מדבקות Ex Libris

RoxieHart

New member
מדבקות Ex Libris ../images/Emo53.gif

אני מנסה כבר שנים למצוא מקום שמוכר מדבקות של אקס ליבריס , למי שיודע על מה אני מדברת. אפילו בחנויות ספרים בלונדון לא מצאתי להפתעתי. מישהו מכיר? יודע? הדר

פלאת

New member
את יכולה ליצור לעצמך מדבקות לבד

זה מה שאני עשיתי.
יש אפשרות גם לחותמת כלשהן לסימון ספרים.

RoxieHart

New member
לא רוצה לבד

חותמות זה תעשייתי מדי ומדבקות לבד לא תצאנה יפות כמו הציורים שהיו פעם

een ogenblik

New member
פעם מזמן, סטימצקי מכרו מדבקות כאלו

בהדפסת "טורנובסקי". אני חושבת שלא היה להם ביקוש רב, אז מכירתן נפסקה, אבל ארפשר לגשת לחנות סטימצקי ולברר בקטלוג שונות האם עדין יש להם מוצרים כאלו. אפשר גם לחפש את מספר הטלפון של טורנובסקי ולברר איתם. הרעיון של אקס ליבריס הוא לסמן את הספרים האישיים שלך בסימן אישי שלך. אולי כדי לנסות לעצב איור פרטי, ולגשת לבית דפוס קטן שיכין מהן מדבקות? אמנם זה לא יהיה מהודר כמדבקות אקס ליבריס מן העבר, אך זה יהיה אישי באמת.

RoxieHart

New member
חסרת כישרון ציור

כן, את צודקת בקשר לענין האישי אבל אני חסרת כישרון ציור
אבל אני בהחלט אברר עם סטימצקי, תודה

פלאת

New member
לא חייבים כישרון ציור

אני סרקתי דמות מספר שאני מזדהה איתה, הוספתי את שמי, והדפסתי על מדבקות. אם את רוצה אני מוכנה לשלוח לך את המבנה של המדבקות, בקובץ של פריהנד.

Rivendell

New member
פלאת, תשלחי לי, אני אשמח ../images/Emo13.gif

אם כי לי יש חותמת כזו שקניתי בארה"ב לפני המון זמן... עם פו הדב
"this book belongs to" וכו'... אבל מדבקות נראות לי יותר נחמדות.

Guy K

New member
כל כך בקלות אפשר לעשות את זה

כל מה שאת צריכה הוא לבקש ממישהו שיעצב לך מדבקות כרצונך, והיום גם אפשר להדפיס אותן ישירות מהמדפסת הביתית. רק צריך לקנות נייר.

לפני שלוש שנים עשיתי עבודה

לאוניברסיטה על אקס ליבריס וזה היה אחד הדברים היותר מרתקים שעשיתי וגם אחד הדברים שדחפו אותי בסופו של דבר לאסוף סימניות (כי אין סיכוי שאני אוכל לאסוף אקס ליבריס - למרות שיש לי 20 של שייקספיר מהגלוב). יום אחד אני אתכנן לעצמי אקס ליבריס שמאפיין אותי כמו שצריך ואדביק על כל הספרים שלי, אבל אני מחכה עד שיבוא לי הרעיון המושלם.

למעלה