מדבקות חלון

מדבקות חלון

שנה טובה לכולכם- זקוקה לעצות טכניקת עבודה עם מדבקות חלון- הגב' בחנות אמרה "רק למרוח דרך הבקבוק ובלי כלום". במקרה נשפך לי צבע ומרחתי עם קיסם אוזניים ויצאה שכבה הרבה יותר דקה, אחידה ויפה על החלון. איך אתם עובדים עם הצבעים?

yuli22

New member
מדבקות חלון...

קרן, את לוקחת שקף או שמרדף, עדיף שמרדף (שקית ניילון שמאחסנים בה דפים) אם את רוצה להעתיק משבלונה, אז את מכניסה את הדף לתוך הניילון, עוברת עם קונטור בצבע שרצית , ומשאירה להתייבש איזה כמה זמן (נגיד שעה..) אחרי שהקונטור יבש, את פשוט מגיעה עם הצבעים, ובאמת "רק שופכת" מהבקבוק, כפי שאמרה לך המוכרת, את יכולה על הצבע הרטוב (נגיד "מזגת" כחול לתוך כנף של פרפר) לטפטף מהבקבוק עוד צבע, (נגיד עיגול סגול) ואז עם קיסם ליצור צורות כמו עיגול כזה עם שפיצים..
אחרי שלש שעות בערך, המדבקה מוכנה, את יכולה לאט לאט ובזהירות מירבית להוציאה מן הניילון ולהדביק איפה שבא ללך כל משטח חלק תופס, אריחי אמבט, מראות , אינטרקום, וזכוכיות כמובן. מקווה שעזרתי- שתהיה שנה טובה ומתוקה- בהצלחה

מ ש כ י ת

New member
כל אחד עובד איך שמתאים לו

אין ממש חוקים ברורים, אני עובדת גם מהבקבוק וגם עם קיסם, בד"כ שאני מערבבת צבעים אני עובדת עם קיסם. אבל צריך להזהר משכבה דקה מדי שלא תקרע. מפנה אותך גם למאמר בנושא בקטגוריית טכניקות עבודה.

למעלה