מגרד לי בגב ;[

As I Am

New member
אפרתו'ש. ../images/Emo103.gif

את צריכה לראות את זה בהופעה, זה בכלל משעשע. :>

As I Am

New member
נופ. ../images/Emo103.gif

נתיזי הסקס שהיא מפזרת לכל עבר לא מורגשים ככה. :X

Anthro

New member
ארורה תהיה האפרת הזו. >.>

חוץ מלחרמן את הקהל שלה בחן, היא לא יודעת לעשות יותרמידי. *נסקלת למוות*

../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

והיא גם התקופפה אליינו ועשתה לי שלום ^^ [המ.. הויכוח המתמשך הוא אם היא עשתה לי שלום או אם לעוד מישהו :) הטענה היא שאני יותר מידי גמדה כדי שתראה אותי]

As I Am

New member
יאפ, היא טובה עם קהל. ../images/Emo103.gif

יש לזה קשר לעובדה שהיא הייתה זמרת ברים פעם, אני מניחה. p: בכלאופן, היא נותנת הופעות מצוינות, ויחס לקהל, ואפשר גם תמיד לדבר איתה אחרי ההופעה וכאלה. חמודה. :>

As I Am

New member
אה.. הא? ../images/Emo103.gif

צ'מעי, בערך כל בנאדם שהיה בהופעה שלה אי-פעם דיבר איתה. o.o

As I Am

New member
מי אתה? ../images/Emo103.gif

יש לו שייגעצ בחתימה והוא מתלונן על אפרת גוש. אהא. >_>

Anthro

New member
יובל מנדלסון אכיל,

המוזיקה... קצת הרבה פחות. אבל מה אני יודעת, אני סתם אימו-גירל חמודה מידי. ^-^;

As I Am

New member
*מהנהנת נמרצות* ../images/Emo103.gif

כונףכונףכונף. וכשרואים אותו מקרוב, אז בכלל. ;; אלוהיי, זה היה טראומתי.

Anthro

New member
הממ.

'ניו יורק- רפיח' יצא כסינגל בקיץ 2001, אם זכרוני לא מטעיני, מה שהופך אותי לילדה קטנה בת 14 (ופטרייה ב-ה"פ הספר, גם), שבילתה את רוב יומה מול הטלוויזיה וניוונה את מוחה בשיטתיות מהנה משהו. ישמרני השם, חשבתי אז שמנדלסון כה מאגניב וכוסון. ואז... גדלתי. והתחלתי לחשוב אחרת. שייגעצ הם להקה שאפשר להנות ממנה כשאתה ממש שיכור, או ממשממש עייף, עד כדי כך שאתה פשוט מנענע את ראשך בקצב רצחני (תשאלו את אתי ולין, הן היו איתי בהופעה של 'ליידי די', ואת קטיה, שהייתה איתי בעברי לידר, שם כולם חשבו שאני על אקסטות, או משהו, הממ), לא משנה מה אתה שומע, אתה פשוט... זז (אני חייבת לישון מידי פעם, חייבת. ;;). בכל מקרה, ישלי תמונה מנטאלית של מנדלסון ושאר חבריי הלהקה הכעורים מנגנים במשאית זבל פוטוגנית. אח, ימי התום (לא, אין פואנטה להודעה. אלך לי להתקלח, ואז אגרור את עצמי לקופ"ח. יאיי. X:).

למעלה