מגרש ביתי 3.20

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
מגרש ביתי 3.20

זה היה נדמה לי הפרק הראשון בסדרה שבו לא הראו את לוקאס אולם זה לא הפך את הפרק בשום אופן לפחות טוב. זה היה פרק מעולה. היחסים בין מאות' ורייצ'ל והיחסים של פייטון וג'ייק היו חלק די עיקרי מהפרק וזה היה ממש מעניין (ממש לא ציפיתי להצעת הנישואים של פייטון). מלבד זה היה המשחק שהיה מעולה ואני לא יודע איך יכלו לעשות אותו יותר טוב. הדבר שעשה לי את הפרק היה דן. נראה לי הוא מתחיל להראות סימני חרטה על הרצח של קית' וכל הקטעים שהיו איתו בפרק היו ממש יפים. הוא פשוט שחקן מעולה. בסה"כ פרק מעולה נוסף לעונה הללא ספק הכי טובה עד כה של מגרש ביתי.

קובי221

New member
היה פשוט מדהים!

הפרק היה פשוט מצויין, ללא ספק זה הפרק. רק אני הרגשתי שלוקאס חסר?!, אבל ממש לא היה איכפת לי{אני די לא מחבב את לוקאס. אני די אוהב את העלילה בלעדיו ובלי קרן}- הפרק היה גדול. אהבתי את החזרה של ג'ק לעלילה, רואים שפייטון פשוט שמחה! היה מגניב לשמוע את הקטנה אומרת 'אמא' והכי מעניין- מה תהיה התשובה שלו. הקטע של דן, נראה שהוא השתנה לטובה. כנראה בגלל הציטוט מאחורי החלון?! לפחות משו עזר. אהבתי איך ניית'ן ניצח, ואיך שהכל הסתדר עם היילי, לפחות עד עכשיו! ונקווה שלתמיד. ברוק קורעת אותי עם הקושי שלסטוצים, אהבתי שלא מראים שהיא מתגעגעת ללוקאס- והיא עושה כיף
מסכן מאות', היה לי הרגשה שהיא תחזור אליו. אבל אני לא עצבני על ריצ'ל. אני די מחבב אותה. ההפקה הראתה את הרגישות שלה. למרות שהיא לא בדיוק משתמשת בזה לטובתינו. לסיכום, היה פרק 10! הכי טוב של מגרש ביתי בעונה הזו! לפחות עד עכשיו

Aviad1987

New member
היה פרק מעולה.

עושה רושם שמערכת היחסים המסובכת של דן עם כל דמות אפשרית עומדת להגיע לאיזשהו קליימקס או לנקודת מפנה וזה באמת עומד לקרות לדעתי. נראה כמה אמין זה יראה אבל ללא ספק היה מרגש... אהבתי את הקטע שהוא איים על המטומטם ההוא מהקבוצה המתחרה שלא יגע שוב בהיילי. סוף סוף מצאתי סיטואציות שפייטון לא מעצבנת אותי בהן - כשהיא עם ג'ק. וגם אני מסכים - העונה הכי טובה של מגרש ביתי.

קובי221

New member
../images/Emo45.gif לרייצ'ל. את מאות' אני לא כ"כ

מחבב, עשו אותו יותר מידי שעיר לעזזאל.

Aviad1987

New member
מה יש לאהוב ברייצ'ל?

כן - היא כוסית, כן - היא עושה צרות וזה מגניב. אבל חוץ מזה היא לא מי יודע מה חשובה או מעניינת לדעתי.

מישהו יכול להגיד ליייי

למה כשפייטון הציעה נישואין היא נראתה עצובה? כאילו היא עושה את זה מתוך אין ברירה.. שניהם בכלל לא נראו שמחים זה היה מעצבן

Aviad1987

New member
יש חוק ב'מגרש ביתי'

אסור להם להיראות שמחים. הם הולכים דיכאוניים כל היום (חוץ מברוק של העונה הזאת אולי). אבל אני לא חושב שהיא הייתה עצובה כמו שהיא הייתה בהלם מעצמה.

Ulong

New member
טרי היל שוב מוכיחה שהיא הסידרה הכי

טובה בטלוויזיה כיום. ושלא ימכרו לכם את עקרות בית נואשות או את אבודים במקום.

vand

New member
../images/Emo45.gif

הרשימה אצלי היא: נמלטים מקום 1, אבודים מקום 2, סמולוויל מקום 3. אם זה רק סדרות יססטארס אז: נמלטים מקום 1, סמולוויל מקום 2, מגרש ביתי מקום 3.

DevilGirl92

New member
רק אני לא רואה אבודים?

אני עצלנית מדי מכדי להוריד וקוטלים אותה הרבה הממ אצלי זה- 1. פריזון ברייק 2. דוקטור הו 2005-2006 3. איך פגשתי את אמא :p

vand

New member
לגבי אבודים

כולם מסכימים שהעונה ה-1 מעולה. מה שכן רבים חושבים שהעונה ה-2 הייתה מאוד חלשה. אני ממש לא חושב ככה. לדעתי העונה ה-2 הייתה עונה מצויינת ובכלל לא פחות טובה מה-1. בכל מקרה סדרה מעולה. אגב מסכים לגבי דוקטור הו. ללא ספק סדרה מצויינת רק חבל שהחליפו את הדוקטור וגם לא מזמן קראתי שרוז לא ממשיכה לעונה ה-3

DevilGirl92

New member
עוד פעם.זו לא עונה 3, זה 20 ומשהו

בכל מקרה, העונה של 2007 ואתה יודע אם יס מתכוונים לשדר את העונה של 2006? וכן, אהבתי את זה שאומר Fantastic :)

vand

New member
מתייחסים לזה בתור סדרה חדשה

ולכן זאת עונה 3. בכל מקום שבו מזכירים את הסדרה מחשיבים אותה כסדרה חדשה ובכלל זה ויכוח מגוחך כי שנינו צודקים. לגבי האם יס מתכוונת לרכוש את העונה ה-2 אז קראתי לפני כחודשיים הודעה של מנהלי הערוץ בנוגע לסדרות שהם מתכוונים לרכוש ושם הם כתבו שאולי ירכשו את העונה ה-2 של דוקטור הו (כלומר זה עדיין לא סגור). מאז לא ראיתי שום דבר בנוגע לשידור הסדרה בערוץ. אני מניח שהם עדיין שוקלים את זה.

Aviad1987

New member
גם אני לא רואה אבודים

זתומרת ראיתי עד שנמאס לי מכל החירטוטי שכל והטימטום. סדרה גרועה לחלוטין
וכן, גם אני חושב שנמלטים הסדרה הכי טובה בטלוויזיה כיום.

yakir2006

New member
חירטוטי שכל וטימטום?

כמו מה? סדרה גאונית. הרבה יותר מנמלטים. העונה השניה של נמלטים תהיה אכזבה לפי דעתי.. העונה הראשונה הייתה ענקית. אבל עכשיו זה כבר יתחיל לדעוך.. אני מאוד מקווה שאני טועה.

למעלה