מדבקות חלון

מדבקות חלון

ביתי באה אלי בבקשה שהיא רוצה לעשות מדבקות חלון, אני יודעת שצריך לצייר על שקית ניילון, כך היא אמרה, בצבעים מיוחדים? איך הם נקראים? והאם אפשר לקבל עזרה בנדון?

lorli

New member
מדבקות חלון

משתמשים כבסיס בשקיות ניילון אבל לא של הסופר אלא שקפים או כאלו ששמים בהם דפים. את צריכה לקנות קונטור ולצייר את קווי המתאר של מדבקות החלון (ניתן לצייר ביד חופשית או להעתיק מדפי צביעה - לשים מתחת לשקף ולהעתיק). נותנים לזה 12 שעות יבוש טובות ואז צובעים עם צבעי חלון בפנים. צבעי חלון וקונטור ניתן לקנות בכל חנות יצירה.

אוקה

New member
להכניס ציור לשמרדף

לצייר קונטור ואז למלא את פנים הציור... מצרפת לך דוגמא.

דפנה מי

New member
ואיך עושים שזה יהיה שטוח

ובגובה אחיד? ולא ייראה כמו שליחטה של צבע שנשפכה שם?

lorli

New member
עם הזמן לומדים לשלוט בצבע

עקרונית זה מגיע בשפורפרת כמו טוליפ עם חור קטן יחסית שמאפשר שליטה נוחה. אם מדביקים את הצד שנמצא על השקף זה שטוח לגמרי ובלי גבשושיות

דפנה מי

New member
המדבקה עצמה יוצאת לי עבה

עם גבעה כזו ולא שטוחה ודקה כמו מדבקות רגילות שקונים (לא של חלון, על נייר)

lorli

New member
אני לא מבינה ../images/Emo9.gif

את עושה את המדבקות על נייר?

דפנה מי

New member
לא - חס ושלום../images/Emo9.gif

אבל אני רוצה שהן יצאו דקות ולא ייראו מגושמות ואחידות (כמו מדבקות רגילות)

lorli

New member
הבנתי ../images/Emo163.gif

אולי כדאי לנסות לשים רק שכבה דקה של צבע חלון כשכבה ראשונה ולראות אם מוצא חן בעינייך ואם שקוף ודק מידי תמיד אפשר להוסיף

lorli

New member
ברגע שהכל התייבש (בערך יום)

מסירים את זה מהשקף ומדביקים. ניתן להסיר מהחלון ולהדביק שוב ושוב. הדבק הוא בצבעים

successRY

New member
בתוכנית הופ קטנטנים היוצרת הכינה

מדבקות חלון. היא ערבבה גואש+דבק פלסטי על מנת ליצור את הצבעים. את השחור לקונטור היא הכניסה לשקית ניילון ויצרה חור קטן בקצה ואת שאר הצבעים היא מרחה עם כפית חד פעמית. לא נסיתי אבל אם זה יוצא טוב - יכול לחסוך עלויות.

אוקה

New member
c2 זה מה שכתוב על הבקבוקים

הקטנים יותר נוחים לעבודה. הכי מגניב זה צבע זוהר בחושך, יש לי כזה:)

את מוזמנת להציץ לגלרית דפי הצביעה

שלנו, שם תוכלי לקבל המון רעיונות לשבלונות מקסימות.

gali baron

New member
ענת, העיתון קסום!!!

אתמול קיבלנו את העיתון (עשיתי מנוי הפתעה לבת שלי, בת 6) והוא פשוט קסום והרעיונות מקסימים ומוסברים כל כך ברור. גם אמא שלי התלהבה וכבר מתכננת לרכוש עותק לאחותי שגרה בחו"ל. בקיצור, מעולה! תודה רבה !!!!

למעלה