מגרש החלקה

B.M.F

New member
בקשר לשמלת הכלה המדוברת

לפי התקן הנ"ל היא צריכה להיות עשויה מ-NOMEX מרובד ללא פאייטים. גובה מינימלי מהריצפה - 1.4 מטר. גובה מקסימלי מהרצפה - 2 מטר. צריכה להיות עמידה בפני טחינה, ידיים מזיעות ומפני רסיסי קולה מזדמנים. קחי בחשבון שתקן זה צפוי להשתנות בשנת הדגם הקרובה. בהצלחה.

el_2000

New member
מישהו מכיר מגרש טוב בירושלים

ל"תרגולים"? החניה של טדי הייתה מצויינת, אבל מלא שוטרים שם בזמן האחרון...

B.M.F

New member
בבסיס הקודם שלי

הייתה מערכת כבישים מעניינת - לפחות מבחינה טכנית וטופוגרפית. אם יש לך קומבינות אצל תא"לים או אלופים שונים - זה הזמן לנצלן.

el_2000

New member
אגב, נזכרתי שיש מגרש החלקה נהדר ב..

Need For Speed 5. צחוק צחוק, אבל בגירסה שתצא בעוד 10 שנים לא תרגישו בהבדל בינה לדבר האמיתי... ע, הגה ForceFeedback עם טלוויזיה 34 א´ ו 6 רמקולים

el_2000

New member
כבר יצא מן כיסא כזה שזז בהתאם למשחק

לאט לאט מתקרבים לדבר האמיתי (די מהר בעצם) - בינתיים הכל צעצועים (אם כי ב Need For Speed 5 הפיסיקה והתגובות של המכונית ממומשות יפה מאוד), אבל בטח זה יהיה טוב עוד כמה שנים טובות אם ככה זה נראה עכשיו. ערן, שגמר את Need For Speed 4 עד הסוף ולא הבין למה הוא בעצם עשה את זה.....

B.M.F

New member
עדיף שלא יהיו זוויות גלגול

אבל קשה יהיה ליצור את ה"רגש" שבהרבה מכוניות אמיתיות אין אז על משחק מחשב אין מה לדבר כרגע.

sronis

New member
זוויות גלגול דווקא יש

במכונות משחק מסוימות. בקניון רננים יש מכונת משחק מצוינת (שעולה רק 3 אסימונים) עם היזון חוזר מההגה באופן נהדר, זוויות גלגול מעולות (כל המכונה מוטה הצידה) ותגובה נהדרת לעזיבת דוושה. כל מה שחסר זה הרגשת תאוצה (שאין בכלל) והרגשה של ישיבה במכונית מירוץ אמיתית. יש שם גם משחק ראלי, עם הנדברקס וכסא שזז אחורה וקדימה ולמעלה ולמטה (אבל רק קצת), אבל במשחק הזה אין היזון חוזר מההגה (ההגה כמעט מת, ממש מבאס) ואין זוויות גלגול. רוני

B.M.F

New member
רק 3 אסימונים ..

כנראה הזמנים השתנו מאז שהייתי בפעם האחרונה במקומות כאלה. לי זכור שצריך רק אסימון אחד משום מה .. יוקר המחייה כנראה ..
אם אני במקרה או לא במקרה אהיה ברננים הנ"ל, אני אבקר במתחם הזה. דר"א - איזה מסלולים יש שם ? MC המהולל למשל ?

sronis

New member
5 שקלים לתוך המכונה מוציאים 6

אסימונים. ויש שם מכונות של אסימון אחד או שניים, אבל זוהי אחת מהמכונות היותר מתוחכמות... קוראים למקום טוקיו פארק והוא בקומת האוכל (התחתונה). למשחק קוראים SKUD RACE והוא מעין משחק של מכוניות על בשטח עירוני (כלומר מסלול לכל דבר אבל עם נוף עירוני, בלי קשר למקומות אמיתיים) יש שם ארבע מכוניות, לאחר בדיקה מעמיקה ועשרות אסימונים אני יכול להגיד שיש הבדלים ברורים ביניהן, והפרארי F40 או המקלארן F1 הן הכי טובות (למקלארן מהירות גבוהה יותר ופחות אחיזה, לפרארי ההפך). יש לשים לב שלקראת סוף המירוץ (15 סיבובים) יש דעיכה עצבנית של האחיזה בפניות, אלא רק אם נכנסים לפיט (ואז מאבדים זמן). הראלי קצת יותר מתוחכם. יש מסלולים קצרים אך שונים מאוד אחד מהשני (על עפר, על אספלט, בשלג וכולי). ויש איזה עשר מכוניות לבחירה (לאחר בדיקת ה-306 ראלי, האיוו והאימפרזה טורבו - האימפרזה לוקחת). הוא גם יותר קשה (הראלי) וקשה במיוחד לעבור את השלג (אחרי השלג יש מסלול ממש קשה שעדיין לא עברתי שנמצא בחושך ועם סיבובים טריקיים מאוד) רוני

el_2000

New member
תראה כמה התקדמנו מאז ימי ה Outrun

העליזים, סה"כ לפני 10 שנים... תחשוב מה יהיה בעוד 10 שנים

The-Viper16

New member
אויי יש שם מכונה

עם וייפר ואני הגעתי למקום 17 מתוך כמה שיש שם ויש הרבה

ac cobra

New member
יש לי רעיון

למה שאנחנו לא נעשה מירוצים ברשת למשל בNFS4 או ב5 ??? פצצה לא? רק צריך את הגרסאה אחת ולכלום AC קרוע כל אחד בNFS4 בכל מסלול

למעלה