מגש דמ - הנוסח המלא

ואזנה

New member
מגש דמ - הנוסח המלא

נתן זהבי (להקרע מצחוק)מעריב רב מקובל גילה למדור את הסוד: בצמרת המדינה פועלת כנופיה סודית (ראשי התיבות של חבריה בכותרת) ששמה לה למטרה לפגוע בבני עדות המזרח ובמתנחלים. תשאלו את אחינו בניזרי, איתם, אלדד ואלון שנרדפים על ידה 10/2/2006 ביום שלישי בבוקר שמעתי את מספר 2 ברשימת ש"ס לכנסת מדבר סוף-סוף דברי טעם. שמעתי אותו מעביר ביקורת מנומקת המבוססת על הוכחות, הבנתי ממנו שישנה כנופיה אשכנזית ששולטת במנגנונים אפלים שכל מטרתה להכניס את המזרחים, ובעיקר את ראשי העדה המרוקאית, רצוי רבנים, לבית הסוהר. המנוולים האשכנזים, כך מתוקף דבריו, במהלכים מתוכננים ומתואמים מראש, הכינו רשימת ספרדים (רצוי מרוקאים), והם מרכיבים להם תיקים פליליים עם עדויות שקר והאשמות שווא כדי להמשיך את האפליה והניצול של בני עדות המזרח הנרמסים תחת רגלי הקלגס האשכנזי. לאור קשריי הידועים לשמצה עם השלטונות האשכנזיים עשיתי מאמץ עילאי כדי לגלות מי הם המנוולים העומדים בראש כנופיית הפשע האשכנזית שמנסה להתעלל באחינו בני ישראל, פאר המזרח. הייתי חייב לגלות מי הם אותם אנשים המנסים להכניס לכלא את שר הבריאות לשעבר, את שר העבודה והרווחה לשעבר ואת חבר הכנסת היום, שהוא גם רב ידוע בישראל - החוזר בתשובה שלמה בניזרי. המשימה לא הייתה קלה. סגרו לי דלתות בפנים, טרקו לי טלפונים באוזן, גירשו אותי בבושת פנים מקריית הממשלה. אף אחד לא היה מוכן לרמוז לי מי זו הכנופיה השולטת בכוחות הביטחון ובמערכת המשפט שמנסה להשחיל את בניזרי הצדיק, ישר הדרך ונקי הכפיים לקלבוש. רק מדליף אחד היה מוכן לתת לי רמז. "מגש דמ", אמר לי באוזן והשאיר אותי פעור פה. "דם", אמרתי לעצמי. "מגש דמ", מלמלתי. במהלך השבוע האחרון בעת פינוי עמונה נשפך הרבה דם, חברי הכנסת אלדד, אלון ואיתם אמרו שאולמרט רצה לראות דם, אלפי הצעירים שהפגינו בעמונה סיפרו שהשוטרים ואנשי כוחות הביטחון נראו להם צמאי דם, ידידים מהציבור הדתי המתנחל אמרו לי שישנה חבורת צמאי דם בראש כוחות הביטחון, שהם שונאים את המתנחלים מהימין ורוצים לראות את דמם השפוך.ושוב שמעתי את בניזרי, את ח"כ פרץ ועוד כמה צדיקים שטוענים כי שופכים את דמם. "תפתח בבית" בצר לי הלכתי לאחד מגדולי המקובלים בארץ, שרוחש לי, מסיבות שונות, חיבה רבה. סיפרתי לו על השמועות ועל הטענות ועל מילת הקוד שלחש באוזניי המדליף הסודי "מגש דמ". ישב המקובל החכם ליד השולחן עמוס הספרים, פתח את "ספר הזוהר", פתח "שולחן ערוך", פתח פרקי אבות, פתח רמב"ם, פתח כתבים של האר"י הקדוש, פתח ופתח, לחש כל מיני לחישות וסימן על נייר כל מיני סימנים. מדי פעם הביט בי במבט שקצת הפחיד אותי וחזר לספרים. ראשי צנח על השולחן, וככל הנראה נפלה עליי תרדמה. יד ניערה את כתפי. פקחתי את עיניי וראיתי את המקובל, לבוש בגלימתו הלבנה, עומד מעליי ופניו חרושות הקמטים ומלאות החוכמה עצובות. "מה קרה?", שאלתי. המקובל נתן לי נייר מקופל ושלח אותי לביתי. "תפתח בבית". אמר לי בקול עייף. נסעתי במהירות הביתה והתיישבתי עם כוסית ג'וני ליד שולחן העבודה. לאט לאט פתחתי את הנייר. הלב פעם בקצב מואץ. הצתתי סיגריה ומתחתי את הזמן. לגמתי את תוכן הכוסית בשלוק אחד וקראתי את כתב ידו המאורך והיפה להפליא של המקובל: מ - מני מזוז ג - גדעון עזרא ש - שאול מופז ד - דן חלוץ מ - משה קראדי האסימון נפל לי. האנשים הממונים על שלטון החוק ועל כוחות הביטחון. חשבתי שאני חוטף התקף לב. מי שמנסים לפגוע במתנחלים הדתיים וחברי הכנסת הימניים, מי שרוצים לחסל את רבני וח"כי ש"ס, מי שרוצים לפגוע בדתיים, ימנים וספרדים המנסים להחזיר עטרה ליושנה הם כנופיית המתחזים. תמיד ידעתי שכל יוצא עדות המזרח שמגיע לצמרת השלטון זוכה לכינויי גנאי, שהבולט שבהם הוא "משתכנז". עם הסחורה החמה שבידי הלכתי לאחד מידידיי הטובים שעובד במשרד הפנים ויש לו גישה לכל הארכיונים, כולל הסודיים ביותר, ומה שגיליתי שם הרס אותי: שר הביטחון שאול מופז - אשכנזי שנולד בוורשה (מתחזה לפרסי). הרמטכ"ל דן חלוץ - אשכנזי שנולד בגדנסק (מתחזה לפרסי). השר לביטחון פנים גדעון עזרא - אשכנזי שנולד בביאלסטוק (מתחזה לעיראקי). המפכ"ל משה קראדי - אשכנזי שנולד בוורצלב (מתחזה לטריפוליטאי). היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז - אשכנזי שנולד בברדיצ'ב (מתחזה למרוקאי). הנבירה במסמכים גילתה לי עוד פרטים מדהימים על מחלקות סודיות במשטרה שהבהירו לי את טענותיהם המוצדקות של המתנחלים, של חברי הכנסת מהימין ושל ראשי ש"ס. מצאתי שמות קוד של המחלקות שמטפלות באופן אכזרי, שיטתי ויסודי בכל מי שמאיים על הממסד החילוני-אשכנזי במדינה. ואלו המחלקות הסודיות: מלח"ס - מחלקה לזיון ח"כים ספרדים. מלח"ד - מחלקה לזיון ח"כים דתיים. מלמ"ב - מחלקה לזיון מתנחלות בתולות. תכנית אימונים סודית לסוסי משטרה בין המסמכים שנחשפו לעיניי היה מסמך מזעזע במיוחד שבו תוכנית אימונים סודית לסוסי משטרה, אותם נוהגים להרעיב, ורק אחרי שהם מתנפלים ובועטים ונושכים דחלילים לבושים בגדי מתנחלים, שיש להם כנראה ריח מיוחד, הם זוכים לערמת חציר. המסמך הזה הסביר למה הסוסים השתוללו על המתנחלים האמיצים שעמדו מולם כחומה בצורה. עוד מסמך שראיתי, והתאריך עליו היה טרי, עסק בטיפול בראשי הימין הפוליטי. במסמך הוזכרו בשמותיהם המפורשים תא"ל אפי איתם, אריה אלדד והרב בני אלון. במסמך ניתנה לעשרה שוטרים מיומנים, כולם בוגרי תנועת הנוער העובד ויוצאי קיבוצים שהיו בעבר חברים בשלום עכשיו, לפגוע מיד עם הגיע חברי הכנסת הנ"ל לזירת האירוע בראשם ובגופם ולכסח להם את הצורה, למען יראו כולם וייראו. לעשרת השוטרים הובטחה הגנה משפטית במידה שייתבעו במח"ש. נרגש ונסער ניסיתי לחשוב על מי אני יכול לרוץ עם החומר הנורא והאיום שנגלה לעיניי. לשר לביטחון פנים? לא! הוא אחד מהחמישייה. לשר הביטחון? לא, הוא אחד מהחמישייה. ליועץ המשפטי לממשלה? לא, וגם לא לרמטכ"ל ולמפכ"ל, כי גם הם בחבורה. מחוסר בררה החלטתי לעשות מעשה התאבדות ולפרסם את הגילויים המרעישים בעיתון. אני בטוח שמרגע הפרסום ינסו חברי מגש דמ לפגוע בי. אינני מפחד. אני נחוש בדעתי שיש לעצור את החמישייה עוכרת ישראל והדמוקרטיה, הפוגעת באחינו המתנחלים ואחינו הספרדים. דם יהודים לא יהיה הפקר. עם ישראל חי, נצח ישראל לא ישקר. עוד אבינו חי. עוצו עצה ותופר. להחזיר עטרה ליושנה. אף שעל. אף נעל. שששש, דופקים בדלת. האמבולנס מאברבנאל הגיע. כנראה שהתחרפנתי.

גל ים..

New member
נו מה אמרתי לכם בבוקר..../images/Emo5.gif

מעשי שטן עליך ישראל,כמה וכמה פעמים דיברתי ואמרתי על ספר הזוהר,ועל כך שיש שלושה אנשים בעולם שזכו לקרוא בו ואחד מהם השתגע,השני מת גם כן משגעון,והשלישי התבודד יש אומרים שמת ויש אומרים שעדיין חי. ספר הזוהר הינו הספר שיש לשים בבית למגן בלבד,לא להשתמש בו! אבוי לנו מכל מעשי השטן האלו ומכל המקובלים האלו שפועלים במירמה ומשקרים במצח נחושה לתמימים..

nizanm

New member
בחירות רבותיי, בחירות !!!

נא לא להתרגש. דברי "הרב המקובל" הם עוד מאמץ לגרוף את הקול המזרחי בכלל והמרוקאי בפרט. אז נא לא להתרגש. תודה. המערכת.

גל ים..

New member
ניצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|חיבוק

תאמין לי קראתי והתחלתי לצחוק בלי סוף,זהבי הזה תותח!!!!!!!!! אך הבעיה שהשרלטנים האלו שהשתלטו עלינו,דווקא גורמים לקול המזרחי להיות מושפע.. לך תראה מה קורה בנתיבות,בקברי צדיקים בצפת.. לך תראה את המסחרה,את השקרים והכזבים. סע וטייל בכל הקברים בישראל וראה את כל השרלטנים האלו שמשתלטים על הציבור,בכל מיני אמתלות. וזה מפחיד,זה מאיים,וזה גורם לך למחשבה מה קורה לנו? שנות האלפיים ניראות כמו ימים אפלים מלפני אלפי שנה.. איך צצו וקמו להם בין לילה כל מיני שרלטנים שמצליחים להוציא מהציבור ים כסף,קמעות לחשים כשפים..מעשי שטן למינהם! מפחיד ומאיים וגורם לך לחוש שאתה חי בסרט,ואם אתה חלילה תוציא מילה רעה על איזה מקובל מייד תהפוך להיות מוקצה,או שמא חלילה יעשו לך פולסא דה נורא.. טפו טפו חמסה...שבוע טוב

גל ים..

New member
שלומי אין מכשפות מתחזות!

יש שרלטנים,ויש אנשים שמנצלים את תמימותם של אנשים,אנשים משוועים לעזרה ואנשים משוועים לקבל מידע מעולם האמת,ולהתרפא. ולכן צצו להם בשוק כל מיני שרלטנים שמצליחים בעורמה להוציא כסף מהציבור! ויש הרבה עסקנים שדואגים גם לקדם את האינטרסים האלו. כדוגמאת הגב' ג'ודי מוזס על כל כינוייה שעשתה הרבה מאוד יחסי ציבור לכל מיני ארחי פרחי כאלו..

למעלה