מגרד לי היום..... אני חש שהיום לא כתמול שלשום... היום פשוט מגרד לי ודי....
מ מקסיקני New member 16/12/02 #1 מגרד לי היום......./images/Emo7.gif אני חש שהיום לא כתמול שלשום... היום פשוט מגרד לי ודי....
כ כוכבית 42 New member 16/12/02 #2 מה עשה לכם הגשם?../images/Emo188.gif חב´רה תאמינו לי שהחיים יפים... צריך רק להסתכל במשקפיים המתאימים...
מה עשה לכם הגשם?../images/Emo188.gif חב´רה תאמינו לי שהחיים יפים... צריך רק להסתכל במשקפיים המתאימים...
מ מקסיקני New member 16/12/02 #5 ../images/Emo11.gif הרכבתי מישקפיים ... אבל אני לא רואה כלום ...יש לך וישרים?
מ מקסיקני New member 16/12/02 #6 מגרד לי את היום....../images/Emo3.gif חיש גד...... מי יתן מי פילל שרק תצא לי זכיה... יאלא תתפללו אני מתחיל לגרד...... הופס יצא לי אופציה.....מה זה אומר ? שיש לי אופציה להתגרד שוב?
מגרד לי את היום....../images/Emo3.gif חיש גד...... מי יתן מי פילל שרק תצא לי זכיה... יאלא תתפללו אני מתחיל לגרד...... הופס יצא לי אופציה.....מה זה אומר ? שיש לי אופציה להתגרד שוב?
נ נשית~37 New member 16/12/02 #14 שימי לב בראש הדף יש פרסומת ל- JDATE שימי לב לבטן שלו חחחחחחח גם את מיכל...את אוהבת בטן כזאת...
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 16/12/02 #15 זו ה-בטן... ב-ה´ הידיעה... גם חלק גם עם קוביות (בטח טעם שוקולד...)
מ מקסיקני New member 16/12/02 #17 את אל תתערבי ...../images/Emo24.gif בעניני ביצים את לא מבינה ....רק בעניני ביציות חחחחחחח יום נעים שובבית
את אל תתערבי ...../images/Emo24.gif בעניני ביצים את לא מבינה ....רק בעניני ביציות חחחחחחח יום נעים שובבית
מ מקסיקני New member 16/12/02 #9 סיצי.....הדיאגנוזה אומרת... שלמי שיש מזל באהבה אין מזל בהימורים.... מה שהיה נישכח מיזה... מה שיהיה לא משנה... מה שאבקש בעולם כזה.. תני לי את היום הזה...
סיצי.....הדיאגנוזה אומרת... שלמי שיש מזל באהבה אין מזל בהימורים.... מה שהיה נישכח מיזה... מה שיהיה לא משנה... מה שאבקש בעולם כזה.. תני לי את היום הזה...
צ צנחנית עם ביריות New member 16/12/02 #10 אני אומרת..../images/Emo117.gif עדיף עכשיו כסף יאמי,אל תשכח זרוק עצם. אהבה ממילא תמשיך לבוא שיהיו שניהם.
אני אומרת..../images/Emo117.gif עדיף עכשיו כסף יאמי,אל תשכח זרוק עצם. אהבה ממילא תמשיך לבוא שיהיו שניהם.