מדברים על החיים
אז לפורום הזה קוראים ככה אז אני אכתוב באמת על החיים ומשהו שמציק לי ממש בזמן האחרון.
אני לא בעודף משקל, אני לא מכוערת אבל נורא נורא מציק לי שאני לא יכולה לשנות את אורח החיים שלי
לפני שנתיים כשהייתי בת 18 הייתי עושה פעמיים בשבוע שעתיים ספורט ואוכלת המון ולא משמינה
כמובן שהתגייסתי ואז עליתי. כיום אני שוקלת 62-63 על 1.58
זה לא משקל עודף ולא מסוכן אבל אני מרגישה חוסר בטחון
אני מרגישה נפוחה ועצלנית (למרות שאני עובדת 4 פעמים בשבוע בנוסף לזה שכל בוקר עד 4 אני בבסיס) וזה לא נוח לי
אני לא מצליחה ללבוש גופיות כי אני מתביישת בזרועות שלי, לא הולכת לים כי אני מרגישה נפוחה
ואני מנסה להתמיד ולעשות ספורט ולאכול פחות סוכרים אבל זה נורא קשה לי ><
ללכת לתזונאית עולה המון כסף שאין ואין לי כסף לחדר כושר.
אני מרגישה דכדוך כזה וחה להסתכל על עצמי במראה
איך אני יכולה להתמיד ולחזור לעצמי? אני רוצה להוריד 7 קילו כי כששקלתי 55 הייתי הרבה יותר בטוחה בעצמי
ולבשתי גופיות והלכתי לים ):
אז לפורום הזה קוראים ככה אז אני אכתוב באמת על החיים ומשהו שמציק לי ממש בזמן האחרון.
אני לא בעודף משקל, אני לא מכוערת אבל נורא נורא מציק לי שאני לא יכולה לשנות את אורח החיים שלי
לפני שנתיים כשהייתי בת 18 הייתי עושה פעמיים בשבוע שעתיים ספורט ואוכלת המון ולא משמינה
כמובן שהתגייסתי ואז עליתי. כיום אני שוקלת 62-63 על 1.58
זה לא משקל עודף ולא מסוכן אבל אני מרגישה חוסר בטחון
אני מרגישה נפוחה ועצלנית (למרות שאני עובדת 4 פעמים בשבוע בנוסף לזה שכל בוקר עד 4 אני בבסיס) וזה לא נוח לי
אני לא מצליחה ללבוש גופיות כי אני מתביישת בזרועות שלי, לא הולכת לים כי אני מרגישה נפוחה
ואני מנסה להתמיד ולעשות ספורט ולאכול פחות סוכרים אבל זה נורא קשה לי ><
ללכת לתזונאית עולה המון כסף שאין ואין לי כסף לחדר כושר.
אני מרגישה דכדוך כזה וחה להסתכל על עצמי במראה
ולבשתי גופיות והלכתי לים ):