מגרעת בבגואה

tallybh

New member
מגרעת בבגואה

כאשר פורשים בגואה, מה היחס לאיזור המגרעת? אם יש שם מרפסת האם אפשר לחזק את האזור במרפסת, או שמרפסת אינה נחשבת לחלק מהבית? תודה טלי

מגרעת פירושה

שחסרה אנרגיה באזור זה, הוא חלש יותר מבחינה אנרגטית. באגואה חסרה אומרת שאנרגיה בכל הבית אינה מאוזנת. תלוי איך בנויה המרפסת, אין היא מחוברת לבית, עם/בלי גג, וכו'.

tallybh

New member
אז איך מאזנים

למרפסת יש גג. זה בית קרקע אז פשוט ביציאה יש איזור מקורה, ותחום של ידי 2 קירות בגובה כ50cm ו2 קורות של הבית

את יכולה להעלות שירטוט?

אולי זו בליטה בצד השני ולא מגרעת? שירטוט יכול לתת תמונה מעט טובה יותר, גם זה הערבון מוגבל. מרפסת בטון?גג עץ? בטון? אבן? מחוברת לבית כולה? בחלקה? בקיר אחד? שניים? יש המון פרמטרים לכל דבר... כדי לדעת איך מאזנים קודם כל צריך לאבחן ולסרוק את המצב. כל מרגעת ומגעותיה...ואולי אפשר ,לפעמים, להפוך אותם ל"יתרונותיה"... בגדול, מגרעת היא מגרעת. אני, שגובהי הוא 1.57 מ' יכולה לנעול נעלים עם עקבי 10 ס"מ ולהראות 1.67מ' אבל...זו לא האמת. הגובה שלי הוא אחר. איזון הוא עניין מאוד עדין שיש לתפעל אותו גם בתוך הבית, לא רק במרפסת ואולי לפעמים גם רק בתוך בית... אז, גם אם מאזנים, צריך תמיד לזכור...שה...מגרעת היא מגרעת. תמיד תהיה פחות אנרגיה מהכיוון הזה. מי שנולד עם שיער שחור, יכול לצבוע לבלונדיני אבל...השורשים תמיד יצמחו בשחור. כך גם הבית. יש לו מגרעת. בכל מקרה, אם את מרגישה שהמרגעת גורעת מחייכם על אמת. הזמיני יעוץ לביתך.אני לא חושבת שאפשר לעזור מכאן לאיזון מגרעת אלא אם כן את רוצה להשתמש במראה בקיר הפנימי שגובל בתוך הבית אם המרפסת. גם את זה צריך למקום בזהירות ולדעת שזו הקלה מעטה. מה שיש יש... בהצלחה

tallybh

New member
מצורף שרטוט

המרפסת מקורה בגג רעפים שהוא המשך של הגג בבית. הרצפה מאבן, מחוברת ב2 קירות ו2 עמודים (בציור). השאלה שלי למעשה הוא אם אפשר לחזק את האיזור הזה (מזרח) על ידי הנחת חפץ מתאים במרפסת כמו למשל מזרקה. תודה תודה טלי

למעלה