מדבבים שאתם אוהבים? P:

Hawkgirl

New member
מדבבים שאתם אוהבים? P:

טוב, אותי זה קצת מביך לומר את שמות המדבבים שאני מאוד אוהבות ומעריכה את הכישרון העצום שלהם ^^" כי חלק מהם גם פה XD בכל מקרה, אני אוהבת מדבבים לא רק מהארץ, אלא כמה מיפן וגם מאמריקה. בכל מקרה, אלו שמכירים אותי וקוראים את ההודעה בבוודאי כבר יודעים בלב מי אלו שאני אוהבת מישראל XD אז אני אמיין את המדבבים האהובים עלי לפי מדינות ^^ ישראל: -מאיה בר שלום - טליה ברקאי. -יובל סגל. -אורלי תגר. אמריקה: *אחת ויחידה בלבד חחח..* -מייגן הולינגשד(שדיבבה את דיאן מהסרט השישי של פוקימון בצורה מדהימה, ואת מאי וולנטיין מיוגי הו) יפן: - מגומי היאשיברה(המדבבת האדירה וההיפרקטיבית של ג'סי מפוקימון P: ועשרות דמויות אחרות) - קיקוקו אינווה(דיבבה את בלדנדי מ-Ah! My Goddess! וגם כן עשרות דמויות אחרות, זו המדבבת שתמיד מזכירה לי את אורלי תגר בקול O:) - ג'ונקו מינגאווה(אני מתה על הקול שלה, דיבבה את אייאקה יוקיהירו מ-Negima והיא זמרת מדהימה) - יו קובאייאשי(יש לה קול כל כך רך ונעים, המדבבת של סטסונה גם כן מ-Negima, אבל היא לא יודעת לצייר XDDDDD אבל היא עדיין שולטת! #&%$)

Takuto

New member
...

טליה ברקאי מאיה בר שלום יובל סגל אורלי תגר באנגלית אני לא ממש ראיתי משהו חוץ מכמה פרקים וסרטים של פוקי אז אין מדובב אהוב =X ביפנית יש מדובב שולט שאני לא זוכר את השם שלו XD הוא דיבב את: טרייסי מפוקימון טויה מCCS קיו מפרוטס באסקט הארו מרייב ואולי היה עוד דמות מאנימה שראיתי ושכחתי וכמובן שיש את המדובבת של מיטסקי שהיא שולטת#@$%#@ במיוחד כשהיא שרה !!%#@ אהההה פול מון ;-; שיעשו המשך מנווליםםם$#%$# ויש עוד מלא מדובבים ביפנית שאני אוהב (מיסטי מיי היקארי אש סאקורה טומויו קרו סאקורה שאורן קורוגאנה מרוקו טאקטו אלי ו... טוב יש עוד 43532 XD יש ביפנית המון שולטים וכמעט שאין כאלה שממש לא טובים אם יש בכלל)

Takuto

New member
אה ושכחתי כמה

עידו מוסרי שולט והוא גם יכול לשנות מצוין את הקול מדמות לדמות שממש אי אפשר לדמיין שזה באמת אותו אחד! רק חבל שהוא החליט ש"כואב מדי"? לעשות את הקול של מיאו ופתאום התחיל לעשות לו קול קצת אחר =X למה הוא נזכר שזה כואב מדי אחרי 2 עונות וכמה פרקים ראשונים של השמינית?! ומיכל רשף... לא שמעו הרבה את צ'יהארו אבל היא שרה את כל השירים בCCS חוץ מהפתיחה הראשונה והם היו שולטים (ואם כבר הזכרתי- CCS בעברית משודר שוב בימים ראשון עד שישי בשעה 6:25 ושידור חוזר בשעה 13:15 - התחיל היום... כן שעות דפוקות)

נועמופ

New member
../images/Emo45.gif

עידו מוסרי פשוט מעולה

DanaDuck

New member
מגניב!

ל-CCS באמת היה צוות דיבוב משובך ביותר.חוץ מהדמות הראשית...

OrlyNL

New member
אני עדיין לא מכירה מספיק

אבל אני מאוד אוהבת לשמוע את הדמויות שאמנון וולף עושה, וגם יובל סגל, ויש גם חברה צעירים תותחים ביותר... וגם יפה גבאי, אבל זה בגלל שכל פעם שהיא מדברת אני שומעת קצת את מרקו וזה ישר עושה לי מצב רוח טוב

Bar391

New member
מדובבים שאני אוהבת [=..

טליה ברקאי [= עידו מוסרי מאיה בר שלום דנה רישפי מאמריקה את..(אני לא מכירה שמות אז אני ארשום דמויות..) את המדובבים שלך דיסני חח הם מעולים !!(בת הים,אליס,מולאן....) והמדובבת של המכשפה בבת הים הקטנה 1 היא ממש טובה!!!

DanaDuck

New member
../images/Emo24.gif

תודה בר! :) אני תמיד אהבתי את: רותי הולצמן יוני חן שמעון כהן עירית דגן וגיורא קנת.

הגזמת...

רותי הולצמן - איפה לא דבבה? הייהתץ פיטרפן בחינוכית, הארון בגדים ב "היפה והחיה" של דיסני, המון סדרות דבבה בחינוכית שכבר קשה לי להזכר מרב שזה הרבה. יוני חן ז"ל - סילבסטר המקורי ב"טוויטי וסילבסטר", איש הפח בקוסם מארץ עוץ, בץ המקורי מ"פרפר נחמד" - חסר? שמעון כהן - שחקן. דיבב ומדבב המון, קורנליוס ב"מלך בבר" נעלכת ב"נעלולים" קפטן הוק ב"פיטרפן" של החינוכית...ואין לזה סוף. מוכשר מאוד וגיורא קנת - חיית דיבובים. יש לו כשרון מדהים לשנות את הקול שלו להמון גוונים ואם זכרוני לא מטעה אותי - את יכולה למצוא ראיון איתו באתר "עולם המצויירים" הוא ביןה ראשונים שדבבו פה בארץ. מדבבים אהובים עלי: אור אזולאי (גילי מופי ובאסטר מ"ארתור" - כן כן את כל שלשת הדמויותה אלה דבבה שחקנית אחת - שלדעתי היא מבריקה) סיון שביט - גם כזמרת וגם כמדבבת (מאי הקטנה במומינים, דבבה בבית של גלוריה, ועוד) יסמין גמליאל - (מרי ג'יין בספיידרמן) ויעל קרוון - שלצערי כבר לא מדבבת. אבל עדיין מתעשקת בתחום (הייתה אפריל בצבי בנינג'ה, סמדי בבלינקי ופינקי, ועוד)

Bar391

New member
באבי מטייני טון??

זאת לא השחקנית הזאת ..שרית וינו אלעד דיבבה אותה??

לא. התכוונתי ל"באבייי" מתכנית

בשם עלילות באביי. זה היה יצור מוזר כזה שעף עם שמשיה. וגר עם ילד אחד בשם גוני שחני נחמיאס דבבה אותו

Bar391

New member
את גיורא קנת אני מכירה..

אבל לא ידעתי את מי הוא דובב....וממ אני בטח מכירה את הדמויות אבל לא ידעתי שאלה המדובבים שלהם...

DanaDuck

New member
כותבים בבאי אם אני לא טועה

ואיך יכולתי לשכוח את המלכה- שפרירה זכאי שביימה ודיבבה בכל-כך הרבה סדרות. ואת המלך- ניקו בר בעל הקול הגברי העמוק שביים ודיבב גם הוא במיליון סדרות וסרטים. "שמעת? ראית? סרטים מצויירים דוברי עברית" לכל המדובבים שצויינו ואחרים בני גילנו שזוכרים את הקלטות האלה מתחילת שנות ה-90...

בימאים אני לא מחשיב :) ,

אגב, גם שפרירה וגם ניקו עדיין מביימים ומדבבים. ניקו הוא במאי הבית של מחלקת הדיבוב בטלויזיה החינוכית יחד עם אורלי קטן ושפרירה עדיין ממשיכה לבייםא ת דסני ובהחלט כפי שציינת אי אפשר לשכוח את הקריינות של ניקו בר בתור הלו ספנסר ל"חברים מצויירים - קלטות וידאו איכותיות למכירה בלבד"

למעלה