Lady of the masks
New member
מגששת
שלום לכם,
אני לא בטוחה מהיכן להתחיל-כי כרגע תקוע לי רעיון בראש. אין לי מושג אם הוא מציאותי או לא וגם לא מהיכן ניתן להתחיל לבדוק אותו בכלל.
אני לומדת תואר ראשון בפסיכו כרגע, ובסיומו היתי רוצה ללמוד פסיכולוגיה רפואית.
את התואר הזה ניתן ללמוד רק בת"א בארץ. איכשהו הוא מרגיש לי חצי אפוי כאן. +יוקר מחיה+הלימוד האינטנסיבי שלא יאפשר לעבוד+הרצון שלי מתישהו להתגורר בחול, פשוט כדי לחות תרביות שונות-אני חושבת שלהכיר כמה שיותר תרביות/אנשים זה הכרחי לפסיכולוג-לפחות בשבילי.
אז כרגע יש לי רעיון עיקש בראש, ומתחשק לי לפחות לבדוק לפני שאני פוסלת אותו.
מאיפה בכלל מתחילים תהליך כזה?
ידוע לכם באיזה ארצות ניתן לעשות את התואר? מה העלות? האם ראלי ללמוד+לעבוד ולכלכל את העצמך? כמובן צריך להגיד שהלימודים חייבים להיות באנגלית...
בקיצור, יש לי המון תהיות כרגע ואין לי מושג מה לעזעל עושים.
עצות יתקבלו בברכה...
שלום לכם,
אני לא בטוחה מהיכן להתחיל-כי כרגע תקוע לי רעיון בראש. אין לי מושג אם הוא מציאותי או לא וגם לא מהיכן ניתן להתחיל לבדוק אותו בכלל.
אני לומדת תואר ראשון בפסיכו כרגע, ובסיומו היתי רוצה ללמוד פסיכולוגיה רפואית.
את התואר הזה ניתן ללמוד רק בת"א בארץ. איכשהו הוא מרגיש לי חצי אפוי כאן. +יוקר מחיה+הלימוד האינטנסיבי שלא יאפשר לעבוד+הרצון שלי מתישהו להתגורר בחול, פשוט כדי לחות תרביות שונות-אני חושבת שלהכיר כמה שיותר תרביות/אנשים זה הכרחי לפסיכולוג-לפחות בשבילי.
אז כרגע יש לי רעיון עיקש בראש, ומתחשק לי לפחות לבדוק לפני שאני פוסלת אותו.
מאיפה בכלל מתחילים תהליך כזה?
ידוע לכם באיזה ארצות ניתן לעשות את התואר? מה העלות? האם ראלי ללמוד+לעבוד ולכלכל את העצמך? כמובן צריך להגיד שהלימודים חייבים להיות באנגלית...
בקיצור, יש לי המון תהיות כרגע ואין לי מושג מה לעזעל עושים.
עצות יתקבלו בברכה...