוף פעולה בענייני המלחמה בישראל

EverMan

New member
מתי ? באיזו תקופה ?

ואת האמת , אני הייתי באמת שמח לראות את הכתבה ... לא בשביל להוכיח שאתה טועה , אלא רק מסקרנות נטו.

אהרן5

New member
ביבי הפסיק את גל הפיגועים

לא הפסיק לגמרי את הפיגועים - אבל את גל הפיגועים ש"ממשלת השלום" אמרה שאין ברירה וחייבים לחיות איתו (וגם למות)... את זה הוא הפסיק. והוא עשה זאת בפשטות: קבע שאם יש פיגועים תהליך השלום עוצר. ערפאת רצה "שלום" או יותר נכון "תהליך שלום" או יותר נכון "שטחים" ולכן התאפק קצת...

EverMan

New member
בולשיט

ממשלת השלום לא אמרה שצריך לחיות עם זה , כל מי שביצע פיגוע נעצר ע"י הוועדות המשותפת ע"י ישראל או הפלשתינאים - הם לא יצאו מזה נקיים. "עשה זאת בפשטות: קבע שאם יש פיגועים תהליך השלום עוצר" זה לא קרה ואתה יודע את זה ... אל תתחיל להמציא דברים שקרו בתקופה שלו - אני זוכר אותה מספיק טוב.

אהרן5

New member
נסה לעיין כאן וכאן

הנה קישור בשבילך. אם תרצה הרחבה תשנה את הספרה 2 ל - 1, ותקרא גם את המאמר הזה.

EverMan

New member
נו באמת !

אהרון ! אתה שולח אותי לאתר שמציג את נתניהו כקדוש ועושה ניגוח לשמאל בצורה זוועתית ? מספיק לקרוא את הפסקה השניה שם : "לאחר שהפלשתינים התרגלו להאיץ את תהליך הכניעה של ישראל באמצעות פיגועים, בא נתניהו, ולמרות השמצות השמאל התוקפני הכריז: ברגע שיש פיגועים התהליך מוקפא. אז לראשונה התוודענו לכמה הפתעות: קודם כל גם לפלשתינים יש אינטרס בתהליך. הפלא ופלא גם להם יש אינטרס להמשיך ולקבל מתנות חינם, ולא רק ישראל צריכה למהר כל הזמן כדי להציל את התהליך מהתמוטטות." אתר שמציג את תהליך אוסלו כ"תהליך כניעה באמצעות פיגועים" , וכנתנית מתנות חינם מאידך וממשנה "הצלת" ההסכם. בבקשה , אין פה עובדות על ביבי , אין פה עובדות על שרון , יש פה הערצה שלהם ויפיפיוף בצורה חולנית שלהם... ואז מנגד השמצה של רבין פרס וברק בצורה לא פחות מגעילה.

Johnny the Doe

New member
איפה הוא השמיץ את ברק?

אולי לא קראנו את אותו עמוד אבל אני דווקא ראיתי שהוא משבח את ברק. או שמא זה הורס את הסימטריה שניסית ליצור (ימין - לפרגן, שמאל - להשמיץ) במאמר של אהרן?

EverMan

New member
לא כלפי ברק

אלא יותר כלפי השמאל וכל גישתו שברק מייצג.

למעלה