מדבקה "יחידנית"

mai z

New member
מדבקה "יחידנית"

אני מחפשת אחרי מדבקה מסויימת מזה זמן מה ונראה שאין משהו בסגנון הבא:
"חלוקת פליירים ומגנטים בחדר המדרגות ועל גבי הדלתות בבניין זה אסורה"

א. במידה וקיימת מדבקה כזו (או בסגנון דומה) לקנייה, אשמח לדעת איפה.
ב. מה יכולה להיות עלות יצור של מדבקה יחידה באיכות גבוה, מדברת על שני הסוגים: סטנדרטית והפוכה(כזו שמדביקים
מהצד השני של הזכוכית. הן בד"כ שקופות...)

תודה על עזרתכם.

אולי מישהו יקח את הרעיון כסטארט אפ, ייצור ומכירה.

אוש אוש

New member
מדבקה אחת - הכי נכון תוצרת בית

לייצר בוורד
למצוא אצל שכנים חברים, הבת של הבת דודה מדפסת טובה ידידותית גם לשקפים.
להדפיס על שקף או על דף מדבקה שאפשר לרכוש בחנות ציוד משרדי (לא זול)
להביא בחשבון שזה לא ממש יעזור כי ככה זה....

בהצלחה

mai z

New member
תודה.

ולגבי "לא יעזור" תתפלאי. ועד הבית של הבניין הזמין מדבקות לתיבות הדואר מהמועצה לצרכנות, אחרי שהדבקנו
(לא כולם היו מעוניינים אגב) חלה ירידה משמעותית בכמות דואר הזבל בתיבות עם המדבקות. (בדקנו!)

mai z

New member
אתה צודק.

לצערי מבחינת החוק, אין מניעה לשים לך חומר פרסומי בתיבת הדואר, על דלת הבית ואפילו על הרכב.
המועצה לצרכנות ניסתה(ולא הצליחה)להכניס לחוק את האפשרות שבה צרכן שלא מעוניין בדואר זבל יציין זאת על גבי תיבת הדואר
באמצעות מדבקה.

המועצה לצרכנות יזמה הפקת מדבקה מתאימה ואפשר להזמין אותה בכל כמות דרכם. כרגע אין לה "תוקף" חוקי והיא יותר פונה
לרצון הטוב של מחלק הפליירים.

האנקדוטה המעניינת היא שתקופה מסויימת הייתה רק תיבה אחת עם מדבקה וכמעט ולא היה שינוי בכמות הפליירים ביחס לשכנים.
כשהזמנו מדבקות לרוב הדיירים- הייתה ירידה דרמטית בכמות דואר הזבל. אני מייחסת את זה לעובדה שהמחלקים "עובדים על טייס אוטומטי"
אז למדבקה אחת אין התייחסות אבל כשאותה מדבקה עם עיצוב גראפי מובהק מופיעה כמעט על כל התיבות- הם מתייחסים למה שכתוב עליה.
זה נושא ממש חשוב לדעתי, גם ברמת ההטרדה האגרסיבית המתמשכת וגם בנושא הסביבתי, ההשלכות ברורות.

לצערנו, עדיין שמים לנו פליירים ומגנטים על הדלתות ומעבר להטרדה הזו גם עיקמו לנו את דלת הכניסה לבניין. מקווים שמדבקה מתאימה תצמצם את התופעה.
חבל שאין מי שמייצר אחת כזו.

פודיום6

New member
אצלנו מקלפים לנו כל הזמן את המדבקות

מזל שכשהדפסתי אותן הדפסתי A3 שלם ככה יש לנו כמות לעוד הרבה זמן.
אם חלה ירידה? לא באופן משמעותי

mai z

New member
אגב אוש,(ואחרים...) שאלה..

אני זוכרת שראיתי שבאופיס דיפו נמכרות חבילות של דפי מדבקה לבנים.
יש גם בגוונים אחרים?

יכול להיות שעדיף לפנות לסטודיו לשלטים לצורך ייצור של מדבקה אחת באיכות טובה? כמה זה יכול לעלות
בהנחה שגודל המדבקה לא יעלה על יותר ממחצית A4 ?

ושוב, למרות שהמועצה לצרכנות כשלה בהגנה על הצרכן- ככל שננכיח את הרצון שלנו לשמור
על המרחב הפרטי שלנו, המסר בהחלט עשוי לעבור. כולכם מוזמנים לנסות ולהתעקש על הנושא הזה.

אוש אוש

New member
לגבי מדבקות

לא זוכרת אם יש דפי מדבקה צבעוניים באופיס דיפו אבל גם אם יש כדאי לדעת שצבעי ההדפסה אינם אטומים לגמרי והם מושפעים (בצורה לא מחמיאה בדרך כלל) מצבע הרקע. לכן עדיף נייר לבן ואת הרקע להגדיר בתוך העיצוב.

יש בתי דפוס דיגיטליים שייצרו לך מדבקה אחת, חפשי באינטרנט, מעריכה שיקחו כמה עשרות שקלים אבל זה רק ניחוש.
לא בטוחה שהם מדפיסים על שקוף.
יש גם אפשרות להזמין אותיות חתוכות בפלוטר (כמו שילוט על חלונות ראווה ובתערוכות.. ) קל להדבקה על זכוכית, עמיד ורחיץ

לגבי המלחמה על הזכויות לא להיות מוצפת בזבל אני איתך לגמרי. אצלנו מפחד הכלבים פשוט זורקים על השביל וזה מחרפן אותי לגמרי.

דויד818

New member
מאי שלום

נראה לי שניתקלתי במדבקה שכזו, רק אני לא זוכר מתי והיכן.
אבל אולי כדאי לך לשאול בעל מקצוע בתחום מדבקות אולי נשאר לו כמה מדבקות
דרך אגב את מחפשת כמות של מדבקות או רק עבור הבניין שלך?

למעלה