מגרש בחולון

מגרש בחולון:

כל טסט ראשון בחולון הטסט מתחיל במגרש. במגרש יש כל מיני "תחנות" שמתרגלים לפני הטסט כגון: סללום חניה בניצב חניה במקביל זינוק בעלייה דרך ללא מוצא נתיב האצה אם לא עוברים את המגרש נכשלים בטסט.

amiryamiry

New member
זה אותו אחד-"אייל המגניב"

אני מדבר מיוזר אחר.. כמה שאלות: רק בטסט הראשון יש את המגרש הזה?כלומר מי שנכשל לא חוזר אליו בטסט ה2? אני בשיעור שישי ועוד לא עשיתי שום דבר כמעט מהמשימות שאמרת,זה בסדר? אחרי שעוברים את המגרש בהצלחה בע"ה-ממשיכים לכביש רגיל? תודה

doctorevil89

New member
תשובות...

מספיק שפעם אחת תסיים את המגרש בהצלחה ולא תצטרך לעשות אותו שוב, אבל אם נכשלת בו תצטרך לעשות גם בטסט הבא. כן אחרי שמסיימים את המגרש יוצאים החוצה לכביש. (אגב גם אם נכשלת במגרש אתה יוצא לכביש, אמנם נכשלת בטסט אבל בכל זאת שילמת כ-300 ש"ח אז אתה זכאי לזה). בד"כ בטסטים הטסטר עושה רק חצי מהדברים שיש במגרש (לדוגמא אני עשיתי רק זינוק,חניה במקביל וחצי סללום).

amiryamiry

New member
תודה אחי

כאילו הוא אומר לי ישר אחרי שאני יוצא מהמגרש אם נכשלתי בו או לא? או שרק בסיכום של הטסט אני יודע אם נכשלתי או לא? ואני בשיעור שישי ועוד לא עשיתי שום דבר כמעט מהמשימות שאמרת,זה בסדר?

זה בסדר לגמרי

גם ככה אין מה לחפש במגרש בשיעור מס' 6. לקראת שיעור 15-20 תתחיל אם זה... אתה צריך לדעת לבד אם עברת או לא תמגרש. אם לא קיבלת ברקס או נגיעה בהגה ועשית הכל בסדר אין שום סיבה שלא תעבור. אחרי שסיימת את החלק שלך במגרש מתחלפים בצד ויוצאים החוצה לכביש.

למעלה