מגרש ביתי מההתחלה!! ביום רביעי הקרוב יתחילו השידורים החוזרים. שוב!! ערוץ יס סטארז 1 בשעה 19:35. תהנו
C CarmitF New member 23/2/08 #1 מגרש ביתי מההתחלה!! ביום רביעי הקרוב יתחילו השידורים החוזרים. שוב!! ערוץ יס סטארז 1 בשעה 19:35. תהנו
A adi121 New member 24/2/08 #2 גם פשע מן העבר! מי שעוד לא הספיק להתמכר.. חייב להתחיל לראות! עונה ראשונה החל מיום רביעי 27/2 יס סטארס 2 שעה 19:50 מומלץ
גם פשע מן העבר! מי שעוד לא הספיק להתמכר.. חייב להתחיל לראות! עונה ראשונה החל מיום רביעי 27/2 יס סטארס 2 שעה 19:50 מומלץ
L LeRanch New member 24/2/08 #3 ../images/Emo45.gifמתכנן לראות התחלתי לראות רק מאמצע עונה 4 (פלוס הפרק שאלונה טל השתתפה בו). אני אראה ת'ש.ח
../images/Emo45.gifמתכנן לראות התחלתי לראות רק מאמצע עונה 4 (פלוס הפרק שאלונה טל השתתפה בו). אני אראה ת'ש.ח
ר רעותוש02 New member 24/2/08 #4 אלונה טל השתתפה גם בפשע מן העבר? היא השתתפה בעל טבעי... פשע מן העבר תוכנית מעולה![גם על טבעי כמובן....]
אלונה טל השתתפה גם בפשע מן העבר? היא השתתפה בעל טבעי... פשע מן העבר תוכנית מעולה![גם על טבעי כמובן....]
S snier1991 New member 25/2/08 #10 היא לא מדהימה העונה משתפרת לקראת סופה והעונה השנייה היא כבר רמה אחרת לגמרי
T TheLost New member 25/2/08 #12 ולעומת זאת השלישית היא גרועה מאוד ואפילו אפשר לוותר על רוב הפרקים שלה. העונה הרביעית לעומת זאת מצויינת כמו השנייה.
ולעומת זאת השלישית היא גרועה מאוד ואפילו אפשר לוותר על רוב הפרקים שלה. העונה הרביעית לעומת זאת מצויינת כמו השנייה.
C CoralP New member 25/2/08 #8 זה לא זבל רדוד ]: ../images/Emo187.gif אבל מה שכן, הם כבר שמו יותר מדי שידורים חוזרים של זה שיביאו כבר את העונה החמישית P:
זה לא זבל רדוד ]: ../images/Emo187.gif אבל מה שכן, הם כבר שמו יותר מדי שידורים חוזרים של זה שיביאו כבר את העונה החמישית P:
NIR DE LA NOCHE Member 25/2/08 #9 הם לא היו צריכים להביא אתמגרש ביתי.../images/Emo87.gif סידרה משעממת, רדודה, וארוכה מדי. ולמי אכפת מצ'אד כיעור מייקל מורי.
הם לא היו צריכים להביא אתמגרש ביתי.../images/Emo87.gif סידרה משעממת, רדודה, וארוכה מדי. ולמי אכפת מצ'אד כיעור מייקל מורי.
M mafakit New member 25/2/08 #7 לא נמאס להם..../images/Emo122.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif כמה אפשר לחרוש את הסדרה הזו מהתחלה שוב ושוב ושוב.. ><'
לא נמאס להם..../images/Emo122.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif כמה אפשר לחרוש את הסדרה הזו מהתחלה שוב ושוב ושוב.. ><'
C Crazy Lala New member 25/2/08 #11 מה?! ../images/Emo2.gif רק לפני שבועיים השידורים החוזרים נגמרו (לא שאני מתנגדת...)