מגרש החלקה

yonif

New member
מגרש החלקה

מישהו יודע מה מלמדים בקורס שיש במגרש ההחלקה ביקום? יוני.

itzik93

New member
כן

תאוריה: יסודות בסיסים למה ואיך הרכב מחליק (עם דוגמאות מיניאטוריות) ולאחר מכן תרגול מעשי עם מכוניות בבלימה עם ובלי מערכת ABS, התחמקות ממכשול ועוד. לדעתי, דבר זה חובה ובסיסי לכל נהג שמוציא רשיון נהיגה. איציק - אחרי מגרש החלקה ביקום ואשדוד.

be_roo

New member
היה ליקטע מצחיק שם לא מזמן

הוזמנתי לחתונה בגן ארועים שממש צמוד למשטח ביום שישי בצהרים. הגעתי לבד עם הפז´ו (משפחתי כבר היתה בפנים), וגיליתי שדי הקדמתי וכולם עדיין ב"קבלת פרצוף". אז ככה כמו שאני, במיטב בגדי, התחלתי להתאמן קצת על המגרש הנטוש. אורחי החתונה לא הבינו מה הפסיכי שמשתולל שם, והוכו בהלם כשראו בחורה במחלצותיה היפות מחנה (סופסוף) את הרכב וצועדת לעבר הכניסה לגן. SI
שיר, שואלת אם שמלת כלה עומדת בתקן של ה-FIA

red cars

New member
את נשמעת כמו חלומו הרטוב של כל גבר

גם נהגת טובה ומהירה(xsi) ועוד ניראת במיטב מחצלותיך דבר מעניין מעננין אותי כיצד ניראת drorzi אם רק אתה מסכים .(טוב באישור שלך בלבד) את צריכה להחליט בעצמך אם כן או לא להראות תמונה

be_roo

New member
נעשה עסק....

תבוא למפגשי הקארטינג ותזכה לראות אותי בלבוש הולם כולל קסדה וכפפות, אני מתנצלת מראש אם יצא לראות אותי מהגב בלבד
SI
שיר, מתכוונת לאכזב

teen17

New member
איפה ומתי המפגש הקרוב בקארטינג?

ודרך אגב אני מתערב איתך שאני יעקוף אותך במסלול לפחות פעם אחת. גל.

teen17

New member
שאלה חשובה!!!!!!!!!!

האם לקארטינג שיש בנחשונים יש מגדש טורבו או מגדש על? וכמה כ"ס יש לו לפי מה שאני זוכר אמרו לי שיש לו 250 כ"ס לדגם ה-2 ליטר.......זה נכון???? חולה הגה.

sronis

New member
אמממ.. אתה צוחק??

יש לו מגדש דשא (זה מגדש שמופעל בכל פעם שעולים על הדשא ומתוכנן לפעול כמכסחת דשא מקצועית) ויש לו בערך 6-7 כ"ס לדגם ה"הרבה פחות משני ליטר" הכל בסדר איתך?
רוני

teen17

New member
ברור שהכל בסדר אצלי...........

קרעת אותי מצחוק עם המגדש דשא......... חחחחחחחחחחחח............ סתם בא לי להגיד איזה משהו מצחיק.... חולה הגה.

teen17

New member
יש לי רעיון.........אולי.......

נתארגן כל הפורום ונלך לפינט בול בכפר סבא ונלחם קבוצה נגד קבוצה? יהיה כיף ובטוח שנקבל הנחה בגלל מס´ האנשים. ואולי אחרי זה נלך לקארטינג נחשונים ואתחרה ראש בראש כנגד שיר (וואלה, אחלה של אתגר בשבילי.........). גל, תמיד שמח להתחרות באחד מאנשי הפורום, אולי דרור רוצה? או רוני או איציק?

sronis

New member
המממ...

לפיינט בול כנראה שלא, אבל לקארטינג - למה לא? וחוץ מזה אם אתה רוצה להגיע למפגשי פורום, בוא למועדון החמש בימי שישי, לרוב חלק גדול מחברי הפורום הזה מגיעים גם לשם, פשוט כי יש הרבה מכאן שנמצאים גם בווינט וההפך. אה, וגם אני לא ממליץ לך לטפח ציפיות בנוגע להתחרות בשיר, אני נהג קארטינג די סביר ואותי היא קורעת... רוני, בלי בעיה להודות כשמישהו יותר טוב ממנו במשהו (אבל אני קורע את שיר בטקן 3)

teen17

New member
תגובה......

אני לא מפתח ציפיות אני מאתגר את שיר. יצא לי להתחרות במסלול מקצועי בקנדה בחופש הגדול והגעתי מקום שני והקארטינג שם מדהים, טסים שם, ממש כיף. גל.

© DrorZi

New member
תודה אני מוותר על האתגר

אני לא אגיב בשם שיר אבל יש לי הרגשה שגם היא מוותרת כמו בכביש גם בקארט היחיד שמאתגר אותי (אותנו) זה השעון. אם תמצא הסבר סביר איך לעזזל פינט בול קשור לנהיגה (מלבד הקטע של להגיע לשם ולחזור) אני אשקול אבל אני לא רואה איך נהיגה נכנסת לזה ...
דרור זי, 49.82 יום חמישי האחרון.

be_roo

New member
יש נהג אחד בלבד שאני רוצה לקרוע

וזה את עצמי. TEEN, מצידי שתהיה אלוף העולם שהתאמן במונזה, אני מוותרת מראש. הדבר היחיד שאני רוצה להשיג בקארטינג זה גילוח של עוד כמה עשיריות מזמן ההקפה שלי. SI
שיר, אם כבר פיצול אישיות אז שיהיה מעניין

red cars

New member
מתי יש בקרוב? ואיך אזהה אותך(לבוש)?

אני מקווה שאת לא ממש מתכוונת לאכזה כי אני עצוב(eyal barkan" good morining israel)

למעלה