מגשרת החתולים

**לילך**

New member
מגשרת החתולים ../images/Emo108.gif

סיפור מקסים שהופיע היום במהדורת האינטרנט של מעריב: על אשה אחת חכמה בשם ענת ,שבזכות זה שהיא משכינה שלום בין שונאי חתולים לאוהבי החתולים , מצליחה למעשה להציל המוני חתולי רחוב , שיש שכנים שרוצים להיפטר מהם. לכתבה המקסימה

champ

New member
באמת כל הכבוד לה ../images/Emo106.gif

נחמד לראות שיש עוד כאלה שאיכפת להם ומוכנים לעשות גם מעבר להאכלת החיות..... ואני מקווה שהיא תצליח במלחמתה נגד הרשויות שעדיין מרעילות חתולים

דוגי

New member
כל הכבוד!!!!

טוב לראות שיש אנשים הפועלים בכזו מסירות למען בעלי החיים, וביחוד טוב לראות שזה מצליח!

**לילך**

New member
היי דוגי

אני שמחה לראות אותך בפורום שוב
מה שלום המחשב? אני מקווה שכל הוירוסים נעלמו !

דוגי

New member
ל-י-ל-ך!!! התגעגעתי אליך

בנוגע למחשב, אני מנסה להשתמש בו שוב ומקווה מאד שהוא נקי מוירוסים.

2 Koma

New member
באמת כל הכבוד!../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

ראוי לשבח! שיהיו עוד הרבה אנשים כמוהה!

Aimee

New member
רגע..

היא באמת נשמעת חכמה ובכלל כל הכבוד לה. אבל אני לא מבינה דבר אחד. למה שהדיירים שנגד חתולים יסכימו לזמן אותה? היא הרי לא ממש אובייקטיבית... מה אתם אומרים?

**לילך**

New member
אני אסביר לך למה ....

בתקופה האחרונה ,אנשים בארץ ובעולם הבינו שכדי לפתור סיכסוכים מספיק לפעמים רק לשבת ולדבר ,ואז נכנס נושא המגשרים (יש כאלה גם במקרים של גירושים וסיכסוסים עסקיים ועוד....). מה שמגשר עושה זה לשבת עם שני הצדדים ,במקרה שלנו ,עם השכנים שאוהבים חתולים ועם השכנים ששונאים חתולים , כל צד אומר מה הוא חושב ומה מפריע לו וככה הם מגיעים לעמק השווה - למשל מאכילי החתולים ,דואגים להאכיל רק בפינה מסויימת בצורה שלא מפריעה ושונאי החתולים מבטיחים לא לזרוק את הקערות עם האוכל והמים ,בנוסף העיריה או העמותה מגיעים ודואגים לעקר את החתולים וככה הם לא מתרבים ומספרם נשאר קבוע ולא מטריד את שונאי החתולים. בצורה כזאת כל הצדדים מצליחים להסתדר ,כל אחד מוותר על משהו , אבל העיקר שלא הורגים את החתולים.

דלורית

New member
כל הכבוד לה../images/Emo45.gif רק חבל שבירושלים

המצב ממש מחפיר! העירייה רוצה להשמיד, כי זה יותר זול...מ ז ע ז ע ! בכל אופן דיברתי עם צביקה מהעמותה למען החתול הירושלמי בנוגע לעיקורים, הוא אמר שזה עולה כ-150-170 ש"ח. תראו איזה אבסורד, אני אזרחית שאכפת לה, וכמו כולם (כמעט כולם) קשה לי כלכלית, צריכה לקחת חתול רחוב מסכן ולעקר אותו על חשבוני ועוד במחיר מלא. זה מרתיח לי את הדם

דלורית, בתור ירושלמית

ואוהבת חתולים אני מסכימה עם כל מילה. השאלה מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשפר את המצב בירושלים ?! אני שואלת ברצינות. אולי אנחנו הירושלמים יכולים להתאחד ולעשות איזה פעולה. בואי נחשוב ביחד!!!

New member
בקשר לעיקורים

היי אני מסכים איתך במאה אחוז ואבל בכל זאת אני חייב להגיד לך שאין אף אחד שעובד בחינם גם את לא היית מסכימה לעבוד בחינם העלויות שהעמותה נותנת היא זולה פי כמה וכמה מכל וטרינר פרטי אחר ואת זה אני מבטיח לך לא תמצאי מחיר כזה בשום מקום. אני חושב שמה שאת עושה זה דבר נפלא ומדהים וכל הכבוד לך ושהיו עוד המון אנשים כמוך שיתרמו למטרה זו וגם לצערי זהו מצב קשה וריבוי החתולים הוא עצום וזה נכון שלא לכולם יש המון כסף וגם למי שיש לא תמיד משקיע ושלא תביני אותי לא נכון אני בעד שהמחירים ירדו עד ל0 אבל זה המצב ביי

למעלה