מגרש השדים

מגרש השדים

הסרט הזה איכזב אותי באתי כדי לקרוא אתגר ולראות אם לפחות ינסו להפחיד אותי קודם כל במחצית הראשונה שיעממו אותי למוות דיברו ודיברו ודיברו במחצית השנייה הילדה המסכנה הזאת זה היה כל כך מצחיק! (אני והחוש הומור שלי זה דבר מסובך) הסרט הזה... יש קטע שהיא יורדת במדרגות הפוכה ויורקת דם??? מה זה?? עז ביחום? או שהיא דוחפת את אמא שלה ל**** אחרי שהיא תקעה שם צלב הסרט הזה קרע אותי בעוד שחברה שלי חיבקה אותי ויתפללה שזה ייגמר אבל היא מפחדת מהכל בכל אופן התאכזבתי מהגרסה הזו דווקא בגלל הנוסטלגיות שהעלתי לא אהבתי

לא ראיתי את הסרט למרות שהתכוונתי...

אבל רציתי להגיד לך שיש לך אחלה ניק

ylikonen

New member
תגובה

קודם כל אני רוצה להודות לכל האנשים מהסוג שלך שהרסו לי את הסרט וכל שניה התבקעו מצחוק. אני לא מבין מה מצחיק כשילדה סובלת אני יצאתי בהרגשה דיי חרא מהסרט הזה וזה לא בגלל שלא נהנתי מהסרט הזה אלא בגלל אנשים כמוך שפשוט לא יכלו לסתום את הפה במשך הסרט ועוד שאלה את באמת חושבת שסרט מלפני 28 שנה יהיה מפחיד היום? בכל מקרה המותחן הזה הוא דיי טוב אני לפחות ממליץ להשכיר את זה לדי וי די

dylan

New member
גם שאני ראיתי את הסרט

הקהל הרס אותו עם צחוקים, דיבורים וצילצולי פלאפון, מה שאני לא מבין זה למה קיימים הסדרנים בבתי הקולנוע בארץ?? בכל מקרה לפי דעתי הבעיה היתה ששיווקו את הסרט בתור משהו בסגנון הצעקה ודומיו שמשך קהל צעיר מדי שציפה למשהו שונה לגמרי ממה שקיבל

עופר ב.ה

New member
ישנם סרטים

שבלתי אפשרי לראות בבתי הקולנוע בארץ. במקרה, ברוב המקרים, אלה גם סרטים שאני לא מעונין לראות. אגב, זה גם עניין של גיאוגרפיה. הייתי בגיל כפר סבא, לעומת בתי הקולנוע ברעננה, אי אפשר להשוות. בגיל כ"ס אכן בלתי אפשרי לראות סרט. עופר

leeloo

New member
אני לא חושבת שזה תלוי במיקום

אולי בעצם קצת כן, כי ישנם בתי קולנוע שבאמת מרווחים ויש להם מקום לשתייה לידך, בלי שתצטרך כל שנייה להתכופף ולהפסיד חצי מהסרט. אבל מה שבאמת משנה זה האם נפלת על יום טוב או על יום רע? אני למשל, את רוב הסרטים שלי ראיתי בגיל כפ"ס, ולא הייתה שום בעיה. לא צחוקים, לא פלאפונים, לא בלאגנים, כלום. שקט ונעים. אבל לעומת זאת, כשהלכתי לראות סרט בעזריאלי, אוי אבוי מה היה לי שם- שתי בחורות, אחת אמא, אחת בת, אני מניחה, שתיהן היו בובסטיות פרחות לדוגמא. כל הסרט הן עושות- "יאאא! אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה! יאאאאאא!" וגם מתחילות להסביר את הבדיחות בסרט אחת לשנייה, רק כדאי להראות שהן הבינו אותן. ואח"כ, לא מספיק שהן כל שנייה צוחקות עם "יאאאאא" שלהן, הפלאפון שלהן מצלצל כל חמש דקות! ואנשים בוהים בהן! ואין שום זכר לסדרנ/ית.... ככה זה. ישראל. אז אתה אומר שזה קרה לך בכפר סבא, לי זה קרה בתל אביב. אין הבדל בהפרעה. קרציות יהיו קרציות בכל מקום. לא משנה על איזה "כלב" הן מתלבשות. לילו

ylikonen

New member
תגובה

אני במקרה הזה באמת ראיתי את הסרט בעזריאלי ופשוט בלתי אפשרי לראות סרט שם כמו שאת אומרת. אבל אני מאמין שחייב להיות מקומות בארץ שהסדרנים עושים את העבודה שלהם כי במקרה הזה הסדרנים פשוט הלכו ודיברו עם הילדים הקטנים כאילו הם אחים שלהם.

למעלה