מדברים על מזגנים...

Bell23

New member
מדברים על מזגנים...

מישהו פה יודע במקרה איפה אפשר לקנות מזגן זול? הדירה השכורה הנפלאה שלי בורכה בכל האלמנטים החלומיים האפשריים - למעט מזגן ובימים טרופים אלו היא מתחילה להעלות עשן (וגם אני...). אז... למישהו יש רעיון איפה אפשר באזור המרכז לקנות מזגן במחיר סביר? (על מי אני עובדת? כמה שיותר זול יותר טוב!!!) תודה!

gesus

New member
לא יודע איפה, אבל יודע מתי

אם אתה מסוגל לסבול את החום עוד חודשיים, אתה יכול לצפןת לירידה משמעותית במחירי המזגנים. אין מה לעשות, גם במזגנים יש היצע וביקוש.

Bell23

New member
תודה אבל אני בחורה ../images/Emo68.gif

לפחות בפעם האחרונה שבדקתי...
ולצערי זה אחד החסרונות של מעבר דירה בקיץ... יש דברים שלא סובלים דיחוי.. אבל תודה בכל זאת!

gesus

New member
אה, לא ידעתי שאת בחורה

אם ככה, אז שכחי מה שכתבתי לך, קני מזגן באופן מיידי!

Bell23

New member
המממ...

משהו כמו 1 - 1.25 כ"ס. ותקציב? שאלה טובה.. כמה שפחות בכמה שיותר תשלומים...

habubnik

New member
הצעה קטנה

אלא אם יום אחד את מתכננת לקנות את הדירה השכורה שלך, אני מציעה לך לקנות מזגן נייד שיעבור איתך הלאה בחיים ולדירות הבאות, במקום לעשות טובה באלפי שקלים לבעל הבית שלך (מקסים ככל שיהיה).

מזגן נייד

רובם לא מקררים חוץ מהמזגן של אלקטרה שמקרר טוב אבל עושה המון המון רעש. המזגנים הניידים לא זולים נראה לי שלהתקין מזגן ורגיל לסתום את הקיר כשעוזבים ומפרקים אותו יכול להיות משתלם אם נשארים בדירה תקופה ארוכה ואז המזגן הולך איתך לדירה הבאה.

Bell23

New member
זאת בדיוק הכוונה

חוץ מזה שאין לי ממש איפה לשים את המזגן הנייד.. הבנתי שיש לו 2 חלקים ואחד מהם (המנוע נדמה לי?
) אמור לעמוד מחוץ לחלון.. אז זו לא ממש אופציה מבחינתי. ואני בהחלט מתכוונת לקחת את המזגן איתי כשאני אעזוב, שבתקווה לא יהיה בקרוב.

habubnik

New member
ידיד שלי קנה אחד ואמר שהוא סופר

מרוצה...אבל אם באמת יש את הרצון והיכולת והאנרגיה לעשות מזגן קיר, ואח"כ לפרק, להעביר וכו' אז סבבה.

אבי1818

New member
נייד לא חסכוני בחשמל

בדקתי הרבה מזגנים ניידים גם מייד שני`ה ולא מצאתי אפילו אחד עים מקדם יעילות סביר אדרבה אשמח אים מישהוא יראה לי

Bell23

New member
ומישהו יודע אם עדיף...

לקנות מזגן בחנות (כמו מחסני חשמל לדוגמא) או שעדיף באינטרנט?

בן מלצר

New member
הייתי בבעיה דומה, פתרון:

אלנבי 113, ת"א - אבי סופר. יש לו שם חנות למוצרי חשמל ומזגנים במחירים ששוברים את השוק. תלכי לשם ותסגרי את העיניין תוך פחות משבוע.

עם מזגנים וציוד חשמלי בכלל -

אפשר תמיד להשוות את מה שמציעים בחנויות למה שמציעים באינטרנט (זאפ ודומיהם). כדאי לרשום את המק"ט או את הדגם המדויק כדי לוודא שמדובר על אותו מוצר. מקרר רכשתי דרך האינטרנט, אבל מכונת כביסה מצאתי דווקא בחנות ליד הבית שהציעה דיל טוב יותר.

למעלה