מדא, התנדבות?

ArkadyK

New member
מדא, התנדבות? ../images/Emo13.gif

ערב טוב לכם ויום שישי נעים . אוקי אז ככה, אני תלמיד בן 17 בכיתה יא', בזמן האחרון נכנס בי משהו שקשור להתנדבות. אז חשבתי על מד"א, מה דעתכם? האם זה אפשרי להתנדב למשהו משמעותי שם בגיל כזה? [אין לי חשק לעבוד בניירת, עשיתי את זה שנה שלמה במשמר האזרחי במסגרת מחוייבות אישית]. המ.. אם כן, אפשר אולי קצת פרטים על ההתנדבות שם? תודה רבה והמשך יום נעים!

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gif טוב אז כמה פרטים על מד"א..

אני כאחד שמתנדב לא הרבה זמן בסביבות חודש וחצי אחרי שעברתי קורס אני עכשיו בכתה י' אבל אני לא עושה זאת כמחוייבות אישית מה שכן הגיל לא באמת משנה למשל בקורס שלי היו אנשים בכיתות י' - יא' אני מאמין שזה לא ממש משנה הגיל כי בכל זאת זה קורס של 60 (אמור להיות) אבל כדי שיהיה יותר הסברים זה הופך להרבה זמן... (הקורס שלי התחיל בחנוכה כל יום בחופש 8 עד 5 אחה"צ ואחרי זה פעמיים בשבוע 5 שעות כל פעם ולקח 2 וחצי חודשים לקורס) וגם לפני הקורס בסביבות שבוע שבועיים יש מיונים שזה אומר הגעה לתחנה שבה אתה רוצה לעשות את הקורס ויש ראיון קצר שמחליט אם תתקבל או לא (בעיקרון כולם מתקבלים) לפי מה שאני יודע,שהיא לא רבה בנתיים, הקורס הבא יהיה רק בסוכות שזה עוד איזה חצי שנה... בעיקרון מי שעובר את הקורס מתחיל משמרות כאשר 10-15 משמרות ראשונות עם חונך.. וגם במד"א יש ניירת במידה של למלאות פרטי חולה וכו' וזה מה שיהיה במשמרות ראשונות במיוחד כשאתה עם חונך. אני ממש ממליץ על מד"א זה עם כל הקטע של הפצועים והכל זה ממש כיף. אם תגיד מאיזה איזור אתה אני אוכל להשיג לך מספר טלפון של התחנה המרכזית באיזור ותוכל שם להשיג יותר פרטים לגבי התנדבות וקורסים.

ArkadyK

New member
אוקי...

תודה על התשובה המהירה דבר ראשון (-; דבר שני, קראתי עכשיו באתר שצריך להתנדב לפחות שנתיים, טוב, אין סיכוי שאני אתנדב שנתיים כי זה יגלוש לי לצבא, מה יכול להיות עם זה? יש לך מושג אולי? אני גר באזור ראשון לציון, האם לדעתך יהיה פה קורס בחופש הגדול? (אחרי כל עומס הבגרויות של יא' ^^) תודה מראש על התשובות.

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gifתשובות...

מבחינת ההתנדבות של שנתיים זה כן אבל גם אני מכיר אנשים שהתנדבו שנה וכל זה... ומבחינת צבא זה ממש לא משנה כי עד אז אתה בטח כבר תיהיה חבר שלח כולם ותסדר לך משמרות כשתוכל וגם נראה לי שכשתיהיה בצבא זה יהיה שונה... אבל בכל זאת כדאי לך לשאול בתחנה המרכזית באיזור שלך (וד"א גם יש תחנה בראשון...) מצאתי לך את האתר של התחנה... http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=53557986485462 והטלפון של האזור (אבל אני לא בטוח בו) 03-9642333 אם תרצה עוד פרטים יש לי מסנ' [email protected] רק תגיד אם אתה מוסיף שאני אדע לאשר

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gifבקשר לקורס בחופש הגדול...

אני לא בטוח אם יהיה או לא זה כבר תיגש לתחנה ותשאל את האחראי תחנה או אחרי מתנדבים של התחנה..

ArkadyK

New member
אוקי, תודה :)

ואו, תודה על כל התגובות המהירות חיחי :) אני אוסיף אותך כנראה מחר למסן, בקשר לחופש הגדול, יש אולי איזשהי "מערכת שעות" או משהו בסיגנון שאומר מתי יש את כל הקורסים? אני אשמח אם תוכל לבדוק לי (-;

למעלה