מפנים מקום בבית
שלום לכם
במסגרת מדיניות פינוי ארונות וריענון שנתי מצ"ב מס' פריטים למכירה \ החלפה (ראו בסוף)
רוב הפריטים נרכשו בגרמניה. רובם חדשים באריזתם ואלה שמשומשים שמורים בסטנדרטים הגבוהים והמפורסמים שלי.
להלן הפריטים לפי המספרים בתמונה
קסדת צ'ופה צופס ילדים מידה XS ממש חדשה אולי 4 פעמים נחבשה – 300₪. ניתן להחלפה בקסדה במידה מעט יותר גדולה S או M במצב חדש או במיגון אחר לבנותי שגדלו.
מכנס רכיבה קורדורה ארלן נס ממוגן בירכיים קשיח וירכיים רך ביטנה פנימית אלפיניסטית נשלפת ויכולת חיבור אנטגרלי לכל מעיל ליצירת חליפת חלק אחד מידה XXXL נרכש בגרמניה מחיר 500 ₪.- נלבש אולי פעמיים
מאותתי לד קצרים חלק שחור דמוי קרבון – 100 ₪ לזוג- חדש באריזה
שני נגדים 10 אום 5 וואט (דרוש למי שמרכיב מאותתי לד במקום מאותתים רגילים) 60 ₪ לשניהם יחד.- חדשים
שני לדים שונים לתאורת מס' רישוי אחד מהם תוצרת ארה"ב 100 ₪ לשניהם יחד- חדשים באריזה
חדש תיק זנב גדול מעולם לא שומש בצבעי אפור – 350 ₪ --דגש על גדול לאחר שכמה אנשים ראו אותו והתלהבו אבל אז גילו שהוא גדול למושב הפיצפון של סופרספורט - לcb1000R הוא מתאים
חדש זוג מאותתי עלוקה חיבור הברגה איכות סופר....
זמין בשעות הערב ובסופשי"ם 052-8288-617 נא לא להשאיר מסרים בתפוז כי אני לא מצליח להיכנס לתיבה שם.
ניתן לפגוש אותי או בביתי במצפה הילה או בחיפה בצ'ק פוסטולעיתים אפילו בפתח תיקווה.
אם משהו רוצה תמונה של פריט ספציפי ניתן לפנות אלי ואצלם.
אפשרות החלפה על – תיק מיכל קשיח גיווי חיבור מכני לטנק (לא מגנט), קסדה כרשום בסעיף 1,כפפות קייץ מידה L\XL תלוי ביצרן , מעיל מידות נוער– רק לפריטים חדשים או במצב דומה.
אלדד